Hotel Balladins Confort** in Blois Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Balladins Confort**

9,6

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Balladins Confort**

Avenue de Vendome, 41000, Blois
Hotel Balladins Confort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Balladins Confort**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Balladins Confort** in Blois, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Hotel Balladins Confort** met andere accommodaties in Blois.

2 beoordelingen over Balladins Confort**

9,6
met oudere kinderen, Aug. 2009
"Goed hotel voor stop naar/vanaf Zuid Frankrijk."
willemk
24-8-2009 Balladins Blois goed hotel voor tussenstop vanuit of naar Zuid Frankrijk.
Receptie sluit op zaterdag al om 6 uur, maar de sleutels van de kamers hingen keurig aan de deur, we waren eigenlijk te laat voor het ontbijt , maar er werd keurig een tafel voor ons gedekt, en een goed ontbijt geserveerd.

Kamers zijn niets bijzonders, maar hebben wel kabel tv en gratis WIFI internet.

"Ideale overnachtingsplaats"
C van de Laar
24-7-2008 We hebben hier 1 nacht overnacht op onze reis naar ZuidWest Frankrijk, en hebben geslapen in een familiekamer. Ideaal, 2 slaapkamers waar de deur tussenuit is.
De Quick (soort mc Donalds) voor de deur, en nog een bioscoop, en nog een ander restaurant.
Naast de snelweg gelegen, en het ontbijt kon ook nog gegeten worden voor 5,40euro pp (kinderen, tot 6 jaar volgens mij, gratis)