Bed and Breakfast Le Voriou in Couddes Frankrijk beoordelingen 9.4 | Zoover

_
Bed and Breakfast Le Voriou Couddes

Beoordelingen Bed and Breakfast Le Voriou

Route de Saint aignan, 41700, Couddes
Bed and Breakfast Le Voriou scoort een 9,4 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Le Voriou? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Le Voriou in Couddes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Le Voriou vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Bed and Breakfast Le Voriou met andere accommodaties in Couddes.

4 beoordelingen over Le Voriou

9,5
9,5
9,8
met partner, Okt. 2011
"Fantastisch!!!"
Desmet Cathy
2-11-2011 We hadden een supervakantie dankzij de hartelijke gastvrijheid van Carole en Ronny
Le Voriou is héél mooi ingericht met oog voor fijne details. De kamers zijn héél netjes en mooi met zalige bedden. Een uitgebreid en lekker ontbijt met # soorten stokbrood, croissants en chocoladekoeken, een assortimentje zelfgemaakte confituur en lekker beleg.Het diner is een absolute must. Carole is een topchef en Ronny overgiet het diner met de nodige lekkere wijntjes uit de regio.Ze geven je een "thuisgevoel" en dat zorgt voor een leuke sfeer, vooral aan de "table d'hôtes" Ze geven vele tips en kortingskaarten en documenteren alles wat te bezoeken is. Gelukkig konden we nog een dagje langer blijven. Bedankt Carole en Ronny, we komen zeker terug!!!

met partner, Okt. 2011
"Super!!!"
Desmet Cathy
3-11-2011 We hadden een supervakantie dankzij de hartelijke gastvrijheid van Carole en Ronny

"Een adres om te onthouden!"
Jan en Daniëlle
18-7-2011 Wij zijn net terug van 6 dagen "Le Voriou" en hebben er een heel leuke vakantie gehad.
Carole en Ronny zijn erg gastvrij en gezellig. Le Voriou ligt ideaal om kastelen te bezoeken of om fietstochten te maken. De kamers zijn ruim, netjes en voozien van mooi sanitair. De kookkunsten van Carole zijn geweldig.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes van Jan en Daniëlle

"Absolute aanrader !!"
Carine & Geert
27-6-2011 Prachtige B&B;met smaak ingerichte kamers (zeer confortabele bedden)in een gerenoveerde wijnhoeve in de nabijheid van Blois en in de buurt van enkele belangrijke kastelen. Een perfecte uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten. De gezellige en familiale sfeer die er hangt is te danken aan de zeer enthousiaste en gedreven uitbaters Carole en Ronny.Ook op culinair vlak word je er verwent met zeer gevarieerde maaltijden klaargemaakt met eigen gekweekte groenten; goede prijs/kwaliteit verhouding.