Hotel F1 Bourges in Le Subdray Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel F1 Bourges

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel F1 Bourges

Route de Chateauroux ZAC César, 18570, Le Subdray
Hotel F1 Bourges scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel F1 Bourges? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel F1 Bourges in Le Subdray, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Hotel F1 Bourges met andere accommodaties in Le Subdray.

1 beoordeling van F1 Bourges

1 beoordeling
"Prima hotel als je op doorreis bent!"
Suzanne van Egmond
3-8-2011 Wij hadden nog nooit in een F1 hotel geslapen, maar nu we dit gedaan hebben zijn we helemaal om! Voortaan gaan we vaker overnachten op doorreis in Frankrijk.
Het hotel is schoon, veel douches en wc's op de gang. De kamers zijn schoon, maar wel klein. Al het hoognodige is aanwezig, inclusief wifi en televisie. Prima geslapen.
We waren er met 2 kleine kinderen, die ieder op een kamer lagen. Elke 3-persoons kamer is voorzien van een tweepersoons bed en een hoogslaper, waar onze oudste zoon in sliep. De jongste sliep in onse eigen campingbedje, waar nog voldoende ruimte voor was in de kamer. De douches zijn lekker warm en er is voldoende water. Er was ook voldoende parkeerruimte bij het hotel.
's Ochtends was er ook ontbijt voor een kleine prijs, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.
De prijs-kwaliteit verhouding was helemaal top! Omnline reserveren gaat ook prima en was snel gedaan.