Appartement Appart'City Blois* in Blois Frankrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Appart'City Blois*

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Appartement Appart'City Blois*

20 rue de la Chocolaterie, 41000, Blois
Appartement Appart'City Blois scoort een 7,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Appart'City Blois*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Appart'City Blois* in Blois, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centre. Vergelijk Appartement Appart'City Blois* met andere accommodaties in Blois.

1 beoordeling van Appart'City Blois*

1 beoordeling
met partner, Apr. 2011
"Centrum van Blois"
hennyleene
4-5-2011 Heel eenvoudig, klein appartement met 1 kamer/keuken waarin een uittrek 2 persoonsbed. Minimale inrichting keuken: 2 elektrische kookplaatjes plus magnetron ( zonder schalen). Is ook geen bezwaar want uit eten gaan is heel goedkoop. Aanrader: Le bouton de Lyonnais en Les Arcades.
Voordeel: heel dichtbij centrum. Altijd parkeerplaats voor de deur. Voor onze fietsen was er gratis parkeerplaats in een leeg appartement op de benedenverdieping. Klasse.
Wij kwamen dinsdag aan. Omdat de appartementen op vrijdag worden gewisseld ( meestal) werd ons appartement ook schoon gemaakt en kregen we schone lakens en handdoeken.
Bij het Office du Tourisme kun je een kaart krijgen met plattegrond van omgeving Blois met aantal uitgestippelde fietstochten. Aan te raden.