Camping Do Mi Si La Mi*** in Quiberon Frankrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Camping Do Mi Si La Mi*** Quiberon

Beoordelingen Camping Do Mi Si La Mi***

Rue de la Vierge 31, F-56170, Quiberon
Camping Do Mi Si La Mi scoort een 8,5 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Do Mi Si La Mi***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Do Mi Si La Mi*** in Quiberon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Camping Do Mi Si La Mi*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bretagne. Vergelijk Camping Do Mi Si La Mi*** met andere accommodaties in Quiberon.

5 beoordelingen over Do Mi Si La Mi***

"Heerlijke rust, MICROKLIMAAT"
michiel
28-8-2011 Quiberon is een schiereiland en heeft een microklimaat wij zagen links en rechts wolken over bretange drijven en wij zaten met zon in 25 graden.
De camping is zeer simpel ingericht, veel Fransen weinig "buitenlanders".
Op loop afstand van het strand (klein beetje zand daarna kiezels).
Leuke springkussens voor onze dochter verdere animatie vooral Frans georiënteerd (we hebben het niet gemist). De campingwinkel is ruim in het assortiment en het restaurant ernaast heeft heerlijke mossels en pizza meer staat er ook niet op de kaart behalve crêpes. Wij zaten in een grand comfort via de touroperator prima geregeld.
Quiberon centrum is net te lopen, maar er stopt ook een euro busje bij het strand (alleen juli en augustus).

"Leuke camping"
vgrootjen
11-8-2011 Parkachtig aangelegde camping. Er staan heel weinig nederlanders, dus de kinderen moeten zichzelf vermaken. Maar met een schepnet naar de zee op 200 m. afstand lukt dat wel. Aan de Cote Sauvage heb je 2 mooie baaen waar je met een bodyboard op hoge golven kunt surfen. Bij Penthiere kun je kitesufen. Verder kan je prima fietsen op het schiereiland en er zijn een aantal wandelroutes.

met oudere kinderen, Apr. 2010
"Toppie !"
a.van zanden
8-5-2010 helaas maar een weekje geweest in April, wel een week prachtig weer gehad, en wat een prachtig schiereiland is Quiberon, de camping is prachtig 2 minuten lopen van zee.
je kan veel uitstapjes maken in de buurt !
ja, natuurlijk volgend jaar weer!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Do Mi Si La Mi*** bij:

met partner, Sept. 2008
"Mooi gelegen !"
Francis
15-3-2009 Plaats direct aan zee , met prettig zandstrand , mits oversteken van een zeer rustige baan .Groene camping met veel afwisselende begroeiing .Elke plaats ( 70 -100 m² )heeft eigen electriciteit en waterkraan . Net en warm sanitair , verdeelt over de camping in verschillende blokken .
Op 2 km alle shop-voorzieningen .Camping heeft eigen winkel met zeer schappelijke prijzen .
Restaurant is degelijk en niet duur .anrader .

met partner, Aug. 2007
"Super, al jaren vast gast!"
olga lindhout
4-5-2009 Heerlijke camping. Wij staan altijd op het oude deel, wat vroeger camping la plage was. Het is nu samengegaan met domisilami.
Komen hier al ruim 18 jaar, vanaf ik 6 was en ik blijf er terugkeren, het is een lekkere camping, mooi stukje strand, vele te doen in de buurt (boulevard quiberon, st julien, cote sauvage etc. ) Vooral leuk om fietsen te huren en het eiland rond te fietsen! Of om eens lekker met de pont naar houat of hoedic of belle ille tegaan.