30-8-2011
Mooie terrassencamping. Voor caravans onderaan de camping een klein aantal plaatsen, tenten gaan verder de terrassen op (prachtig uitzicht) en helemaal bovenaan staan huisjes. We hebben op deze camping iialianen, duitsers, fransen, nederlanders gezien. Het zwembad is mooi, heerlijke ligbedden, barretje en 's ochtends aquagym. Het mooiste strand van Corsica Palombaggia ligt op 10 minuten autorijden. Ook de andere stranden zijn goed bereikbaar vanaf de camping, net als Bonifacio en Porto Vecchio. Ook het binnenland is goed te doen. Op de camping zelf is een pizzeria, met heerlijk steenkoolovengestookte pizza's, 1 keer in de week is hier muziek. De winkel op de camping is prima voor de noodzakelijke dingen. In de buurt zijn overigens diverse Epiceries waar ze ook verschillende levensmiddel verkopen. Een grote supermarkt is te vinden In Porto Vecchio, zo'n 10-15 minuten rijden vanaf de camping. Voor kinderen gezellige camping, jammer van de speeltuin.
2-8-2011
In juli 2011 hebben we 2 weken op U Pirellu gestaan. Het is overduidelijk een terassencamping, dus veel hoogteverschillen. De grootte van de plaatsen variëren behoorlijk. Camping wordt netjes bijgehouden en het sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Er zijn volop 'normale' toiletten. Vanuit de camping ben je redelijk snel bij de stranden van Palombaggia (wel altijd de auto nodig). Ook voor de overige stranden moet je minimaal een half uur rijden, maar meestal is het dat ook wel waard. Porto Vecchio is een leuke stad met een gezellig centrum en haven. Bonifatio is echt een aanrader. We zijn er dan ook 3 keer geweest.
Je moet wel rekening houden dat je voor alles de auto moet pakken ivm met de afstanden, dat vonden wij een beetje tegenvallen. Voor de rest een prima plaats voor een heerlijke strandvakantie.
8-8-2011
Iedereen kan met een gerust hart naar deze camping vertrekken. Een leuk zwembad, schitterende stranden in de omgeving. Een tip, kijk goed naar welke strandjes de corsicanen heen gaan want daar zijn de mooiste strandjes! Verder zijn de plekken schitterend en een groot voordeel vonden wij dat het een terrassencamping is zodat je veel meer privacy hebt. (Bijna) elke plek heeft veel schaduw. Het sanitair werd daar erg goed schoongehouden, groot pluspunt! Het personeel is overal snel bij en erg alert. Er is veel te zien in de omgeving. De plaatjes in de buurt zijn erg gezellig. Dat je overal de auto voor nodig hebt klopt, maar dat heb je bij élke camping op Corsica. Kortom, wij hebben daar 2,5 week heerlijk kunnen genieten van onze vakantie!!