19-7-2011
Camping op een eiland in de rivier prima geschikt om even het bijbehorende stadje te bezoeken. Met camper, 2 personen voor € 27,00 (2 nachten) in het hoogseizoen is niet verkeerd.
2-8-2010
Deze camping bezochten we jaren terug. Je had er een mooi uitzicht op het kasteel het stadje Amboise. Heel bijzonder vooral in de avonduren. Dus nu weer eens terug, maar wat een tegenvaller. Het fraaie gezicht op het stadje is overwoekert door wilgen. De camping zit dag en nacht op slot met slagboom en hek, wat een raar gevoel geeft. Er zijn 2 gebouwen met toiletten, waarvan een gebouw, bijna alle toiletten gelsoten zijn. Rest wat invalide toiletten en een nieuwe gebouw helemaal aan de andere kant van de camping. Hier is het ronduit vies, weinig schoonmaakploegen gezien. Ik schat 10 toiletten voor 500 gasten. De receptie gaat er vanuit dat je het land bezoekt, dus Frans dient te spreken, ook al kon de dame achter de balie best wel wat engels spreken.( dit gaf ze me duidelijk aan ! ) Met mijn gebrekkige Frans, was een ideaal slachtoffer om eens hard met een collega om te lachen, zeg maar gerust uitlachen. Bij een bui loopt het middenterrein in no time helemaal onder water !
18-11-2009
Ok camping, op een eiland bij Amboise.
Sanitair is slecht, oud, vies, aan vervanging toe.
Camping personeel (gem. ambtenaren) is NIET klantvriendelijk, zo bureaucratisch als wat. Slagboom met code om de camping op of af te kunnen, ook voor voetgangers, vervelend systeem!
Achter de camping ligt wel een soort openbaar park, heerlijk gespeeld met de kinderen en onze zoon heeft over de het cros parkoers gefietst.
Grote camping, lange rechte paden onder bomen.
Prima, niet bijzonder