Vakantie Beoordelingen La Tour-du-Meix (Jura) Franche-Comté vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen La Tour-du-Meix (Jura)

4,4
3,8

28 mei 2012

uitzicht vanaf haven tour de la meix
5,4

Beoordelingen La Tour-du-Meix (Jura)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in La Tour-du-Meix (Jura). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over La Tour-du-Meix (Jura). Ben je zelf op vakantie geweest naar La Tour-du-Meix (Jura)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
La Tour-du-Meix (Jura) scoort een 5,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in La Tour-du-Meix (Jura). Op Zoover vind je bovendien 21 vakantiefoto's van La Tour-du-Meix (Jura). Op deze pagina vind je alle accommodaties in La Tour-du-Meix (Jura). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Franche-Comté.

6 beoordelingen over La Tour-du-Meix (Jura)

4,4
3,8
alleenreizend, Jan. 2011
"Dit nooit meer"
Bas van Toor
Omgeving
15-11-2011 Het was veel te koud, het regende constant. En ook die taal die ze daar spreken, sprak me helemaal niet aan. Het is toch waar, die arrogantie van die Franse mensen, net alsof iedereen hun maar verstaat. Ik heb besloten nooit meer naar hier op vakantie te gaan. Mijn oordeel, zonde van de tijd en geld..

met jonge kinderen, Juli 2010
"Bijzonder mooie omgeving"
karin
Sfeer
15-8-2010 Leuke camping met hellaas wat verouderd sanitair, mag ook beter worden schoongemaakt, maar het zijn de mensen die er een zooitje van maken.

Prachtig meer, en leuk zwembad met voldoende ligstoelen.

Mooie omgeving om met het juiste schoeisel leuke wandelingen te maken.

Verwacht geen leuke winkeltjes, die zijn er nauwelijks.

Mensen met caravan, houdt de 13% helling in Perrigny in de gaten.

met jonge kinderen, 2010
"Mooi ligging, maar veel herrie"
jolavo1
Sfeer
6-1-2011 We zijn in augustus 2010 geweest met de tent. Camping ligt direct aan het meer, waar je kan zwemmen en kanoen. Veel vaste klanten hebben eigen stacaravan en een boot. Je kan hier fietsen en in de buurt pony of ezel rijden. Grotten bezichtigen is een aanrader (als het regent). Camping beschikt over kleine speelplaats en kleine zwembad. Helaas heb je geluidoverlast van de weg en de verkeer over de brug. Vaste klanten maakten iedere weekend drankfeesten met veel geschreuw tot laat in de nacht. Daarom vertrokken we ook eerder. Tip: Vraag een plek ver van de stacaravans en dichterbij de zwembad.

De beste prijzen en lastminutes voor La Tour-du-Meix (Jura) bij:

met partner, Aug. 2006
Ben
Omgeving
1-9-2006 Wij zaten er in een sta-caravan. Het was een leuk ontvangst door de nederlandse mevrouw en meneer die ons incheckte. De sta-caravan was zo goed als nieuw en schoon. De camping is vrij eenvoudig, maar wel lekker rustig. De omgeving is schitterend mooi en het meer is adembenemend. Wij zijn ook naar de watervallen van Herrisson geweest, een echte aanrader.....Voor kleine kinderen is er niet erg veel te doen, er staat een schommel en een glijbaantje en er is een grint speelplaats waar ze kunnen ravotten of een balletje trappen. Wij hebben ons er uitstekend vermaakt, lekker genieten van de natuur....je kan er ook uitstekende wandelroutes volgen.

Familie, Aug. 2006
Sietske
Omgeving
28-8-2006 Leuke, niet te grote camping.
Sanitair is verouderd en mag wel beter schoon gemaakt worden. Winkeltje had een erg beperkt assortiment en alles was vrij duur.
Jammer dat de supermarkten een eindje rijden zijn. Ligging van de camping is prima, heerlijk aan
Lac de Vouglans. Mooi zwembad met ligstoelen aanwezig.

met partner, Juli 2006
Richard
Omgeving
8-8-2006 La Tour-du-Meix zelf is een plaatsje van niets. Een kerk, een ruine en een paar huizen. Wij zaten op camping Surchauffant, wat wel een aardige camping is, met wat verouderd sanitait, maar voor de rest ok. Het strand bij Surchauffant was prima. Mooi afgezette stukjes voor de kinderen, zandstrand, bomen die voor schaduw zorgen bij erg heet weer, een strandtentje waar je ijsjes etc kunt kopen, kortom, prima verzorgd. Bij de ingang van de camping lag een grote picknickplaats waar in het weekend de Fransen uit de omgeving kwamen picknicken. Verder lagen er een paar restaurantjes en een kleine jachthaven.