Hotel Chateau de Brou in Noyant de Touraine Frankrijk beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Chateau de Brou

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Chateau de Brou

rue du Chateau, Proximite de la N10, 37800, Noyant de Touraine
Hotel Chateau de Brou scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Chateau de Brou? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Chateau de Brou in Noyant de Touraine, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Hotel Chateau de Brou met andere accommodaties in Noyant de Touraine.

1 beoordeling van Chateau de Brou

1 beoordeling
met partner, Juli 2006
Henk en Gerrie van ...
25-7-2006 Het chateau ligt in een prachtig eigen park. Behalve veel bos is er een mooi terras, een glooiend grasveld met schaduw van bomen, een waterpartij met vissen en een bloementuin, waarin het wemelt van de vlinders. De kamers zijn prima ingericht. Het kasteel is goed onderhouden en ziet er geweldig uit. De mensen van de bediening/service die wij ontmoet hebben, waren bijzonder vriendelijk. Het diner, wat we gebruikt hebben (buiten op het terras) was prima. We hebben echt genoten van ons verblijf.