Vakantiepark Perla di Mare**** in Ghisonaccia Frankrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Perla di Mare****

27 mei 2012

Vakantiepark Perla di Mare**** Ghisonaccia

Beoordelingen Vakantiepark Perla di Mare****

Plage de Vignale, 20240, Ghisonaccia
Vakantiepark Perla di Mare scoort een 8,8 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Perla di Mare****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Perla di Mare**** in Ghisonaccia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Vakantiepark Perla di Mare**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corsica. Vergelijk Vakantiepark Perla di Mare**** met andere accommodaties in Ghisonaccia.

24 beoordelingen over Perla di Mare****

met vrienden, Apr. 2012
"Geweldig"
Roxanne
Onderkomens
2-5-2012 Midden april een week op het park verbleven en ben meer dan tevreden. Prachtige, goedonderhouden accommodatie (stacaravan) met veranda, verwarming stond al aan bij aankomst :) Accommodaties staan ruim opgesteld, genoeg plek eromheen (je zit niet bij de buren op de lip). Terrein is prachtig, met hoge dennebomen. Je loopt zo van het terras bij het restaurant het strand op. Omdat het nog vroeg in het seizoen was, heb ik helaas de animatie / het restaurant niet kunnen beoordelen. Spar supermarkt op fietsafstand (lopen is misschien net iets te ver) en grote Leclerc in Ghisonaccia op 10 autominuten. Goed te bereiken vanuit Bastia/ Bonifacio/Figari via de grote weg. Zeker een aanrader voor een prettig verblijf op Corsica !

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een hele mooie rustige camping"
R. van der Laan
Onderkomens
21-8-2011 Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op Perla di Mare. Er is voldoende te doen, maar inderdaad veel in het Frans. Heel veel Fransen, weinig Nederlanders. Voor mijn man en ik heerlijk. Onze kinderen van 13 en 16 hebben dit, vanwege de taal, echter als iets minder leuk ervaren. Op Corsica zijn er amper snelwegen, maar dit vonden wij niet vervelend. Je doet er inderdaad lang over om een ander plaatsje te bezichtigen, maar het geeft ook een hoop rust. Lekker relaxen. Voor herhaling, ook voor de kinderen, vatbaar.
Een bezoek aan het drijvend visrestaurant L'Etang d'Urbino is de moeite waard.
Ik heb 1 puntje van "kritiek": de bedden in de ouderslaapkamer waren keihard. Wij hebben de bankkussens uit de kamer erop gelegd en dat was een hele verbetering. En oh ja, het staat niet vermeldt, maar de lakens lagen bij de caravan, dus het meenemen van hoeslakens en dekbedovertrekken "in het vliegtuig"was overbodig.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Erg goed, maar een beetje saai"
Frits
Onderkomens
28-8-2011 Perla di Mare is een goed verzorgd vakantiepark. Mooie, schone, goed uitgeruste mobilhomes en huisjes. Ruim opgezet. Tot zover niet dan goeds. Het park ligt wel aan zee, maar voor de directe omgeving (vlak laagland) had je niet naar Corsica gehoeven. Als uitgangspunt voor dagtripjes is Ghisonaccia wel weer erg geschikt: zowel Bonifacio (89 km) als Bastia (91 km) zijn goed te doen, maar Calvi (150 km) werd al wat bezwaarlijker op dit eiland waar je er ongeveer een uur over doet om 40 à 50 km af te leggen.
Het vakantiepark wordt voor 80 tot 90% bevolkt door Fransen en het is dus ook logisch dat de animatie daar volledig op is afgestemd. Het avondprogramma wordt verzorgd door 4 meisjes die (kennelijk) een dansopleiding volgen en begint pas om kwart voor 10. Voor de allerkleinsten is dat misschien wat laat.
Brood is aan de bar verkrijgbaar, maar wij hadden de indruk dat die niet vers was en dus haalden wij elke ochtend brood bij de Spar, een paar kilometer verderop.

