Vakantiepark Les Bois du Bardelet**** in Gien (Loiret) Frankrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Les Bois du Bardelet****

6,2
6,2
5,5
5,7

28 mei 2012

Het zwembad

Beoordelingen Vakantiepark Les Bois du Bardelet****

Route de Bourges, 45500, Gien (Loiret)
Vakantiepark Les Bois du Bardelet scoort een 7,0 uit 10, op basis van 74 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Les Bois du Bardelet****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Les Bois du Bardelet**** in Gien (Loiret), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Vakantiepark Les Bois du Bardelet**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Vakantiepark Les Bois du Bardelet**** met andere accommodaties in Gien (Loiret).

1 2 3 4 5 6 7 volgende

5,8
"Leuke Camping"
Sbandra
Onderkomens
4-5-2012 Wij zijn hier op 3 dagen geweest. Camping zag er mooi uit. Vooral het binnenzwembad voor de kinderen was super. Buitenzwembad was ook prima alleen jammer dat het kinderbad leeg was.

"Onvriendelijke sfeer !"
Geja
Onderkomens
23-8-2011 Slechte ervaring met deze campuing; zeer onvriendelijk !! Onze 2 dochters met gezin weer op terugreis naar nederland en wij op weg naar het zuiden; dus voor 3 dagen afgesproken op deze camping om elkaar even te zien. Zij in caravan en camper en wij hadden een een stacaravan gehuurd. Alles (ook staplaatsen !) moesten vooraaf betaald worden. Bij aankomst zeer onvriendelijke dame aan de receptie! Andere meisjes waren oke maar kropen letterlijk in elkaar wanneer deze dame iets zei! Onze caravan "was nog niet schoon" dus moesten we wachten; we konden zolang bij onze dochter doorbrengen die er al stond met de camper; maar .... de stacaravan was allang leeg en schoon; nl de hele dag geen schoonmaakster gezien! Eindelijk om 3 uur mochten we de sleutel ophalen; grieven van deze dame ! Erg onprettige sfeer op deze camping vol strenge regels maar behoorlijk prijzig! Eén pluspunt; het nieuwe speelzwembad voor kleintjes; onze kleinzoon kreeg er niet genoeg van... maar voor ons niet weer

"Mooi en verzorgd"
Anonieme Vakantiega...
Activiteiten
13-8-2011 Mijn vriend en ik zijn samen met men koppel (leeftijd 18-20j) sinds 2 dagen geleden terug van deze camping. 7nachten. Zeer verzorgd, grote staanplaats (tenten + auto). 1 douche was koud. De andere waren zeer warm en aangenaam. Sanitair was verzorgd. Enkel gebruik gemaakt van het buitenzwembad. Zeer mooi vooral bij mooi weer. 23u moet het stil zijn. Anders staan ze de volgende dag aan uw staanplaats met hun golfkarretje te klagen. Dan maar in de tent verder praten zeker? Mogelijkheid om auto te huren was echt een pluspunt! Niet zo duur ook! Ping-pong is ook heel leuk (wel extra betalen, maar goedkoop). Omgeving? Gien is heel mooi, je moet zeker eens naar Briare gaan (kanaal). Kastelen in overvloed. Disneyland parijs is 2u ervan. Valt ook nog goed te doen. Take-away pizza's rond 10 euro, was vers en lekker. Elke dag vers stokbrood. Aanrader? Ja als je van rust en ontspanning houdt. Meer actievere vakantie nodig? Niet hier. Regent het? Weinig te doen dan.

"Mooie verzorgde camping"
Fam Stassen
Onderkomens
18-8-2011 Mooie verzorgde camping. Animatie is iedere avond om 21:00. Erg laat met kleine kinderen. Ligging is rustig maar om iets leuks te zien moet je een flink stuk rijden. Binnen zwembad voor de kleintjes is echt een aanrader. De kinderen wilden er zelfs naar toe met goed weer. Buitenzwembad was erg mooi. Alleen jammer van de letterlijk maar 4 stoelen bij het zwembad, maar door de terrasverhogingen ook prima te doen met alleen je handdoek. Wij verbleven in een "cottage". Deze is erg klein maar was wel schoon. Was ook goed omheind (fijn met kleine kinderen). Afhaal pizza's kosten (op een na) 11.90. Erg prijzig. Bediende/baas van het restaurant, een vrouw van middelbare leeftijd, was zeer onvriendelijk en af en toe zelfs onbeschoft. Verschrikkelijk mens! In het winkeltje kun je iedere dag vers stokbrood en croissantjes krijgen. Leuke dingen om te doen: Kasteel in Sully-sur-loir (erg mooi), (grote) maandag markt in Sully, Chateau la Bussiere, Gien (op za markt), boerderij museum René Martin

"Voor ons niet meer!"
W D F W
Activiteiten
7-8-2011 Bij aankomst kregen we direct een 'niet welkom'-gevoel. Een vrouw aan de receptie die erg kortaf was. Niet klant vriendelijk te noemen, en dat heb je als receptioniste wel nodig om de gasten op hun gemak te stellen. We werden de dagen dat we op de camping stonden vaak letterlijk uitgerookt! Hebben ze daar een houtgestookte boiler?? Er zat geen wind en de rook van het stook-hok dwaalde zo over camping. Echt vervelend om dat een paar uur te moeten ruiken. Het zat gewoon in je kleren. Je moet voor de animatie 45 euro per week betalen.....Zat niet in de prijs van de camping!!! en dat voor een dure camping. Zwembad was wel leuk voor de kinderen. Sanitair kan beter, wel schoon maar een straal waarmee je sop bijna niet van je afgspoelt krijgt. Verlichting gaat na 5 minuten automatisch uit. Ook niet handig om in het donker je te moeten afdrogen en kleren aandoen. Een wespennest op de plaats is ook geen pretje!
Eens maar nooit meer!!!!!

