Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis) in Chaumont-sur-Tharonne Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.934 bezoekers online
Home > Frankrijk > Centre > Chaumont-sur-Tharonne > Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis)

Beoordelingen Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis)

-1  °C

10 februari 2012

Chateau de l'Epilly

Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis) in Chaumont-sur-Tharonne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis) vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Bed and Breakfast Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis) met andere accommodaties in Chaumont-sur-Tharonne.

30 beoordelingen over Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis)

met jonge kinderen, Sept. 2011
Geweldig
Fam. Tiller
19-9-2011 We voelden ons meteen thuis in dit prachtige chateau.
Genoten van onze twee nachten bij Willemien en Edwin.

Zeldzaam mooie plek!
Marieke
18-8-2011 Wij zijn deze zomer voor de derde keer op deze bijzondere plek geweest. Vanaf 2008 hebben wij hier diverse malen overnacht. Als je op de oprijlaan komt aanrijden waan je je vanzelf even kasteeelheer / vrouw. We hebben op meerdere kamers overnacht, ze zijn allen sfeervol en comfortabel. Wederom heben we genoten van de kookkunsten van Edwin en Willemien. Daarna lekker nagetafeld en mogen genieten van het zelf gemaakte digestief. Wij zijn om. De volgende keer niet enkel doorreis maar voor ons een langer verblijf. Oh ja, niet verder vertellen, maar dit is zo'n adresje........., ervaart u zelf maar.

Een tussenstop waarmee de vakantie goed begint!
Familie De Vries
12-9-2011 Op onze heen- en terugreis naar Z-Frankrijk hebben we overnacht in dit kasteel. Met 2 jonge kinderen (3 jaar en bijna 1) altijd spannend of een B&B goed uitpakt. Het was een schot in de roos! Een gemoedelijke sfeer, prima eten (apart menu voor de kleinsten), gezellige overige gasten, aardige gastheer/vrouw, speelgelegenheid voor de kinderen, dus wat wil je nog meer. Bovendien vlakbij de snelweg richting het zuiden, dus nauwelijks omrijden (je hoort de snelweg overigens totaal niet op Epilly).
Wij vonden het leuk om met andere gasten (allen NL) gezamenlijk te eten, maar daar moet je natuurlijk wel het type voor zijn. Overigens niet verplicht natuurlijk, maar wel een aanrader. Het diner eindigde in koffie met zelfgemaakte huislikeur van Edwin. Erg lekker.
De kamers zijn mooier en ruimer dan de foto's op de website van Epilly doen vermoeden. Uiteraard wat gehorig, maar gelukkig sliepen onze kinderen goed en stoorden zij de andere gasten niet. Wij kunnen Epilly bij iedereen aanbevelen!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Chateau de L'Ep...

Prachtig kasteel en gastvrije eigenaren
Renate
11-9-2011 2 nachten verbleven wij met twee jonge kinderen. Een prachtige plek! Het eten is prima, kamers zijn mooi ingericht. Het blijft wel een oud kasteel dus gehorig. Daar moet je wel rekening mee houden. De eigenaren zijn erg gastvrij. Zeker een plek om te onthouden.

met oudere kinderen, Juli 2011
Een prima overnachtingsadres
Familie Stassen-Boe...
2-8-2011 Dit bed and breakfastadres is een welkome afwisseling van een hotel, dat je onderweg van NL naar F of andersom zou boeken. De kamers die wij hadden waren zeer smaakvol ingericht en voorzien van goede bedden. De ontvangst en gastvrijheid zijn zeer goed te noemen. Gastheer en gastvrouw koken een bijzonder smakelijk menu. Kortom: een aanrader als overnachtingsadres. Je kunt er ook langere tijd verblijven, lijkt ons ook geen straf....

met oudere kinderen, Juli 2011
Meer als goed
fam. lutke Schiphol...
2-8-2011 Eigenlijk is alles over deze bed and breakfast al geschreven, en wij kunnen ons er alleen maar bij aansluiten. Een zeer fijne plek om te verblijven , en zeker de moeite waard. Gewoon boeken en niet verder zoeken !!

Toppertje
Sander Voogt
5-7-2011 We hebben er 1 nacht op doorreis doorgebracht, een aanrader om even lekker van de autoroute af te gaan en lekker te genieten en een rustmoment te pakken. Zeer vriendelijk ook goed voor (kleine) kinderen. Gewoon doen!!

met een groep, Juni 2011
Prima locatie
anoniem
16-7-2011 Wij hebben hier met 6 volwassenen en 1 klein kindje overnacht. We hadden de beschikking over een "eigen" bovenverdieping met twee badkamers en drie slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim en licht. De bedden zijn niet heel groot, maar voor een (of twee) overnachting is dit prima. De badkamers zijn ruim en voorzien van alle gemakken (stortdouche, bad, etc.). We hebben s'avonds genoten van de kookkunsten van de gastvrouw en -heer. Deze maaltijd was meer dan uitstekend en meer dan je van een Chambres d'hotes mag verwachten. Ook het ontbijt was zeer overvloedig en we hebben met goed gevulde buiken de volgende dag onze reis vervolgd. De omgeving is prachtig en eigenlijk is het zonde dat L'Epilly veel mensen op doorreis krijgt. Het is zeker de moeite waard om hier wat langer te blijven!

met jonge kinderen, Mei 2011
Top!
sonja
1-6-2011 Prachtig chateau op een heel ideale plek gelegen op doorreis naar het zuiden (vlak bij de snelweg maar toch midden in de natuur) . Zowel op de heen- als terugreis hebben we bij Edwin en Willemien overnacht, we werden hartelijk ontvangen en genoten van de prachtige locatie en omgeving. Het is echt een goede start van de vakantie om op zo'n mooie plek te verblijven! Er wordt heerlijk gekookt en er heerst een gezellige, ontspannen sfeer tijdens het eten. Veel gelachen!

De kamers zijn sfeervol, netjes en van alle gemakken voorzien. Wel moesten we wennen aan het formaat van de bedden (twijfelaar), weliswaar knus maar het slaapt wat minder goed als je thuis lits jumeaux gewend bent...

Dit verblijf is zeker een aanrader, met name door de hartelijkheid, ongedwongenheid en puurheid van de gastheer en -vrouw!!!

met oudere kinderen, Apr. 2011
Lommerrijke en culturele omgeving
Familie Willems, Am...
27-4-2011 Edwin en Willemien zijn de best denkbare gastheer en gastvrouw, die veel weten over de locale bewoners, het eten, de flora, fauna en gewoontes der Fransen. Wij hebben genoten van de kookworkshop bereid in een authentieke kasteelkeuken en genuttigd in een fraaie, gezellige stijlkamer met superbe rode wijnen en zelf gemaakte likeurtjes.
Een week om niet te vergeten, maar wel om te herhalen!
DE gites was comfortabel zelfs inclusief een jacuzzi en sauna. De keuken was van alle gemakken voorzien, de barbecue schroeide het vlees gemakkelijk na wat slimme aanwijzingen van de kasteelheer Edwin. Het zwembad maakte het geheel af en kon diverse keren gebruikt worden in medio april dankzij uitzonderlijke hoge temperaturen. Ondanks store verhalen over twintig zwijnen op de 9 hectare land, geen zwijn gespot.

met een groep (1)