Hotel La Cote des Monts Damnés*** in Sancerre Centre | Zoover

Beoordelingen Hotel La Cote des Monts Damnés***

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel La Cote des Monts Damnés***

Chavignol, 18300, Sancerre
Hotel La Cote des Monts Damnés scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Cote des Monts Damnés***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Cote des Monts Damnés*** in Sancerre, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Hotel La Cote des Monts Damnés*** met andere accommodaties in Sancerre.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor La Cote des Monts Damnés*** / Sancerre. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

1 beoordeling van La Cote des Monts Damnés***

1 beoordeling
met partner, Juni 2010
"Beste ***-hotel ooit! Wij komen terug!"
een jong koppel
6-8-2010 Wij hadden voor 2 dagen een junior suite geboekt en al onze verwachtingen werden ingelost en zelfs overtroffen. Personeel is zeer vriendelijk (wel enkel Franstalig, wat te verwachten is in dorpjes zoals Chavignol), de bistro heeft zeer democratische prijzen en het eten is simpelweg uitmuntend, evenals de wijn. Het water komt me alweer in de mond als ik eraan terugdenk. Meeste bezoekers zijn wel een iets ouder publiek, maar als wijnliefhebbers konden we in de streek ons hartje ophalen. Het ontbijt kan op de kamer gevraagd worden op het uur van je keuze, wat voor ons echt de kers op de taart was. Al bij al een van de beste vakanties ooit!