Kasteel Chateau de Vallagon*** in Bourré Frankrijk beoordelingen 8.5 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Chateau de Vallagon***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Chateau de Vallagon*** in Bourré, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24
vakantiefoto's
van Kasteel Chateau de Vallagon*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(6)
met een groep
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(46)
ALL
met oudere kinderen, Mei 2012
"Mooi gelegen gastvrij chateau"
m.van dooremaal
22-5-2012
Dit chateau is erg super, pas overgenomen door een jong, gedreven, paar uit Nederland. Zijn erg gastvrij en doen alles eraan om het je naar de zin te maken. Erg goed ontbijt en een hele goede keuken met mooie begeleidende wijnen. Kamer nr. 10 had ik, jammer dat er geen radio, tv aanwezig was.(was alleen en ik ondervond dat als niet prettig) Ook het internet was niet goed om op je kamer gebruik van te kunnen maken, maar daar wordt aan gewerkt. Jeroen, Chris en Tineke bedankt en veel succes verder.
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Super genoten in alle opzichten!"
Marjon Hapers
28-10-2011
Na een genoodzaakte annulering in de zomervakantie, nu alsnog 4 heerlijke dagen op het kasteel doorgebracht. Het ontvangst gaf gelijk een super eerste indruk en zo is het de hele mini vakantie gebleven. Zeer gastvrij, heerlijk eten, prachtige omgeving, mooie schone kamers. Kortom we hebben enorm genoten. Wij zullen dan ook zeker nog een keer terug gaan naar dit kasteel!!
"Onthaasten is het juiste woord"
Albert Folkerts
7-10-2011
De mobilhome was gesitueerd op een rustige plek en noodde tot onthaasten. De inrichting is eenvoudig maar toereikend. Wij ervoeren het gemis van een tv en een magnetron eerder als een voordeel dan een nadeel. Geen lawaai en je voelt je ook niet gedwongen om zo'n ding te gebruiken net als thuis. De mobilhome was schoon en in vergelijking met andere ervaringen hadden we ruimte genoeg rondom.
De wijn was perfect en de boodschappen zijn ook niet van zo ver te halen. Bovendien was er een broodjes-service. In onze blog heb ik beschreven wat er te zien is in de omgeving. In de avondschemering zagen we een ree en we hoorden uilen. Wij hebben genoten.
De beste prijzen en lastminutes voor Kasteel Chateau de Vallagon*** bi...
Verklein aantal aanbieders
HotelSpecials.nl
Checken
tip
Meer aanbieders
"Idealistisch plekje"
Nicole
31-8-2011
10 dg verbleven in een mobile home en erg genoten van de sfeer, hartelijke ontvangst en gastvrijheid van de eigenaren. De mobile home boven op de vallei is basic maar schoon, wat we nodig hadden was aanwezig (magnetron of oventje was overigens wel handig geweest). We konden gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel waaronder broodjesservice, heerlijk 's ochtends! Verder voor de kinderen een enkel speeltoestel, hangmat ed. Fietsen meegenomen, was overbodig i.v.m. de steile heuvels en vele grind. Dat durfden wij niet aan met de kinderen. Verder 2 x redelijk gegeten in het kasteel, hadden wij ons toch wat meer van voorgesteld. Kleine porties, miste het garnituur bij het hoofdgerecht, bakje aardappeltjes/frietjes. Daarnaast werd er geen rekening gehouden met mijn allergie wat wel van te voren was besproken, toch jammer als je je verheugd op een gezellige avond. Wel heerlijke wijnen overigens.
Kortom; absolute aanrader voor degenen die de rust opzoeken en de mooie omgeving willen o
"Beoordeling Mobile Homes"
Verschoor
Bekijk foto's
23-8-2011
Erg vriendelijke eigenaars. Mooi kasteel.
Op de site staat vermeld dat de stacaravans op de een steenworp afstand staan. Hemelsbreed klopt dit wel. Echter ze staan zo'n 50 meter hoger op de stijle heuvel en zijn middels een zeer stijle klim te bereiken. Kinderen onder de 4 jaar kunnen deze klim alleen met begeleiding beklimmen. Het viel ons erg tegen iedere keer deze klim te moeten maken naar het kasteel. Met de auto kan ook, maar even om rijden.
