Hotel Residence Europe*** in Clichy Frankrijk beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Residence Europe*** Clichy

Beoordelingen Hotel Residence Europe***

52, Bd du Général Leclerc, 92110, Clichy
Hotel Residence Europe scoort een 7,7 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Residence Europe***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Residence Europe*** in Clichy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Residence Europe*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Residence Europe*** met andere accommodaties in Clichy.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Residence Europe***

met vrienden, Dec. 2011
"Net en rustig hotel, met vriendelijk personeel"
mw siemons
17-12-2011 Hotel ligt net buiten centrum van parijs, maar met metro goed te doen. Hotel is netjes, goede bedden en als extra bonus een zwembad en sauna. Leeker verblijf.

met partner, Nov. 2011
"Zeer kleine kamers.."
Siham
5-12-2011 De dichtstbijzijnde metro is 15min lopen.. Anders dan beloofd wordt op verscheidene sites.. Wel kun je met een rechtstreekse metro naar Champs-Elysees, duurt ongeveer 20min.. Met de taxi betaal je ongeveer 16 euro om by C-E te komen.. Naar Disneyland is het een uur reizen en van en naar Airport CDG is het 30min met de taxi waar je 50 euro voor betaalt..

Het personeel is wel zeer vriendelijk en spreekt goed Engels..

De kamers zijn superklein en de fohn deed het niet in onze kamer.. De kamers waren wel schoon, maar het behang was op sommige plekken gescheurd en er zaten vlekken in.. De gordijnen waren niet erg verduisterend, omdat ze van de muur afhingen waardoor er licht aan de zijkant doorkwam..

De WIFI in het hotel is wel zeer goed.. Ik had goed bereik met mn Blackberry..

Ik moet wel zeggen dat we er niet veel voor hadden betaald, dus de prijs/kwaliteit verhouding was niet slecht..

Voor een low budget weekendje Parijs is t zeker aan te raden.. Maar verwacht er niet veel van..

met partner, 2011
"Goed hotel"
hallie
9-10-2011 Goed hotel, goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer behulpzaam personeel en vriendelijk. Afstand naar parijs is goed te doen. Tien minuten lopen naar metro en vandaar kan je alles bereiken(hangt er vanaf waar je natuurlijk heen wil). Ontbijt is goed, verse broodjes. Kamers zijn gedateerd, worden goed schoongemaakt, wij hadden wel een ruime badkamer. Kamers zijn wel in hotel gehorig maar van het verkeer buiten heb je dan absoluut geen last. Door isolatie hangt er een wat broeierige lucht in de slaapkamer. Kortom, aanrader als je parijs wilt gaan bekijken. Zeker gezien prijs.

"Kleine minpuntjes maar verder prima hotel"
carla
25-9-2011 uitstekend hotel voor n paar dagen parijs. ontbijt is goed en uitgebreid, vloerbedekking op kamer(44) goor, maar goed je bent in frankrijk. badkamertje erg klein, maar vinden wij zelf niet erg, elke dag schone handdoeken, goede schoonmaak. kamers zijn wat gedateerd, korte bedden, 1.80 lang( dus als je bijv. een lange man hebt:even rekening mee houden)goede uitvalsbasis, hooguit 10 min. lopen naar de metro. op weg daarnaar een casino, te vergelijken met een c1000 hier,(broodje onderweg kost je gauw tussen de 4-5 euro)personeel is vriendelijk en behulpzaam, er wordt ook goed engels gesproken. s'avonds met moeie benen heerlijk nagenieten in de jacuzzi. aanraders parijs: marais, ri port dauphine:oude kunstenaarswijk, allemaal leuke kleine winkeltjes+ georges de pompidou centre. hotel is zeker voor herhaling vatbaar

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goede uitvalsbasis om Prijs te ontdekken"
Familie Limburg
13-8-2011 Prima hotel. 10 minuten van de metro en 45 minuten van Montmartre. Elke dag verse broodjes en vers fruit. Kamers worden iedere dag schoongemaakt. Leuk zwembad voor de kinderen. Echt een aanrader !