"Te duur , geen vier sterren waardig"
van leeuwen
Activiteiten
17-8-2011 Wij hebben hier 2 weken gestaan en waren oprecht blij dat we weer weg konden. Kanovijver was te klein en zat vol waterplanten. Voor de animatie van de kinderen moest je 3 euro per kind per keer betalen of je moest een familiekaart van 45 euro per week nemen, dan kon je van alles huren. Maar wilde je fietsen hebben kostte je dat nog eens 18 euro. Zwembaden waren leuk maar klein. Bij een volle camping kon je je kont niet keren. Sanitair gebouwen: de een werd regelmatig schoongemaakt en dat rook je ook,die van ons zag je amper een schoonmaakster en als ze er was was ze ook zo weer weg. De douches waren ok als je het leuk vind om elke minuut de knop weer in te drukken voor water en het licht ging automatisch na 5 minuten uit (sta je daar in het donker in je nakie) De plaatsen waren goed en de omgeving was mooi. De avond animatie was wel leuk maar werd vooral in het Frans gedaan dus voor ons onverstaanbaar. We zijn een dag eerder vertrokken met een niet tevreden gevoel.Eens en nooit meer.

"Mooi maar de prijs is niet in verhouding."
Luap
Onderkomens
23-7-2011 Het is een mooie camping, maar je betaald daar ook voor.
Wij zaten in een stacaravan die netjes en schoon was maar dat verwacht je ook voor die prijs.
Daarom vind ik dat het ook niet moet kunnen om nog appart geld te durven vragen voor animatie Aart à 45 euro per week.

Even vissen kost los 1.60 p hengel bv als je niet voor de kaart kiest.
Internetten kost 2.50 per 30 min, en alleen bij het restaurant.
Het restaurant is erg bijzonder,de bediening is niet erg vriendelijk en het liefst in het Frans willen ze je te woord staan. Ook als ze merken dat je het even niet volgt willen ze het wel in het Engels zeggen maar dan gaat het gelijk weer over in onnodige vragen in het Frans.
Alles moet er door heen gejaagt worden,je kind krijgt binnen 5min de hoofdmaaltijd terwijl het voorgerecht van de ouders nog lang niet is geserveerd.
De laatste hap is nog niet binnen en de rekening ligt op je tafel. Het is net als of ze je liever niet in het restaurant willen maar ze moeten.
Verder prima omgeving.

"Mooie rustige ruime camping"
Daisy
Onderkomens
8-8-2011 In totaal 2 nachten verbleven op doorreis naar de Vendee. We verbleven in een stacaravan. Onze plaats was zeer ruim met volwassen begroeiing waardoor je veel privacy had. De stacaravan was nieuw dus nog erg mooi. Hele completen inventaris aanwezig. Het buitenzwembad was ok. Wat wel opviel was dat er geen ligstoelen en/of stoelen staan waardoor je op de grond moest gaan zitten. Er zijn twee binnenzwembaden, 1 kleine voor iedereen en 1 voor kinderen onder de 12 jaar vol speeltoestellen, waar mijn dochters erg van genoten hebben. Omdat we er maar kort verbleven hebben we de omgeving niet kunnen verkennen, maar het zag er wel mooi uit. Het gebied lijkt me zeker leuk om tijdens een volgende vakantie te verkennen.

"Heerlijk rustig, relax en genieten"
Jaron, Kirsten en D...
Onderkomens
24-7-2011 Wij zijn net terug van 2 weken kamperen met een baby van 10 maanden! We hebben ons uitstekend vermaakt.. De omgeving is wat minder, maar op de camping zelf kun je, je prima vermaken! Keuze uit 3 zwembaden. Sanitair is schoon en elke ochtend is er een stokbroodje en een croissantje te bestellen.
Je zit 15 minuten (per auto) van de bewoonde wereld af.
De afhaal pizza's zijn wel te eten, maar de burgers (opgewarmd in magnetron, uit vriezer) en patat.. Blehhh
Maargoed zelf koken is ook goed te doen:D
De kampeerplekken zijn ruim

We hebben het als relax ervaren!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Prachtig, schone camping!"
Laura
Onderkomens
4-7-2011 Mooie camping, wij hebben in een stacaravan type family gezeten, erg ruim, praktisch en goed geslapen! Ruime plaatsen, van alles voorzien. 3 zwembaden, allen erg mooi en netjes. 2 visvijvers, leuk om te wandelen. een aanrader!!

1 2 3 4 5 6 7 volgende