"Door Fransen voor Fransen"
Van Dijk
Onderkomens
27-7-2011 Prima accommodatie aan strandkant van Corsica. Je kunt zo van strand naar zwembad en vice versa. Elke avond iets te doen, wel erg luid (tot twaalf uur te horen). Gericht op Fransen: alles alleen in het Frans (animatie, avonden), Fransen krijgen bij alles voorrang, weinig Nederlandse kinderen om mee te spelen. Bezienswaardigheden op minimaal een uur rijden.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi park, ruime plaatsen, heerlijk strand"
Dolk
Onderkomens
1-8-2011 Het park wordt goed onderhouden en tussen de mobile homes is ruime afstand. Overdekt terras. Het strand wordt goed schoongehouden en was nooit overvol. Animatie is gericht op franse kinderen maar onze kinderen ( vooral die van 10 jaar) vond het erg leuk. Veel Nederlandse kinderen om mee te spelen.

"Heerlijke vakantie aan zee"
harmsen
Onderkomens
6-8-2011 het vakantiepark is goed gelegen, 3 km van doorgaande weg. Daardoor weinig last van doorgaand verkeer. Jammer genoeg stond onze caravan in het tweede gedeelte. We moesten een weg oversteken wat voor onze jongste nog niet geschikt was. Maar het is niet ver lopen naar strand. Wat wij wel jammer vonden is dat er alleen brood te krijgen is aan de bar verder niets anders. De Spar ligt 5 min met de auto en anders lopen 15 minuten. Op een camping waren wij gewend dat er het minimale te koop is. VEel kinderen inderdaad, Fransen en Nederlanders. Leuke activiteiten. Voordeel van het tweede gedeelte is dat je de animatie niet hoort! Zeker een aanrader wie van strand en zwembad houdt. Alle leeftijd kinderen geschikt (tm 17 jaar).

met partner, Mei 2011
"Zondermeer een fijn park op mooi aangelegd terrein"
h.carlier
Onderkomens
13-6-2011 Verbleven in een Mobil Home, Was schoon , goed uitgerust en ingericht.
Fijn overdekt terras met goede tafel en stoelen. Staat op ruime afstand van overige vakantieverblijven op een mooi aangelegd terrein met een geweldig zwembad. Vanaf het terrein is direct het strand met een schone zee te bereiken
Receptie mooi ruim, Vriendelijk behulpzaam personeel dat ook Engels en Duits spreekt. Voldoende informatie aanwezig. Een supermarkt ligt op 2 km afstand van park. 's-Ochtends kan brood bij de bar worden gehaald.

met partner, Sept. 2010
"Almost paradise...."
Stefco
Onderkomens
24-10-2010 Prima park! Zeer goed onderhouden park, vriendelijk en kundig personeel, maar vaak alleen Franstalig. Animatieteam is zeer actief, zelfs in het naseizoen! De stacaravans zijn zeer schoon en voorzien van airco (die van ons tenminste). Ruime plaatsen en genoeg privacy!

Voor ons een park om naar terug te keren!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooi rustig vakantiepark direct aan zee"
vakantiegangers
Onderkomens
29-8-2010 mooie zwembad, gezellig, goed restaurant aan de zee, mooi groot maar rustig strand wat geleidelijk aan afloopt ideaal voor kleine kinderen.
veel en leuke annimatie voor de kinderen jammer dat het alleen maar in het frans is.
stacaravan was goed en zuiver, je hebt een mooie ruime staanplaats
personeel vriendelijk, geen winkeltje op het park zelf
het ligt vrij centraal om de omgeving te gaan bekijken welke prachtig is.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prettige camping aan mooi zandstrand"
avk
Onderkomens
17-8-2010 De camping was mooi met ruim opgezette plaatsen. Alleen voor stacaravans en huisjes. Het ligt aan een mooi breed zandstrand waar altijd genoeg ruimte is. Restaurant is mooi gelegen aan het strand, goed eten.
Wij hadden een comfort caravan die ik matig vond. Alles was wel nieuw en schoon, maar een beetje gammel allemaal. Het bed erg klein en hard voor 2 personen nauwelijks ruimte. De afstanden naar leuke plaatsen zijn groot. Het rijden erheen duurt lang. Aanrader voor een rustige vakantie.