Hotel Arena Bianca*** in Propriano Frankrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Arena Bianca*** Propriano

Beoordelingen Hotel Arena Bianca***

Chemin des plages , 20110, Propriano
Hotel Arena Bianca scoort een 8,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Arena Bianca***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Arena Bianca*** in Propriano, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Arena Bianca*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Arena Bianca*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corsica. Vergelijk Hotel Arena Bianca*** met andere accommodaties in Propriano.

6 beoordelingen over Arena Bianca***

"Prachtig plekje met geweldig uitzicht"
Marjan en Coen
12-9-2011 Een fijn, schoon en niet te duur hotel. De kamers aan het strand zijn in 1 woord geweldig. Wel zijn er nogal wat trappen, voor ons echter geen probleem. Het eten is de ene dag beter als de andere, maar wij hebben er altijd iets van onze gading uit kunnen halen. Personeel spreekt heel klein beetje Engels en uitleg over het eiland en de excursies zijn echter in het Frans. Dat is jammer. Propriana is een leuk stadje en bijna mugvrij in tegenstelling tot de andere kant van het eiland.

met partner, Sept. 2009
"Herhaling waard"
F.M. Vijn
3-10-2009 Ik ben er vorige week met mijn vrouw geweest; wij hebben het best naar onze zin gehad; fraaie locatie, pal aan het strand; wij hadden gekozen voor een kamer met balcon met zicht op zee en daar hebben wij geen spijt van gehad; eten en drinken zeer goed en overvloedig; vriendelijk en behulpzaam personeel; kortom voor herhaling vatbaar.

met partner, Juni 2009
"Goed middenklassehotel"
Y. Wijbrands
21-6-2009 Op 10 minuten loopafstand van druk maar gezellig Propriano ligt Hotel Arena Bianca zowat op het (eigen) strand aan een prachtige baai. Vriendelijke bediening, gewoon goed en gevarieerd eten (buffet) met gratis wijn en water. Kamers zijn o.k. Prima hotel. Wel bijzonder: overdag bijna geheel uitgestorven (en dus niets te beleven) omdat dan nagenoeg alle gasten weg zijn (om het eiland te verkennen e.d.). Voordeel hiervan: je hebt het strand zowat voor jezelf alleen. Nadeel: buiten etenstijden niets te krijgen. Nog 1 minpuntje: geen enkele parasol te vinden dus nergens schaduw op of rond het strand.

met partner, Aug. 2008
"Leuk hotel!"
Leonie
23-1-2009 Wij zijn afgelopen zomer naar Arena Bianca geweest en het hotel is sinds 2007 gerenoveerd. Erg opgeknapt en het zag er mooi uit! Heerlijk vlakbij het strand en je zit vlakbij Propriano!

met partner, Juni 2006

8-11-2006 Kamers zijn redelijk, verder een gezellig modern complex. Kindvriendelijk met een eigen strandje waar je prettig kan relaxen. Goede prijs/kwaliteits verhouding met goed eten.

Katelijn
23-4-2006 Het is al enige tijd geleden dat ik in Arena Bianca ben geweest. Het hotel en de kamers zien er niet echt geweldig uit.
De locatie en vooral het eigen strand zijn wel prima.
Vooral het eten en het wijntje erbij zijn erg goed.
Verder is propriano een goede basis om het zuidelijk gedeelte van Corsica te verkennen. Een volgende keer zou ik een week in Propriano nemen en een week in Bastia