Camping International de Kervel**** in Plonévez-Porzay Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping International de Kervel****

27 mei 2012

Camping International de Kervel**** Plonévez-Porzay

Beoordelingen Camping International de Kervel****

29550 PLONEVEZ-PORZAY, 29550, Plonévez-Porzay
Camping International de Kervel scoort een 7,5 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping International de Kervel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping International de Kervel**** in Plonévez-Porzay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Camping International de Kervel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bretagne. Vergelijk Camping International de Kervel**** met andere accommodaties in Plonévez-Porzay.

20 beoordelingen over International de Kervel****

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leuke gezellige nette franse camping !!!"
GDTM
7-8-2011 Wij zijn er geweest van 21 juli 2011 t/m 7 aug 2011.
Mazzel dat we mooi weer hadden. Maar regen kun je hier verwachten dat weet je.
Leuke gezins camping. Kwamen netjes elke dag met het golfkarretje vertellen wat er te doen was die avond zowel in Fr als Eng.
Zwembad schoon lekker verwarmd voetenbad werd 8x per dag vervest. Elke dag gasfles controlle en papier prikkers. Dat het niet nederlandstalig is vind ik normaal je bnet in Frankrijk dan moet je op een camping in Nederland staan. Omgeving is erg mooi. Camping is vlakbij verschillende dorpjes en supermarkten. Ook leuke markten in omgeving. Genoeg te doen voor jong en oud. Franse erg vriendelijk. receptie goed engels gesproken. Winkel verkoopt voldoende normaal dat het duurde is dan in een supermarkt dat is op elke camping. Elke ochtend verse broodjes en stokbrood.
mobiel goed ingericht alleen smalle bedden. Deze camping is de **** waard.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geen vier sterren waard"
Fam. Post
5-8-2011 Wij hadden een driekamercottage via de camping gehuurd; twee weken bijna geen oog dicht gedaan door de spijkerbedachtige bedden. Inrichting caravan is ook Spartaans. Camping ligt in the middle of nowhere tussen de koeien en de maisvelden. Zwembad? De aanblik van dikke Fransen als haringen in een ton hebben mij elke lust ontnomen. Winkeltje: enkel veel te duur stokbrood aanwezig; restaurant: eet er geen geen friet, want je krijgt een zeer slappe vette kwak geserveerd. Animatie: franstalige karaoke voor franse meisjes van 6 jr., slechtste beatbandjes uit de buurt en accordionisten met steeds hetzelfde deuntje. Strand zelf met uitzicht op Douarnenez heeft amper voorzieningen. We reden steeds naar een van de noordelijk gelegen stranden, waar veel meer te doen en te zien is, bijv. strandzeilen. Kortom, de camping en de omgeving niet het geld en de moeite waard.

"Super vakantie!"
Femmullie
7-8-2011 We kwamen gister avond terug van twee weken op deze camping. Mobile home was erg netjes (8 persoons gehuurd, wel doen met 5-en! :-), vaatwasser aanwezig en hele ruime veranda, onze kinderen van 3, 6 en 8 jaar hebben zich prima vermaakt in de mooie zwembaden met leuke glijbanen! Camping restaurant en winkel geen gebruik van gemaakt, Super U en Intermarche filialen in overvloed, lekker luxe shoppen ipv uit eten voor ons. Hele mooie stranden, kustlijnen en historische stadjes zoals Locronan in de buurt. We hebben geluk gehad met het weer, veel op het strand kunnen vertoeven. Een super familie camping voor ons, voor wie op zoek is naar ned. talige animatie en 'centrum-achtige' faciliteiten niet luxe genoeg.

