Beoordelingen Camping Navarre*

19 mei 2013

Navarre*
Beoordelingen Camping Navarre*
9 Boulevard du Maréchal de Lattre de Tassigny, 52200, Langres (Haute-Marne)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Navarre* in Langres (Haute-Marne), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Navarre* zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Navarre scoort een 8,3 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Navarre* in Langres (Haute-Marne), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Navarre*, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Navarre* de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 78 vakantiefoto's van Camping Navarre* vinden. Je kunt 1 video van Camping Navarre* bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Champagne Ardenne. Vergelijk Camping Navarre* met andere accommodaties in Langres (Haute-Marne).

28 beoordelingen over Navarre*

met oudere kinderen, Mei 2013
"Bijzondere overnachtingscamping"
Patrick
12-5-2013 1 overnachting gestaan op deze camping. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst door de eigenaar. De ligging tegen de stadsmuur is bijzonder ongeveer 15 kilometer van de snelweg in het centrum van Langres.
De plaatsen zijn niet afgescheiden, een paar kleine veldjes. Neem lange stroomkabels mee. Let wel dat de camping niet afgesloten is en via 3 wegen vrij toegankelijk is. Er is geen bewaking 's-avonds en 's-nachts.
De helft van de camping werd bevolkt door trekkers met grote dubbelassers van Tabbert. In het mooie sanitairgebouw werd flink gerookt en 's-avonds werd dit ingenomen als een soort clubgebouw door de mannen, het stond blauw van de rook en douchen/ toilet was geen pretje. Gaf ons geen veilig gevoel mede omdat er geen bewaking is en het geen afgesloten terrein is.

Het is wel een uniek plekje tegen een hele nette prijs.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Mooie doorreiscamping"
Sonja
14-5-2013 Keurige camping. brandschoon sanitair, ondanks dat wij met stevige regen aankwamen en sommige plaatsen lekker modderig waren was het sanitair spik en span. Op de camping zelf verder geen faciliteiten maar binnen 2 minuten lopen sta je in Langres met voldoende eetgelegenheden, bakker etc. handig dat de eigenaar ook wat nederlands spreekt en ook zeer goed Engels.
Je moet wel door de stadspoort heen en met een grote caravan (2.50 breed) was dat wel even passen en meten.
Zou zeker weer gebruik maken van deze camping.

met oudere kinderen, 2012
"Super!"
bollen_valkeners
26-8-2012 Uniek gelegen, in het centrum van het levendige Langres. Naast een eeuwenoude kruittoren aan de omwalling van de stad. Ideaal om even te ontsnappen van de lange weg naar het zuiden of voor een langer verblijf.
Winkeltjes, bakkers, resto en cafétjes op 20!meter. De geweldig vriendelijke en hulpvaardige uitbater runt de camping met hart en ziel en spreekt naast frans ook nederlands en engels. Hij zal altijd proberen om, zelfs als de electro-aansluitingen op zijn, voor iedere reiziger nog een plaatsje te vinden. Receptie opent om 17.30, bij aankomst vroeger, gewoon een mooi plekje zoeken, caravan, tent of mobilehome placeren en aanmelden als de campingbaas aankomt. Zalig eenvoudig en relaxed toch :-)

met oudere kinderen, Aug. 2012
"GREAT VALUE FOR MONEY"
JULIE DUNN
25-8-2012 Excellent little site - decided to try it for our one night stop down to Spain as last year the other well known site in Langres, was just too pricey for a one night stop if you are not using all the facilities.

We managed to get a pitch where we did not have to unhitch which was handy as we were only staying one night.

Was lucky enough to visit the towers and saw some of the locals in costume with their guns - very loud!

Lovely bakers in town.

Warden very friendly, toilets clean, just don't forget the code, which is understandable bearing in mind the town location, will definitely use again.

met partner, Aug. 2012
"Goede camping op doorreis"
MT
26-8-2012 Hier 1 nacht gestaan op doorreis naar het zuiden. Eerst herkenden we het niet als camping, het ligt midden in de stad en is 's middags vrij leeg. Het is echt puur voor de doorreis. Aardige campingeigenaar die ook een woordje Nederlands spreekt. Je krijgt een code voor het prima sanitair en info mee over de stad. Wij stonden naast de toren en hadden een wijds uitzicht. Het kostte ons maar een euro of 13, nou dat is toch geen geld. Verder zijn er geen extra's op deze camping, zoals een restaurant ofzo. Wel kun je koelelementen invriezen en kun je even gebruiken maken van wifi.

"Prima tussencamping"
weijden38
26-7-2012 Prima tussencamping voor 1 overnachting om naar het zuiden van Frankrijk of Spanje te reizen.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldig, jammer om er maar 1 nacht te zijn..."
Angélique Boek...
23-9-2012 Wat een geweldige plek om op doorreis ene nachtje te zijn. We kwamen er nu toevallig (partner kende het wel van vroeger) omdat op de heenreis naar Zuidfrankrijk heel veel tegen zat en we na 1 dag rijden niet ver genoeg kwamen. Maar: Volgend jaar blijven we langer, om ook van Langres te kunnen genieten! We nemen Langres zeker in de route op!

"Mooie overnachtingscamping"
brumus
4-8-2012 Mooie overnachtingscamping waar je op tijd moet zijn om een mooie plek te bemachtigen. Wij stonden iets verhoogd, erg mooi, dicht bij de vestingstoren. Jammer dat we tot half 2 ´s nachts volledig in de verlichting stonden van de toren. Toiletten zijn goed en kom je alleen in als je een pincode hebt. Nadeel is toch wel dat mensen die niet op de camping zitten gewoon dwars over de camping komen om te flaneren op de vestings muren. Om 6 uur is het weer dag op de camping men vertrekt weer. De hele nacht hoor je het verkeer. Makkelijk is het wel je loopt zo het centrum van Langres in en het stadje is leuk.

met partner, Juli 2012
"Geweldige doortrekcamping!"
Nadia
14-8-2012 Dit was veel beter dan wij verwachten. Rond een uur of 3 waren we op de camping, nog genoeg plek. We hebben op de verhoging gestaan met de tent. Om 5 uur gaat de receptie open, de beheerder doet daarvoor een rondje om te kijken of alles goed is. Hij sprak zelfs een beetje nederlands! Voor €13,00 een nachtje. Goedkoper nog nooit meegemaakt. We kregen een code voor het sanitair; erg netjes en fijne douches! Het stadje is erg mooi, gewandeld over de stadswal. Een stadje met verborgen schoonheden. We hadden hier wel langer willen staan, om nog meer te ontdekken.

met partner, Juli 2012
"Prima overnachtingscamping of voor de streek"
c.pierik
14-8-2012 camping boven op de muurwallen van Langres tegen het stadje aan met uitzichten over de streek, zeer vriendelijke beheerder en mogelijkheid om aangekoppeld te blijven staan , bakkertje op 200 meter van de camping , in de zomertijd op tijd aankomen voor een vlakke plek anders op een van de schuine grasvelden staan. diverse restaurants op loopafstand
sanitair is redelijk nieuw . vroeg in de ochtend vertrekken vertrekken mogelijk. 2 personen hoogseizoen € 16,-

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit