Hotel Campanile - Tours - Joue-les-tours in Joué-lès-Tours Frankrijk beoordelingen 5.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Campanile - Tours - Joue-les-tours

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Campanile - Tours - Joue-les-tours

Route De Chinon Avenue, 37300, Joué-lès-Tours
Hotel Campanile - Tours - Joue-les-tours scoort een 5,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Campanile - Tours - Joue-les-tours? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Campanile - Tours - Joue-les-tours in Joué-lès-Tours, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Hotel Campanile - Tours - Joue-les-tours met andere accommodaties in Joué-lès-Tours.

1 beoordeling van Campanile - Tours - Joue-les-tours

1 beoordeling
met oudere kinderen, Juli 2009
"Doen we nooit meer"
fam. Hoogwerf
4-8-2009 De info op de website klopt helemaal niet. Het hotel ligt wel aardig, maar zodra je de kamerdeur open doet, weet je niet wat je ziet. Wij hadden een kamer voor 3 personen, wat inhield dat 1 persoon op een onderschuifbed moest slapen. Wat een drama, slecht bed en de kamer was zo klein, dat je over de persoon op het uitschuifbed moest klimmen om nog naar de badkamer/toilet te kunnen. Het restaurant was wel behoorlijk goed en de service redelijk. In het vervolg boeken we een ander hotel voor onze overnachting.