Beoordelingen Hotel Chateau du Fort de Sedan***

19 juni 2013

Chateau du Fort de Sedan***
Beoordelingen Hotel Chateau du Fort de Sedan***
Porte des Princes, 08200, Sedan
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Chateau du Fort de Sedan*** in Sedan, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Chateau du Fort de Sedan*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Chateau du Fort de Sedan scoort een 8,6 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Chateau du Fort de Sedan*** in Sedan, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Chateau du Fort de Sedan***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Chateau du Fort de Sedan*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Hotel Chateau du Fort de Sedan*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Champagne Ardenne. Vergelijk Hotel Chateau du Fort de Sedan*** met andere accommodaties in Sedan.

26 beoordelingen over Chateau du Fort de Sedan***

met partner, Mrt. 2013
"Bijzondere plek om te verblijven"
Peter
25-3-2013 Hotel Chateau Fort de Sedan is een hele bijzondere plaats om te verblijven, dit deel van het fort is geheel in stijl omgebouwd tot een klasse hotel

met partner, Apr. 2012
"Goed "
Frans en Mia
30-4-2012 Kamers zijn proper en voorzien van minibar die iedere dag wordt aangevuld (tegen betaling) Ook koffiezet aanwezig op de kamer.
Sedan zelf stelt niet veel voor. Wij hadden slecht weer wat wel vervelend is in deze streek. Uitstappen mogelijk naar Bouillon en de dorpjes errond en naar Charleville-Messières. Niet veel keuze in de menu's. Mogelijkheid om een andere menu te kiezen mits opleg. Eten was wel lekker en licht. Op de koer van het kasteel is ook een bar met souvenirswinkel waar je boterhammen met plaatselijke specialiteiten kunt proeven. Personeel was wel vriendelijk maar ook niet meer dan dat. Geen echt thuisgevoel.

met partner, Feb. 2012
"Lekker en gezellig eten"
Gino
3-6-2012 Kasteel in sedan dat omgebouwd is tot hotel.We zijn hier met valentijn geweest en hebben super lekker gegeten.Prijs kwaliteit kan je niet beter zijn,ni veel betaald en veel voor terug gekregen.
Kamers zijn mooi en verzorgd,zeker met de stenen van het kasteel die in de kamer aanwezig zijn.
Was een arrangement waar inbegrepen was: 2 maal ontbijt dat zeer uitgebreidt was, 1 maal 3 gangen diner met een fles wijn per koppel en koffie en gles champagne, 1 maal 5 gangen dinner met aangepaste wijnen per gang. Echt lekker gegeten en zeer lekkere wijn,niet de eerste de beste.
In sedan zelf is niet te zien maar op een uur rijden ben je in reims waar je dan de chamagne kelders kan bezoeken.
zeker een aanrader,alleen al voor het eten en het mooie decor

met partner, Nov. 2011
"Super locatie om tot rust te komen"
Eric
21-11-2011 Prachtig kasteel, ... heel toffe ervaring om eens iets anders te plannen.
Zoals andere gasten reeds hebben aangehaald. Het dorpje zelf stelt niets voor. Op zaterdagavond leeg en verlaten, ... eerder een creepy gevoel. We hadden het hotel gekozen voor zijn speciaal karakter en dat was ruim voldoende voor ons, weliswaar voor één nachtje dan. Na het ontbijt zijn we naar Bouillon gereden waar het stukken aangenamer en gezelliger was. Misschien toch wel een éénmalige aanrader om eens iets anders te boeken.
Anja en Eric

met partner, Okt. 2011
"Goed, maar niet voor herhaling vatbaar"
de smit
12-10-2011 gaand op de reacties hiervoor beschreven zou je denken dat je naar de hemel gaat, en dat is toch niet echt het geval vind ik, veel zakenrelaties die voor te veel lawaai zorgen vanaf 7 uur,de poetsvrouw is er ook veel te vroeg, al terwijl wij aan het ontbijten waren.
je krijgt een menukaart in je handen, en moet dan kiezen, je kan bijleggen om iets anders te krijgen van 5 euro tot 20 euro.en mijn parelhoen was zeer rauw, wat niet lekker was.
een sauna zou het hotel veel aantrekkelijker maken, omdat wij toevallig 3 dagen regen hadden, ik ga toch liever naar luxenburg voor minder geld.