met oudere kinderen, Juni 2011
"Prima hotel voor een paar dagen"
een twentenaar
7-6-2011 Prima hotel, ontbijt is goed, kamers schoon .
Goede bedden, badkamer met douche/bad oké.
Vriendelijk behulpzaam personeel(engels sprekend!)

met partner, Mrt. 2011
"Fijn hotel goede service"
JM0304
10-3-2011 We waren met z'n tweeen ik en mijn vriendin, bij aankomst werden we meteen goed ontvangen door een Engels! sprekende receptionist.
De lobby en ontbijtzaal waren recent vernieuwd maar de kamers waren iets verouderd.
Als je erop uit wilt word precies uitgetekend hoe je naar de metro moet lopen (7 min.) en welke metro je moet pakken om in het centrum te komen.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad .

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Goed en makkelijk bereikbaar hotel"
K.I.S
28-2-2011 Net terug van een paar heerlijke dagen Parijs. Dit hotel is een uitstekend startpunt. Metro op 8 minuten loopafstand. Prima ontbijt:croisssants, chocolade broodjes, stokbrood, koffie thee, chocolademelk, twee soorten sap, honing, jam kaas vleeswaren, yoghurt en vruchtjes,appels of ander fruit en cornflakes en vruchtenyoghurt. Aardig personeel bij de receptie. Het hotel is wel wat gehorig. Auto hebben we in de naastliggende straat kunnen parkeren. In het weekend gratis en door de week voor 3 euro per dag. Wij hebben bij de rotonde in cafe Sportief gegeten. Voor 12 euro een behoorlijk 3 gangen menu. We gaan zeker naar dit hotel terug als we weer naar Parijs gaan.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Goed hotel om Parijs te bezoeken"
Anne-Marie
1-1-2011 Wij verbleven drie dagen in dit hotel. Het is perfect om Parijs te bezoeken. Je hoeft niet in het drukke stadscentrum met de wagen (wij vonden het fijn om een afgesloten parking aan het hotel te hebben. Wel best vooraf reserveren. Via TO betaalden wij 5 euro per nacht voor de parking. In het hotel zelf vragen ze 10 euro per nacht). Toch ben je met de metro direct overal waar je maar wil in Parijs! Een paar minuten van het hotel heb je direct een metro. Het duurt helemaal niet lang voor je in hartje Parijs bent. Het hotel zelf is eenvoudig maar proper. Wij vonden het ook leuk om 's avonds nog eens de sauna, het zwembad en de lekker warme (de eerste dag was hij koud maar daarna lekker warm)jacuzzi in te duiken! Lekker ontbijt. Voor ons was dit een goed hotel.

met vrienden, Okt. 2010
"Goed hotel"
Elisabeth
6-11-2010 Wij waren in dit hotel van 28 tm 31 oktober 2010. Ik vond het een goed hotel, prima kamers, nette badkamer, zeer schoon. Het personeel was heel vriendelijk en sprak goed Engels. De locatie is redelijk, ongeveer 7 minuten lopen naar de metro. Vanuit daar ben je snel in het centrum,ongeveer 20 minuten. Verder is het fijn dat je 's avonds even in het zwembad of sauna kan, wel wat veel chloor in het zwembad. Het ontbijt is super. Heerlijk verse broodjes en vers fruit, yoghurt, jus d'orange, en heerlijke koffie. Tip: ga niet tegen negenen ontbijten, dan is het het drukst. Als je de auto wel in de parkeergarage wilt hebben, moet je van te voren reserveren. Dit hadden wij niet gedaan, dus moesten we in de straatjes parkeren. Als je even heen en weer rijdt, vind je wel een plek en het kost niet veel. Op zaterdag en zondag is het gratis. De naastgelegen pizzeria hebben we ook bezocht. Was een leuk restaurant en de tiramisu was heerlijk. Kortom een aanrader. Wij komen er zeker weer.

1 2 3 4 5 6 7 volgende