Camping Les Alicourts Resort***** in Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher) Frankrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Les Alicourts Resort*****

28 mei 2012

Camping Les Alicourts Resort***** Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher)

Beoordelingen Camping Les Alicourts Resort*****

Domaine des Alicourts , 41300, Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher)
Camping Les Alicourts Resort scoort een 8,5 uit 10, op basis van 313 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Alicourts Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Alicourts Resort***** in Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 261 vakantiefoto's van Camping Les Alicourts Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Camping Les Alicourts Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Camping Les Alicourts Resort***** met andere accommodaties in Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher).

296 beoordelingen over Les Alicourts Resort*****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Fijne camping"
Monique
18-5-2012 We zijn in de meivakantie geweest met 2 kinderen van 13. Dit jaar voor het eerst met touroperator. Supermooie caravan op een zeer grote plaats! Echt een aanrader!
Heerlijke week gehad. Het weer was heel redelijk. Leuke uitstapjes naar de Zoo (echt de moeite waard), Chambord (aanrader op 1 mei, want toen was er een grote antiek/brocante markt) en natuurlijk Orleans.
Supermarkt op 12 km.
Mooi zwembad en zwemmeer met strand en gras.
Veel te doen voor kinderen, zelfs in de meivakantie hoeven ze zich niet te vervelen.
Het terrein is zeer goed onderhouden.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prachtige mooi weer-camping, wel afgelegen."
Kitty
9-5-2012 Prachtige camping voor met mooi weer, mooi zwembad buiten, en meer met strand (zand en gras), grote karpers en waterskibaan. Bezienswaardigheden en Loire waren wel ver weg (uur met auto), en supermarkt ligt op 12 km.
Geen mobiel telefoonbereik op de camping.
Heerlijk warm binnenzwembad, wel beperkt open en met entreegeld, en denk aan een korte herenzwembroek (verplicht).

met jonge kinderen, 2011
"Leuke camping voor kleine kinderen"
de Jonkertjes
24-8-2011 Wij zijn van 9 aug tot 23 aug 2011 op de camping Les Alicourts geweest, in een stacaravan Comfort van touroperator. Wij hebben mooi weer gehad en dus enorm genoten. Zwembad en meertje met strandje waren helemaal super voor onze meiden van 6 jr en bijna 3 jr. Als het slecht weer is, is er niet zoveel te doen in de omgeving. Wij zijn een halve dag naar het kasteel La Ferte St Aubin geweest, was de moeite waard, leuk voor kinderen. Caravan was prima. Absoluut de moeite waard, maar wel zorgen voor mooi weer !

"Leuke, zeer kindvriendelijke, schone camping"
Fam. Morskieft
21-8-2011 Wij zijn een week op deze camping geweest. Ons chalet (5 pers.) was schoon. Goed weer gehad . Personeel op de camping was klantvriendelijk, spreekt ook een woordje engels.
De animatie was volop aanwezig zowel overdag als 's avonds. Ook weer meertalig.
De camping zelf is zeer goed onderhouden, schoon en overzichtelijk. Kinderen en jeugd tot ongeveer 16 jaar kan zich hier prima vermaken.
Het dichtsbijzijnde stadje ligt op 16 km. afstand. Hier is alles te kopen.
Het was onze eerste ervaring met Frankrijk en direct een goede!
Voor herhaling vatbaar.

"Fantastische plek voor gezinnen met kinderen"
Simone
3-9-2011 In aug 2011 2 weken in Les Alicourts resorts op vakantie geweest met 2 kinderen (leeftijd 3-6 jaar). Het meer met het strand is geweldig. Om te zwemmen, vissen, naar vlot toe te zwemmen en/of met oplaasbootjes te varen. Het zwembad is groot. Een groot bad voor de kleintjes dat redelijk warm is en eigen glijbanen heeft. Een bad met glijbanen voor de grotere kinderen en apart bad met eilandje erin en tot slot een bad met elk 1/2 uur golven! Kinderanimatie is leuk (kinderdisco en miniclub door enthousiaste meiden ook nog in het einde van het seizoen) Camping waar veel fransen, nederlanders en engelsen komen.De cottages (5 ppn) waren verzorgd en in nette staat. Ook grote grasvelden voor je eigen cottage. De afhaalmaaltijden waren goed. Een camping waar veel gezinnen komen met kinderen tot max 12 jaar. Ondanks grote gezellige sfeer. Aanraders in de omgeving Chateau Valancy (door kinderboederrij, speeltuinen en doolhof ook voor kinderen leuk) , chambord en de dierentuin ZOo de Beauval.

