Hotel La Haute Fourche in Corravillers Frankrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

La haute Fourche in de eerste sneeuw van 2008

Beoordelingen Hotel La Haute Fourche

Col du Mont de Fourche, 70310, Corravillers
Hotel La Haute Fourche scoort een 8,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Haute Fourche? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Haute Fourche in Corravillers, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Hotel La Haute Fourche vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Franche-Comté. Vergelijk Hotel La Haute Fourche met andere accommodaties in Corravillers.

29 beoordelingen over La Haute Fourche

9,6
met oudere kinderen, Mei 2012
"Leuke herberg, prachtige omgeving"
Ronald
24-5-2012 Een hele leuke meivakantie in deze mooi gelegen gezinsvriendelijke herberg. Elke avond weer een uitstekend 3-gangen menu en daarna lekker bij het kampvuur zitten. Of met de kinderen tafeltennissen en spelletjes doen. We hebben er mooie wandelingen door de natuur gemaakt en leuke plaatsjes bezocht. Geweldig uitzicht vanaf de Grand Ballon, waar we in de stralende zon nog door de sneeuw konden lopen. Zeker een aanrader!

met vrienden, Mei 2012
""Na 4de keer, ook zeker weer 5de en 6de...""
Johan
21-5-2012 Wat een fantastisch koppel die Jacob en Hendrika. Zelf ga ik zeker 2 en als het kan 3 keer per jaar op fietsvankantie. La Haute Fourche is elk jaar vaste prik. Superligging, zeer vriendelijke mensen en de service is werkelijk uitmuntend; daarbij zeer betaalbaar. Kortom als je mooi wil fietsen en lekker in de watten gelegd wil worden is dit 1 van de mooiste plekken in Frankrijk op zeer overbrugbare afstand van Nederland. Wie weet zien we elkaar hier...

met een groep, Juni 2011
"Prachtige omgeving en mooie plek."
Tom
6-6-2011 Met een groep fietsers geweest en geslapen in het 10 persoons huis "Lorraine". Het huis is compleet ingericht en schoon. Het eten is goed en lekker. Op tijd aangeven en dan aanschuiven maar. Allemaal erg gemoedelijk. De uitzichten vanaf de auberge zijn fantastisch. De omgeving is uitermate geschikt om mooie en eventuele zware routes te fietsen. Verschillende routes zijn op kaart te verkrijgen bij de eigenaar.
Kortom een aantal goede dagen gehad in de Vogezen.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Erg gastvrij"
cock
4-8-2011 In de meivakantie een paar dagen hier gelogeerd.
De eigenaren zijn erg vriendelijk. Gezamelijk eten is ook erg leuk en de kinderen kunnen soms meehelpen.
Mooie omgeving om een stukje te wandelen en fietsen.
Voor kinderen erg leuk om mee te helpen op de "boerderij"
kamers e.d. wel gedateerd maar hier ga je niet heen voor de luxe.

Je moet wel jezelf vermaken in de omgeving want er is opzich niet veel te doen maar rust en ruimte heeft ook zijn voordelen.
Ik hoop voor de eigenaren dat het een beetje drukker zal worden. Aan de klantvriendelijkheid zal het zeker niet liggen.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Alweer de tweede keer dit jaar!"
Carlo
28-10-2010 Dit jaar (2010) zijn we voor de tweede keer in de herberg van Jacob en Hendrika geweest en beide keren was het gewèèèldig! Wij hebben onze dochters Sam en Janne moeten beloven dat we hier "zeker weten" nog een keer terug gaan. Voor de kids is het een paradijs. Een spelletjeskamer, iedere dag de dieren (kippen, ezels, pony's, varkentje, etc.) voederen, helpen in de keuken met koksmuts (!), ponyritje, wandelingen, etc. Ook in de herfst is het heerlijk toeven in de herberg naast de kachel. Boekje lezen, spelletjes doen, borrelen, etc in de zeer gezellige en sfeervolle centrale ruimte Je eet wat de pot schaft, maar da's geen enkel probleem want Hendrika kan fantastisch lekker koken.

Kortom, een absolute aanrader, voor ieder seizoen met een zeer gastvrije Jacob en Hendrika.

Barbèl, Carlo, Sam en Janne

met vrienden, Okt. 2010
"Heerlijke plek"
hans nillesen
4-11-2010 Leuke herberg. Top voor de kinderen en dus voor de ouders. Dochter ging met tranen weg en wilde na thuiskomst onmiddellijk terug. Kinderen mogen helpen de dieren voeren en leren ponyrijden. Heerlijk ontbijt. Mooie wandelingen in de omgeving en bij terugkomst een stevige pelforth bij de houtkachel. Degelijke maaltijd met lekkere huiswijn. Kortom heerlijke plek. We komen zeker terug. Hans

"Prima ligging"
Gijs
28-10-2010 Ideaal voor gezinnen met kinderen met fietsende papa's( of mama's)

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Een belevenis voorr kinderen en ouders"
martin
23-10-2010 La Haute Fourche is mooie plek un de Vogezen met met karakter en lieve mensen.
Er is veel te doen voor de kinderen (dieren voeren, paard- en pony rijden. Grote speelkamer Zwemmen (maar niet in oktober...brrrrrrr) Er ligt nu (okt 2010) al sneeuw op de Grand Ballon.
Ook fietsers en hardlopers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn routes in de omgeving zelfs vlak maar geniet vooral ook van de rust hier.

met een groep, Sept. 2010
"Mooie plek om vandaar uit de Vogezen te ontdekken"
Nol Bernards
20-9-2010 We hebben een fantastisch weekend gehad met collega's, gefietst en gewandeld en genoten van de geweldige natuur en gastvrijheid. Alles kon!! De wijze waarop het geheel georganiseerd wordt is bijzonder! De kamers waren eenvoudig maar functioneel. Het eten was verrukkelijk en de gastheer en gastvrouwe deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Grote kans dat ik hier nog eens terug kom!

met partner, Sept. 2010
"Prima!"
Tony en Susan
15-9-2010 We hebben een kleine week in La Haute Fourche doorgebracht, en erg genoten. Met z'n tweeën in een 4-persoonskamer: ruimte genoeg en daarbij elke avond genoten van de 3 verrassende gangen die Hendrika elke dag weer vers wist te bereiden. Met de ligging midden in de Vogezen hebben we veel kunnen zien en veel gewandeld.
Een gezellige accomodatie!