Hotel All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale)** in Evry Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale)**

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale)**

52 Boulevard des Coquibus, 91000, Evry
Hotel All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale) scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale)** in Evry, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale)** met andere accommodaties in Evry.

1 beoordeling van All Seasons Evry Cathedrale (vh. Mercure Evry Cathedrale)**

1 beoordeling
met jonge kinderen, 2011
"Super voor een tussenstop naar het zuiden"
monique_17
13-8-2011 Wij zijn hier gestopt voor een overnachting. Geweldige keus. De kinderen kregen gelijk een kidspakket met kleurpotloden en andere leuke dingen. Wij hadden connecting rooms waardoor wij zelf nog even konden lezen terwijl de kinderen in de andere kamer lekker sliepen. Bedden lekker groot en natuurlijk 2 douches zodat we 's ochtends weer snel konden vertrekken. Tijdens het ontbijt werden de kinderen verwend met een drinkfruit en een danoontje.

Dit alles voor maar 89 Euro! Voor herhaling vatbaar.

Het treinstation ligt bij het hotel. Wij kwamen 's middags aan en zijn met de trein/metro naar Parijs gegaan. Een reis naar de Eiffeltoren kost 1 uur.