20-8-2011
Camping Eguzon la Garenne is een leuke camping met zeer enthousiaste camping eigenaren. Onze kinderen van 9 en 11 hadden veel vriendjes. We hebben meegedaan aan een aantal activiteiten op de camping, zoals een bingo, het smokkelspel, het avondzwemmen in het zwembad en het pannenkoekeneten. Vanaf de camping werden o.a. ook het rotsklimmen, mountainbiken, zeilen en met de band achter een speedboot georganiseerd. Superleuk en tegen een heel laag bedrag van € 6,50 p.p. (de band was € 5,00 p.p.). Het prachtige meer met zandstrand ligt op 5 km afstand, verder verschillende mooie authentieke dorpjes binnen een straal van 10 km, een leuk restaurant Le cottage op 3 km, leuke riviertjes om langs te wandelen. Het labyrinth en het wolvenpark liggen op ca. 45 minuten rijden en zijn een aanrader. Kortom een hele leuke plek waar je prima 2 weken kunt doorbrengen. Wij hebben 2 weken lang goed weer gehad. Al met al een aanrader voor gezinnen met kinderen tot zo'n 15 jaar.
24-7-2011
Wij zijn net terug van deze camping. We hebben ondanks het weer enorm genoten, de kinderen vermaakte zich prima. Er was ook genoeg te doen op de camping, dankzij animatie voor jong en oud.
De eigenaren zijn heel aardig. Wij gaan niet graag 2x naar dezelfde camping, maar bij deze camping hebben wij daar wel onze gedachten over! Een aanrader voor een mooie rustige camping!!
22-8-2011
We hebben een super vakantie gehad ondanks het mindere weer. Maar was overal wel geloof ik. Animatie was perfect en de kinderen (5j, 3j, 0) hadden het enorm naar hun zin. Ze hebben heel veel vriendjes gemaakt. We hebben ze bijna niet gezien deze vakantie ;). En dan is het goed toch !? Gezellige kleine camping die uitermate geschikt is voor gezinnen met kleinere kinderen. Fietsen, driewielers een skelter, het was er allemaal. Fantastisch ! Voor ons was er ook het nodige vertier en er heerste een hele leuke sfeer op de camping. Vossenjacht was super leuk ! Ook wij hebben leuke contacten gemaakt. Bakker en winkeltje op 300m lopen (bakker zelfs open om 06.30 uur !). Grote Super U op 500m. De familie Smit heeft er tot nu toe zeker een leuke camping van gemaakt. Perfecte gastheer en gastvrouw (en niet te vergeten hun 3 kinderen natuurlijk). Comlimenten Harry voor jouw rol als tolk ! Wij komen zeker terug !
19-7-2011
We hebben 2 weken op Camping La Gerenne gestaan. Onze dochters (4 en 2 jaar oud)vonden het geweldig (wij overigens ook). Voor de kids was er veel vermaak (kids club / zwembad / speeltuin / pannenkoeken eten / etc) en voor ons de mogelijkheid om lekker tot rust te komen!
In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden / is veel vermaak (pittoreske dorpjes, het meer met strandjes en watersport activiteiten, locale marktjes en natuurlijk de prachtige natuur).
De fam Smit (eigenaren van de Camping) is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
wat ons betreft is dit een aanrader en wij gaan hier zeker nog een keer naar terug.