De mobile homes staan in een grasveld, straalt allerminst uit dat de mobile homes bij het kasteel horen. Er staan er 6. Daarnaast 2 picknicktafels (beetje gammel). een klimtoestel.
De site vermeld dat de mobile homes zeer luxe zijn. Ik heb het er niet aan kunnen ontdekken. We zaten met zijn 5 personen in een 8 persoon stacaravan en nog was het erg krap.
Met kleine kinderen, (leeftijd van onze 1, 4 en 9), gezien het grind, het gammele bordes met trapje, diep zwembad, geen magnetron, stijle beklimming. Niet doen met kleine kinderen 1-4jr.
"Op de Vallagon schijnt altijd de zon"
Willem Ingrid en ki...
20-8-2011
Na het hartelijke ontvangst van Els voelden wij en de kinderen ons direct thuis...onze dochters waren vanaf dit moment de prinses en onze zoon de prins des huizes. alles wat we van te voren hadden gelegen klopt...gastvrij, mooie kamers, lekker zwembad en heel veel ruimte voor de kinderen om lekker te spelen. Mocht je de kans krijgen om mee te gaan met de grottentocht moet je dit zeker doen. Frans vertelt met heel veel passie over het kasteel de omgeving en natuurlijk de grotten. Wij gaan normaal gesproken niet 2x keer naar eenzelfde accommodatie maar deze zouden we toch nog eens willen bezoeken. veel groetjes Willem Ingrid Kim Gijs en Pip
"SUPER"
Hennie
28-7-2011
Wij kregen een ontzettend hartelijke ontvangst,hier zijn eigenaren die trots en gezelligheid uitstralen,waren altijd bereid je te woord te staan en niets was te veel.Wij waren gewaarschuwd omdat er nogal wat kleine kinderen logeerden maar vonden dit totaal geen probleem.Hadden een mooie kamer (erg ruim)ontbijt was goed en diner was keuzemenu(alleen als de kok vrij had was er een samengesteld menu)Drankjes was zelfbediening en dat vonden wij wel prettig,je vulde het in op een lijst en het straalde vertrouwen uit(TOP)Het kasteel is een prachtig gebouw en ook in de nabijheid zijn ontzettend veel mooie kastelen te bewonderen.Wij hebben hier ontzettend genoten en hopen hier nog eens terug te komen,wij raden het eenieder aan om hier te verblijven.Voor de eigenaren een DIKKE 10,voor de gastvrijheid en hoe ze met hun gasten omgaan.
"Geweldige plek, ook voor langer verblijf"
SanderenMirjam
1-8-2011
Op doorreis naar Spanje uiteindelijk 6 nachten in het kasteel verbleven. Wij hadden kamer 2, de familiesuite met apart kamertje voor de kids in de ronde toren. In 1 woord genoten hier! Op de website worden vnl korte arrangementen aangeboden, maar een verblijf van een week of langer is ook zeker aan te raden. Echt een vakantie waarbij de kids volop genieten en jij als ouder heerlijk kan ontspannen met een wijntje en een goed boek. Een ideale combi!
"Heerlijk kasteel met super vriendelijke eigenaren"
Bart
21-7-2011
Het chateau ligt midden in de bossen, ziet er heel mooi uit. De kinderen kunnen lekker buiten spelen, terwijl je zelf op het terras zit en een wijntje drinkt. De eigenaren spreken Nederlands en Frans, zijn zeer gastvrij en hebben veel suggesties om dingen te doen in de omgeving. Eten is heel lekker (a la carte). Als je langere tijd blijft mag je tegen betaling gebruik maken van de wasmachine/-droger. De kamers zijn ruim en hebben, indien gewenst, een aparte kinderkamer met een tussendeur.
Kortom een heerlijke plek om te ontspannen, met veel leuke dingen in de omgeving.
"Nieuwe kok is aanwinst!"
L.Driessen
26-7-2011
Wij komen al voor het derde jaar op Chateau de Vallagon. Dit jaar een nieuwe Franse kok en het mag echt "Haute cuisine" genoemd worden. Wij hebben heerlijk gegeten voor een prima toegankelijke prijs. Een gezellig en gemoedelijk kasteel, goede prijs/kwaliteit verhouding en wederom gastvrijheid mogen ervaren.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie