Aparthotel Residhome Paris Asnieres*** in Asnières (Hauts de Seine) Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Residhome Paris Asnieres***

6,5

28 mei 2012

Hotel

Beoordelingen Aparthotel Residhome Paris Asnieres***

1 Rue Eugénie Eboué, 92600, Asnières (Hauts de Seine)
Aparthotel Residhome Paris Asnieres scoort een 8,1 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Residhome Paris Asnieres***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Residhome Paris Asnieres*** in Asnières (Hauts de Seine), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Aparthotel Residhome Paris Asnieres*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Aparthotel Residhome Paris Asnieres*** met andere accommodaties in Asnières (Hauts de Seine).

15 beoordelingen over Residhome Paris Asnieres***

6,5
met oudere kinderen, Mei 2012
"Fantastisch hotel!"
Roderick
9-5-2012 Mooi hotel, gelegen in een rustige buitenwijk. Vanaf het station is het zo'n 3 minuten lopen naar de Rer halte waarmee je in 20 minuten onder de Eiffeltoren staat. Om 15 uur was alles in orde, kamer op de 5e verdieping met uitzicht op het topje van de Eiffeltoren. 's Avonds kan je een zoeklicht zien vanaf de Eiffeltoren. Parkeren onder het hotel in de garage is aan te raden en niet duur! Het ontbijt was erg klein maar wel lekker. Het is prima aan te rijden vanaf Nederland want het ligt aan de Noordkant van Parijs waardoor je niet door de drukke stad heen hoeft. We hebben heel erg genoten en het hotel is zeker aan te raden!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Goede uitvalsbasis voor Parijs"
J.van der Werf
11-5-2012 Prima locatie voor een paar dagen Parijs. De appartementen zijn klein maar voldoen aan alle wensen.Er is een koelkast, vaatwasmachine, kluis en 2 kookplaten aanwezig.De bedden zijn goed ( boxspring). Het complex ligt in een rustige buurt waar nog vollop gebouwd wordt. De trein is op 300 meter en biedt een perfecte verbinding met de stad. Supermarkt en bakker aan de overkant en tevens een Brasserie. Parkeergarage ligt onder het complex en je kan de auto tot op het laatste moment er laten staan ( tegen betaling)De ontbijtzaal is te klein voor het aantal appartementen en dus gasten maar het ontbijt is goed en voldoende met croissants, broodjes, yoghurt,beleg enz.. Deze appartementen zijn zeker aan te bevelen.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Een aanrader !! goede prijs/kwaliteit verhouding"
M.C. Brouwer
8-5-2012 Echt een aanrader!!
De accomodatie is verzorgd en zeer goed bereikbaar met de auto. Parkeergarage onder het hotel voor 10 euro per dag. Op de vertrekdag kan de auto tot 15u in de garage blijven staan. Uitgebreid ontbijt soms wat druk in de ontbijtzaal maar niet hoeven wachten op een tafel.
Metrostation op loopafstand. Bij het boeken direct een metrokaart besteld. Omdat ons twee kamer appartement om 15u nog niet in orde was kregen wij een drie! kamer appartement aangeboden. Ligging in een rustige nieuwe wijk. 5 heerlijke dagen gehad in Parijs!!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Goede uitvalsbasis voor stedentrip Parijs."
Remco
17-5-2012 Residome asnieres is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan parijs. Het hotel is vrij nieuw, wij hadden twee studios met klein keukentje. Kamer is vrij klein maar wel ok. Klein keukentje met waterkoker, fornuisje, koelkast en vaatwasser. Badkamer is ruim. Alles was netjes. Gratis wifi op de kamer, drie accounts was geen probleem.
Goede bedden! De studios worden NIET verzorgd tijdens het verblijf, je moet het doen met 2 handoeken per persoon.
Ontbijt is goed, niet overdreven, wel erg kleine ontbijtruimte.
Op 300 meter ligt een trein station, RER C station 'les Gressilion'. Trein sluit perfect aan op de 14 metrolijnen. Van hotel naar hartje Parijs is +\- 25 minuten.
Hotel ligt in een nieuwbouw wijkje, nog wel veel oude gebouwen in omgeving.

met een groep, Apr. 2012
"Een driesterrenwaardig hotel"
g.engbers
4-5-2012 Compleet voor een kort verblijf. Redelijk netjes en onderhouden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service en vriendelijk personeel . Trein/metro dichbij.

met partner, Mrt. 2012
"Lekker hotelletje vlakbij Parijs"
Ferry
28-3-2012 Na alle horror verhalen over bedwantsen haren en schimmelplekken gelezen te hebben. Hadden we geprobeerd via veiling een hotel te regelen waar we dit hotel wonnen voor een weekend voor 84 euro de prijs zou normaal rond de 150 liggen voor twee nachten. Voor Parijse begrippen niet duur. Ligt net buiten het centrum van Parijs voor 15 euro p.p. kun je voor 2 of 3 dagen een metroticket kopen bij het hotel(automaat voor kaartjes was kapot) Via de halte Le Gressillons ben je in een paar minuten bij de Notre Dam of de Eiffel toren de lijnen hier naar toe zijn vrij vlot daar(20 minuten) De service is goed er was een klein probleempje met de douche en we mochten direct van kamer wissellen. Supermarktje en de bakker zijn ook echte aanraders. Ontbijt is prima te eten en voor een goede start van de dag is het ideaal.

met vrienden, Dec. 2011
"Heel goed! Iets decentraal van centrum Parijs"
pieter munters
20-12-2011 Enig minpunt: De navigatie kent wel 20 Asnieres in Frankrijk, dus je moet intikken Asnieren sur seine + avenue louis armand, want t echte adres is totaal onbekend(ook bij taxichauffeurs!). Qua kamers, ontvangst, schoonmaak etc. allemaal uitstekend; Heel leuk/goed w-e gehad. De RER station is heel dichbij, echter twee keer met taxi terug van champs elysee, allebei de keren rond de €17 voor 2 personen is dus ook goed te doen. Hele goede bedden!!

met partner, Okt. 2011
"Top weekend!"
Kim
8-12-2011 Hotel is top aan te rijden vanaf Nederland en makkelijk vindbaar. Het is een modern,nieuw,rustig complex,met lekkere bedden(boxsprings).Kamer zeer netjes en modern met keukentje, flatscreen, luxe badkamer en zelfs een balkon, dat uitkeek op de binnentuin. Metrostation RER is letterlijk om de hoek met een topverbinding naar het centrum en gaat iedere paar minuten. Bij aankomst konden we direct de auto parkeren in de parkeergarage van het complex,dat kost €9 per nacht. Ontbijt was prima iedere ochtend verschillende verse broodjes, pancakes en jus. Tegenover hotel 2 restaurant Japanner en Brasserie. Niet veel bijzonders maar wij zijn gewoon in het centrum Parijs blijven eten en later terug naar hotel metro stopt toch op de hoek. Kortom Top!

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Een appartement in Parijs om terug te komen"
F. Neeskens
5-10-2011 Het is een modern,nieuw,rustig complex,met lekkere bedden(boxsprings).Wij hadden een balkon, dat uitkeek op de binnentuin, waarop je tot 's avonds laat kon zitten.Na een dag in het drukke,gezellige Parijs is het hier lekker uitrusten.Het ligt in een rustige wijk op loopafstand van het RER-station,dat verbinding heeft met de metrolijnen in Parijs.Bij aankomst konden we de auto parkeren in de parkeergarage van het complex,dat kost €9/dag.De receptioniste bij aankomst was vriendelijk en sprak Engels,later waren er wat norsere mensen.Op zaterdag had het personeel een luidruchtig meningsverschil, duidelijk hoorbaar voor de klanten,dat was het enige minpuntje.De broodjes waren elke ochtend vers en er was veel keus (croissants, kaasbroodjes, appelflapjes, pain au chocolat en witte puntjes) en er was ook yoghurt en cornflakes, dus top! Tijdens ons verblijf van 4 dagen werden de kamers niet schoongemaakt en er kwamen ook geen schone handdoeken, dus daar moet je wel even om denken.

"Knus modern appartement"
Sebastiaan Hoekwate...
15-8-2011 Bij aankomst worden we vriendelijk ontvangen en kunnen we meteen gebruik maken v/h app. Auto meteen de garage in en ff opfrissen en na 2/3 minuten lopen staan we bij het RER station. Na +/-20min staan we onder de eifeltoren. Perfect lokatie en het app. is heel schoon en de inrichting is fris en modern. Tegenover app. complex is een supermarkt bakkerij, cafe en een japanner(helaas gesloten tijdens ons verblijf)achter het complex is een kleine speeltuin.
Helaas is de ruimte voor het ontbijt te klein om alle gasten te laten ontbijten maar daar hebben wij geen hinder van gehad. Gaan zekers nog eens terug