3-8-2012
Wat een oase van rust deze camping. Oké wij kwamen net van een vreselijke herriecamping af in Z-Frankrijk en onderweg naar huis kwamen wij hierlangs. Toch nog maar een nachtje aangeplakt zo lekker daar. Zoek zelf je plek maar uit onder pijnbomen, het sanitair is heel erg netjes. Enig minpuntje is dat ik geen warm water had toen ik ging afwassen, maar dit lag ws aan het moment waarop, want iedereen stond te douchen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk zwembad erbij en als je wilt tegen betaling sauna en jacuzzi! €5,00 per half uur nou dat is te doen! Je kunt er tegen billijke prijzen heerlijk eten op de camping. Erg vriendelijke ontvangst, receptie spreekt klein mondje Nederlands heel grappig! Fijne overnachtingplek halverwege Z-Frankrijk en thuis!
7-8-2012
ligt aan drukke N7 doch achterin de camping is plaats genoeg! sob erheid overheerst maar als doorgangscamping heel goed te doen; restaurant stelt niet veel voor: altijd hetzelfde en weinig kwaliteit: het is meer een eetcafe/cafetaria en relatief duur ook nog.
26-7-2012
Als camping stelt het niet veel voor. Het sanitair is schoon. Broodjesservice is oke. Er werd Nederlands gesproken. Het is beslist de moeite waard om hier toch een dagje langer te blijven. Langres is een mooie stad. Een wandeling over de stadsmuur levert schitterende vergezichten op. Al eens het begin van de Maas opgezocht? Dit is goed te doen en laat iets meer van de omgeving zien.