"Leuk en vriendelijk personeel"
De Cuyper
4-9-2011 Tof hotel voor één nacht , het versterkt kasteel is leuk om te bezoeken maar het stadje stelt echt niets voor .
We waren er op een zaterdag en het was er stil , ook het eten was prima , wij hadden halfpension geboekt via touroperator, en het personeel héél vriendlijk zeker in de zaal
Een aanrader voor één nachtje!

"Geen rustgevend weekend"
marieke
15-8-2011 Zoals door anderen beschreven, het fort en hotel is zeer mooi. Je kunt van Sedan naar Torgny rijden door het mooie landschap van Champagne-Ardenne met typische dorpjes.Wat niet rustgevend was ? Het hotel wordt op vrijdag en zaterdagavond afgehuurd voor huwelijken. De plaats van het gebeuren is in de inkomhall van het hotel, waar ook de bar gelegen is. Je mag dus geen gebruik maken van de bar om eens rustig iets te drinken en te genieten. Bij het passeren naar je kamer moet je je door de mensenmassa wringen. Bij het slapengaan lig je mee te dansen in je bed (zelfs op de 4de verdieping). Er is aldus geen rustige serene sfeer die van een kasteelfort moet uitgaan.
Wat het ontbijt betreft: eierpap met rijst (geen gekookte eitjes) , 2 soorten kaas (verpakt in plastiek), hesp, salami,stokbrood en croissants. Het fruitsap dien je zelf te persen en daar ben je een tijdje mee bezig.

"Een mooie verpakking, waardeloze inhoud"
inez
18-7-2011 Ontvangst was vriendelijk en ook de eerste indruk van het gebouw erg goed en naar Franse normen ook goed verzorgd.
Kamers (suites op de 6e verdieping) ruim en mooi, maar met veel mankementjes.(kapotte kranen, gebroken tegels, schimmel tss de voegen) Dat verwacht je niet op dit niveau.
Verder is het gebouw uiterst sfeervol. In de directe omgeving weinig te beleven, maar met de auto ben je zo bij mooie plekken.
Domper op het geheel was het niveau van het eten. De kwaliteit was ronduit slecht, de bediening mogelijk nog slechter. Jammer, de meeste recenties waren op dit vlak juist erg goed . Hopelijk een mindere dag van de kok, want de menu's waren veelbelovend. We meldden dit aan de receptie, maar kregen enkel een verbazende blik. Wij zijn erg teleurgesteld.

met partner, Feb. 2011
"Geweldig! Romantischer bestaat niet."
Irene
16-2-2011 Het hotel is gevestigd in het kasteel-fort van Sedan. Het is een mooi gebouw dat 's avonds prachtig wordt verlicht. Het personeel was vriendelijk en de kamers werden goed schoon gehouden. Parkeren op de binnenplaats was heel goed te doen. Het diner was goed, het ontbijt wat karig. Mooie badkamer en leuke inrichting kamer. Er was maar 1 raam aanwezig, daardoor was het wat donker, maar werd ook het karakter van het gebouw benadrukt.
In de omgeving zijn er verschillende routes te rijden die het mooiste laten zien van wat de Franse Ardennen te bieden hebben. VVV aan de overkant van de straat.

Een aanrader!

met partner, Juli 2010
"Prachtig hotel, de omgeving is vergane glorie"
G van Broekhoven
18-2-2011 Het was een peachtig hotel, maar het dorp viel tegen. De restaurantjes waren prima, maar het deed typisch 'noordfrans' aan. Het was echt vergane glorie. Wel hebben we mooie uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld Verdun.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?