7-8-2011
Wij zijn er geweest van 21 juli 2011 t/m 7 aug 2011.
Mazzel dat we mooi weer hadden. Maar regen kun je hier verwachten dat weet je.
Leuke gezins camping. Kwamen netjes elke dag met het golfkarretje vertellen wat er te doen was die avond zowel in Fr als Eng.
Zwembad schoon lekker verwarmd voetenbad werd 8x per dag vervest. Elke dag gasfles controlle en papier prikkers. Dat het niet nederlandstalig is vind ik normaal je bnet in Frankrijk dan moet je op een camping in Nederland staan. Omgeving is erg mooi. Camping is vlakbij verschillende dorpjes en supermarkten. Ook leuke markten in omgeving. Genoeg te doen voor jong en oud. Franse erg vriendelijk. receptie goed engels gesproken. Winkel verkoopt voldoende normaal dat het duurde is dan in een supermarkt dat is op elke camping. Elke ochtend verse broodjes en stokbrood.
mobiel goed ingericht alleen smalle bedden. Deze camping is de **** waard.
5-8-2011
Wij hadden een driekamercottage via de camping gehuurd; twee weken bijna geen oog dicht gedaan door de spijkerbedachtige bedden. Inrichting caravan is ook Spartaans. Camping ligt in the middle of nowhere tussen de koeien en de maisvelden. Zwembad? De aanblik van dikke Fransen als haringen in een ton hebben mij elke lust ontnomen. Winkeltje: enkel veel te duur stokbrood aanwezig; restaurant: eet er geen geen friet, want je krijgt een zeer slappe vette kwak geserveerd. Animatie: franstalige karaoke voor franse meisjes van 6 jr., slechtste beatbandjes uit de buurt en accordionisten met steeds hetzelfde deuntje. Strand zelf met uitzicht op Douarnenez heeft amper voorzieningen. We reden steeds naar een van de noordelijk gelegen stranden, waar veel meer te doen en te zien is, bijv. strandzeilen. Kortom, de camping en de omgeving niet het geld en de moeite waard.
7-8-2011
We kwamen gister avond terug van twee weken op deze camping. Mobile home was erg netjes (8 persoons gehuurd, wel doen met 5-en! :-), vaatwasser aanwezig en hele ruime veranda, onze kinderen van 3, 6 en 8 jaar hebben zich prima vermaakt in de mooie zwembaden met leuke glijbanen! Camping restaurant en winkel geen gebruik van gemaakt, Super U en Intermarche filialen in overvloed, lekker luxe shoppen ipv uit eten voor ons. Hele mooie stranden, kustlijnen en historische stadjes zoals Locronan in de buurt. We hebben geluk gehad met het weer, veel op het strand kunnen vertoeven. Een super familie camping voor ons, voor wie op zoek is naar ned. talige animatie en 'centrum-achtige' faciliteiten niet luxe genoeg.