Camping Caravaning des 4 Vents*** in Crèvecoeur-en-Brie (Seine et Marne) Frankrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Caravaning des 4 Vents***

6,4

28 mei 2012

Camping Caravaning des 4 Vents*** Crèvecoeur-en-Brie (Seine et Marne)

Beoordelingen Camping Caravaning des 4 Vents***

Rue de Beauregard, 77610, Crèvecoeur-en-Brie (Seine et Marne)
Camping Caravaning des 4 Vents scoort een 8,9 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Caravaning des 4 Vents***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Caravaning des 4 Vents*** in Crèvecoeur-en-Brie (Seine et Marne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Camping Caravaning des 4 Vents*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Camping Caravaning des 4 Vents*** met andere accommodaties in Crèvecoeur-en-Brie (Seine et Marne).

23 beoordelingen over Caravaning des 4 Vents***

6,4
"Mooie camping"
Neeroppie
13-8-2011 We hebben al veel campings bezocht in Frankrijk maar nergens waren de plaatsen zo groot als hier. We zijn 1 week gebleven met 4 kinderen tussen de 7 en 16 jaar. Op onze plaats hadden we een caravan, 2 tenten en 2 auto`s staan en er was nog voldoende ruimte over voor de kinderen om te spelen.
Toiletten en douches bij het zwembad waren op bepaalde momenten ronduit smerig, terwijl de camping maar voor ongeveer 60% bezet was. Heeft misschien ook te maken met kleine kinderen die eigenlijk nog niet in staat zijn om zelfstandig naar het toilet te gaan. De toiletten en douches zijn tegenelkaar aan zodat je tijdens het douchen last hebt van poepende mensen naast je, die op hun beurt weer last hebben van het spatwater vanuit de douches.
Sanitair in de gebouwen bij de receptie waren wel wat schoner.
Mensen bij de receptie waren zeer vriendelijk en spraken zeer goed engels.
Prima camping mede door de ligging tov Parijs en Disney.

"Ruim, netjes, opgeruimd, schoon!!"
wariolein
8-8-2011 Wat een leuke camping! De kampeerplekken zijn grooooot, ik heb ze nog nooit zo groot gezien. Heerlijk overzichtelijk, afgeschermde plekken dus je zit vrij en rustig, leuk zwembadje, net sanitair. Kortom, echt een aanrader! Personeel is supervriendelijk en hulpvaardig, wij hadden autopech en niets was teveel, we mochten zo lang als we wilden op de plek blijven staan om te wachten op de autotransport, zonder extra kosten. Echt goed! En heel dicht bij Disneyland Parijs. Niet zoveel in de buurt, maar met de auto kom je overal!

"Zeer ruime plaatsen met privacy"
sara
19-7-2011 heel mooi onderhouden camping met heel grote plaatsen.goed sanitair en heel vriendelijk personeel goede uitvalsbasis voor disney en provins jammer genoeg geen winkels in het dorp als je s avonds laat uit disney komt staat er iemand bij de poort om je binnen te laten in een woord helemaal geweldig.

met partner, Sept. 2010
"Prima plek"
Jose en Erik Veldka...
3-10-2010 hebben de camping gebruikt als uitvalbasis om naar Parijs te gaan en uitstapjes in de buurt. Prachtige, rustige camping, mooie, ruime plaatsen. Zeer vriendelijk ontvangen en begeleid tijdens onze week vakantie. Sanitair is schoon maar eenvoudig. Wij 2 volwasenen met hondje vinden de camping zeer zeker een aarader

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Camping met ontzettend grote plekken"
Marlies
6-8-2010 De plekken zijn zeer ruim. Sommige plekken zijn echt gigantisch. Nog nooit eerder zo'n ruime camping gezien. Sanitair is o.k. Douchestraal valt een beetje tegen. Closetpapier hangt niet in de toiletten, maar in het voorportaal. Iedere ochtend een broodkar waar ook water, jus d'orange, etc. verkocht wordt. Het bruine brood was zalig! Ideale ligging voor Parijs en Disney. Trein vanuit Tournan naar Parijs is perfect. Behulpzame en vriendelijke dames bij de receptie.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping met super ruime plaatsen !"
karin
8-8-2010 ruime plaatsen, sanitair schoon, aardige lui van de receptie
leuk zwembad, speeltuintje, dichtbij treinstation en eurodisney
maar overdag niets te beleven omdat iedereen dus de stad in is
of naar eurodisney, camping alleen daarvoor gebruiken
niet langer blijven staan / reserveren

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke, mooie camping"
morena
9-8-2010 We hebben deze camping aangedaan voor een bezoek aan euro disney. De plaatsen waren erg groot ook is de camping mooi bijgehouden. Het gras ziet er netjes uit. Ondanks dat wij laat uit het disney park terug waren. Konden we alsnog de camping op. Speciaal daarvoor staat er deze avond een portier bij de ingang van de camping. Het sanitair zag er netjes uit en de douches waren lekker warm. Er waren veel engelse op de camping aanwezig. Het zwembad is mooi, maar wel erg koud. ´s morgens kunnen er broodjes gehaald worden.

met partner, 2010
"Rustige camping"
supersprite
26-5-2010 afgelopen pinksterweekend hier geweest en ik moet zeggen een hele mooie camping.
de plekken zijn super groot en mooi aangelegd toen wij er kwamen was het er heel rustig er waren een paar engelsen en nederlanders verder wel veel vaste seizoenplaatsen maar daar heb je geen last van.
het sanitair is schoon en het water is warm voor het douchen alleen de gebouwen zijn gedateerd.
zwembad is niet al te groot maar omdat het zo rustig was hebben we heerlijk in het zwembad gezeten.
locatie van de camping is gunstig ongeveer 15 min. van eurodisney en 40 min van parijs met de trein vanaf het plaatsje tournan(dagkaart voor 2 pers naar parijs 26euro).omgeving is minder.
wel af en toe lastig als je van het terrein af wil of terugkomt,de poort moet handmatig geopend en gesloten worden.
wifipunt bij de receptie en niet op de plek zelf maar wel gratis.
al met al reden genoeg voor herhaling.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Super camping voor bezoek aan Euro Disney"
pet21mar
1-9-2009 Dichtbij Euro Disney en Parijs. Grote plaatsen, erg netjes. Leuk zwembad, schoon sanitair.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie ruime camping"
fam. van Soest
23-8-2009 Bij de zoektocht naar een camping in de buurt van Parijs uitgekomen bij deze camping. We hebben er twee nachten verbleven. De plaats bleek zeer ruim te zijn. Een caravan, luifel,bijzettent en onze auto pasten er met gemak op en bleef er nog een zee aan ruimte over. Alle plaatsen waren zo ruim.

Het bezoek aan Parijs is ook gemakkelijk vanuit deze camping. Met een goede uitleg aan de receptie gegaan naar Tournay (ongev. 10 km verder) vrij parkeren aldaar. Mobiliskaartjes gekocht aan het loket (13.50 euro) en met de trein naar Parijs gegaan.(35/40 min) Met deze kaartjes kun je de de hele dag vrij door Parijs reizen.

Sanitair op de camping was ook netjes. Bij de receptie en bar is een wifipoint en kun je dus gratis internetten. Al met al een rustige, mooie camping om Parijs te bezoeken. Disney is ook in de buurt. We hebben ons niet verdiept in de omgeving dus daar kunnen we niets over zeggen. De camping ligt wel enigzins afgelegen.
Zeker een aanrader om Parijs te bezoeken.