Hotel Golf Hotel Marne La Vallée*** in Bussy Saint Georges (vlakbij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golf Hotel Marne La Vallée***

5,4
6,7

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Golf Hotel Marne La Vallée***

Avenue du Golf, 77600, Bussy Saint Georges (vlakbij Disneyland)
Hotel Golf Hotel Marne La Vallée scoort een 6,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golf Hotel Marne La Vallée***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golf Hotel Marne La Vallée*** in Bussy Saint Georges (vlakbij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Golf Hotel Marne La Vallée*** met andere accommodaties in Bussy Saint Georges (vlakbij Disneyland).

7 beoordelingen over Golf Hotel Marne La Vallée***

5,4
6,7
met partner, Aug. 2010
"Prima!"
Elsjeee
12-8-2010 Ik ben vorig weekend samen met mijn vriend in dit hotel geweest omdat we de stad Parijs wilden bekijken. We hebben er drie nachten geslapen. Het hotel is simpel maar erg schoon. Ook de kamers zijn schoon met een goed bed. In de badkamer is een bad aanwezig. Het ontbijt is ook simpel maar wel lekker, je had cornflakes, verschillende broodjes, engels ontbijt, toetjes, melk, koffie etc. Het is ongeveer 30 minuten rijden van het centrum.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima verblijf voor een dagje Disney"
Strik
24-7-2010 Hotel is rustig gelegen in een verzorgd "dorpje". Het hotel verzorgt gratis shuttle service naar het metro station (heen en terug), waarmee je makkelijk en vlot in Disneyland Parijs arriveert. Wij hadden een familiekamer; twee bedden en een stapelbed. Ook is er een ventilator aanwezig. De kamer was schoon en in prima staat. Ietwat krapjes, maar heel prima voor een kort bezoek aan Disneyland. Onze kamer (245) lag heel rustig. Ontbijt viel wat tegen. Echter voor de prijs die wij in het hoogseizoen kwijt waren aan twee nachten in dit hotel, was het een prima verblijf.

met jonge kinderen, Mrt. 2009
"Kamer goed; slecht ontbijt"
G. Te M.
16-3-2009 De familiekamer bestaat uit een normale hotelkamer met twee éénpersoonsbedden die tegen elkaar aan staat. De kinderen moeten in dezelfde kamer in een stapelbed slapen, waardoor de ruimte krapjes wordt.
Ontbijt genomen om ca 8.00 uur; vanwege de drukte was er geen plaats meer in het restaurant; ontbijten moest dan in de lounge aan een ongedekt tafeltje; koffie was op; broodjes waren op; vlees was op; eitjes waren op etc etc. Restte ons een boterham met jam; ook prima hoor, maar dat verwacht je toch niet als je naar een 3-sterren hotel gaat.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Golf Hotel Marne La Vallée*...

met een groep, Nov. 2008
"Die zien mij nooit meer terug"
Petra
18-11-2008 Kapotte douche knop, dus met 1 hand de douche moeten vasthouden (niet echt ontspannend na een dag Disney)
WC doortrekker hing half uit de muur.
Bedden goed, kussens ook.
Speeltuin voor slaapkamer met gillende kinderen die maar niet naar bed gingen.

Ontbijt was beloofd op de kamer. Uiteindelijk naar de eetzaal gegaan waar van alles op was. Bij navraag zeer snibbig antwoord van personeel, wat ook nog eens het foute antwoord was.
Te weinig van alles.

Familie, Aug. 2007
Henk
6-8-2007 Weggestopt in een sfeerloze nieuwbouwwijk. Hotel maakt nette indruk, ontvangst is professioneel. Klein zwembad is aanwezig. Kamers zijn netjes en schoon. Verkoeling moet komen van een ventilator. Da's hartje zomer beslist onvoldoende. Ontbijt is voldoende, zeker voor Franse begrippen.
Voor 1 overnachting een aanrader. Voor een langer verblijf zou ik kiezen voor een van de Disneyhotels.

Familie, Apr. 2007
Debby
19-4-2007 De kamers waren erg benauwd en het was nog niet eens zomer!!

Op de bedden lagen kriebeldekens en het extra bed was een doorgezakt camping opklap bedje waar niet op te slapen was.

Voor het ontbijt moet je erg vroeg zijn anders is het meeste op. Ze halen wel wat broodjes bij voor je als je dat vraagt maar die zijn nog niet goed afgebakken en smaken smerig.

We hadden om een kamer gevraagd op de begane grond en deze niet gekregen.

Minpunten: ontbijt, veel te warme kamers, vervelend extra bed.

Pluspunten: verse jus bij het ontbijt en erg schoon.

Ligt zo'n 10 minuten met de auto van Disneyland af.

Volgende keer toch maar weer disneyhotel!

Familie, Apr. 2005
Scheerlinckx Gert
2-5-2007 op vijftien minuutjes van Disney ; degelijk ontbijt ; goede prijs-kwaliteit verhouding ; kamers voldoende ruim met de nodige faciliteiten