"Mooie, kindvriendelijke, camping!"
R. Wijbenga
26-8-2011 Wij hebben hier in een 6 persoons chalet gezeten, deze zag er prima uit en stond op een mooie plek! Heerlijk genoten, mooie speeltuinen voor de kleintjes tot de wat oudere kids. Genoeg animatie, elke avond minidisco en daarna verschillende programma's. Mooi zwembad, ons dochterje heeft zich hier prima vermaakt! Een bezoekje aan de Spa is zeker de moeite waard!
Ja je moet even rijden wil je bijvoorbeeld naar Chambord maar ach een uurtje in de auto is toch prima te doen als je vakantie hebt? En 15 min. in de auto voor een supermarkt vonden wij ook geen probleem!
En dat de supermarkt, het afhaal restaurant en het restaurant wat duurder zijn dan buiten de camping , tja is dat niet zo op elke camping?!
Wij raden deze camping zeker aan. Mooi, leuk, ziet er goed uit!

"Fijn resort met"
Sander
8-10-2011 Dit resort biedt compingplaatsen, camperplaatsen, huisjes via de bekende reismaatschappijen en huisjes via Les Alicourts zelf. Wij hebben rechtstreeks bij Les Alicourts besteld en trakteerden ons en onze tweejarige dochter op een 4-persoons stacaravan binnen het VIP arrangement.

Het huisje was top. Het zwembad is fijn, met voldoende speelmogelijkheden. Opvallend was de weinige hinder van wespen en ander ongedierte. De omgeving is erg groen, ook buiten de camping.

Om te eten in het enige restaurant dient (ook in het naseizoen) vroeg te worden gereserveerd, maar het supermarktje en de TakeAway zijn goede alternatieven.

Er waren fijn veel Nederlanders op de camping. Onze dochter heeft leuke vriendinnetjes gemaakt.

Het entertainment is top! De minidisco wordt door een team georganiseerd in wisselende samenstelling, maar altijd met voldoende entertainmentwaarde voor kinderen van alle landen. Jammer genoeg was de CD uitverkocht. Ach, volgend jaar weer een kans om deze te kopen ;-)

"Heerlijke vakantie gehad"
Fam Keulen-Bazuin
31-8-2011 Deze camping is echt een aanrader. Vanaf het moment dat je op de "oprijlaan" rijdt, ben je echt in vakantiestemming. De camping is modern, een goede mix van huisjes en tenten en de centrale gelegenheden zijn goed bereikbaar. De hoofdpaden zijn geasfalteerd, de zijpaden zijn bedekt met grind. Voor de sportieve campeerders is er van alles te doen, zwemmen, voetballen, basketbal, fitness, golf, tafeltennis, boogschieten: noem maar op. De kinderdisco is meertalig en goed te volgen voor de kleinste kinderen. De prijzen vallen mee, is niet extreem voor een vakantieadres. De omgeving is mooi, maar niet opvallend. Tijdens de hele vakantie geen mug gezien, wel waren er regelmatig wespen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke week in Pierrefitte!"
Susanne
4-9-2011 Wij hebben met onze 3 kinderen van 13, 11 en 7 een heerlijke week in Pierrefitte gehad. Het meertje is erg leuk, er is op de camping genoeg te doen en de verzorging is uitstekend.
Wij wilden nog heel graag weten hoe het is gegaan met onze buurtjes: Marieke, Peter, Bram en Emma. Is Emma weer snel opgeknapt? En wij hebben nog heel veel plezier gehad van jullie bbq!

"Super Resort!"
marcel
29-8-2011 Dit is een super Resort! Alles is aanwezig. Wij hebben in een 6 persoons chalet gezeten. Helaas deze keer niet gekozen voor een airco. Hadden we beter wel kunnen doen. Het was warm en onze chalet stond in de zon :(
Winkel in Salbris, Super U en Carrefour. 15 min. Hier kun je ook goedkoop tanken.
Winkel op de camping heeft alles, is misschien iets duurder, maar ja dat is overal zo.
Restaurant niet geprobeerd, afhalen was prima! (zelfs fricandel :) ).
Geen last van muggen gehad. Wij zaten in nr 223. Ver van de entertainment.