"Leuke camping, niet echt internationaal"
Fam. van Mourik
18-7-2011 Wij hebben en vgeslaagde vakantie gehad. Accommodaties zijn erg goed en zijn zeker op orde. Zwembad ziet er in eerste instantie ook erg leuk uit. Maar wel is het water van vooral het kinderbad veels te koud, alle kinderen lieten het bad links liggen. De Fransen hebben het niet zo op een andere taal spreken, dat weten de meeste mensen. Maar voor een internationale camping viel dit toch wel heel erg tegen. Kinderen hadden vooral moeite met de animatie, bijna geheel in het Frans met een piepklein beetje Engels. Ook is er geen kinderdisco hoewel dit wel vaak gecommuniceerd wordt. Brood wil nog wel eens uitverkocht zijn, is wel erg jammer.
Ligging is erg mooi, vlak bij het strand. Bereikbaar via een stijl pad. En in de nabijheid zijn er genoeg leuke dingen te doen. Quimper en Locronan zijn erg leuk om eens te bekijken. Al met al een middenweg. Niet een super aanrader, maar ook geen slechte camping. Let wel op het weer, dat wil nog wel eens tegenvallen, gelukkig is er dan heb binnenzwembadje

met oudere kinderen, Juli 2010
"Aardige camping, niet bijzonder."
rick
21-7-2011 Leuke camping. Helaas hadden we erg slecht weer, wat de beoordeling kleurt. Camping heeft bij mooi weer redelijke voorzieningen, maar als het slecht weer is erg weinig: klein binnenzwembad, centrale ruimte die groot deel van de dag dicht is (zit iedereen bij de receptie hutje mutje te internetten), verder niets. Mooi strand is dicht bij.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Fijne camping op een mooie locatie."
Familie van den Heu...
18-5-2010 Rustige camping op een mooie locatie..Veel groen en bomen op de camping. Ruime, nette chalets (wij hadden de 8 persoons Havanna) Genoeg te doen voor de kinderen.(midgetgolf, voetbal/basketbalveldje, zwembad binnen en buiten, speeltuin, en een groot spring kussen) Ontzettend mooie heuvelachtige omgeving..Vriendelijke bevolking.Ieder strand/baai is weer anders.Veel te bezichtigen..Alsof soms de tijd heeft stil gestaan(Locronan)
Het weer is er wisselvallig..Maar dat weet je als je voor Bretagne kiest. Echt een hele fijne vakantie gehad met onze 2 meiden. (13 en 9 jaar) Zeker voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie omgeving, weer kon beter"
Marike
6-9-2009 Mooie camping, wij hadden er een Havanna stacaravan. Genoeg te doen voor de kinderen. Leuke dingen in de omgeving waaronder: Oceanopolis in Brest, grotten van Autel, Carconeau, Locronan.

Het weer was er alleen net als in Nederland, wisselvallig. Neem genoeg warme kleding mee, vooral vestjes e.d.

In het zwembad zat wel heel veel chloor, bikini's zien er niet meer uit.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Mooie omgeving, jammer van t slechte weer!!"
Kathy van der Knaap
7-8-2009 'Leuke camping met prima stacaravans en goede campingplekken met prima sanitaire faciliteiten. Mooie omgeving, alleen jammer dat het er steeds regent!! Tip dan de dag: rij met de auto steeds naar de zuidelijke kanten van de landtongen.. Dus richting Crozon of richting Audierne, daar schijnt de zon stukken meer!! En neem truien en lange broeken mee.. Er staat eigenlijk altijd een "fris" windje in dit gedeelte van Bretagne....Helaas!!!!!

Familie, Aug. 2008
"Topper voor de kinderen tot 13 jaar"
Kor Nakia
20-8-2008 Fijne camping, goede stacaravans, waarvan de meeste allemaal in nieuwstaat.
Elke avond, behalve de zaterdag is er wat georganiseerd. Karaoke, circus, bandjes etc. Heel gezellig. Uitstekende campwinkel met iedere morgen (op bestelling) echt vers stokbrood! SuperU op 15minuten in de buurt met de auto.
Lekkere zwembaden waarvan eentje overdekt waardoor er ook bij slecht weer gezwommen kan worden. Zee is wel een flink eind en starnd is een beetje rommelig. eewater was te koud.

met partner, Juli 2008
anderson
20-8-2008 3 wk op deze camping gestaan. erg leuke mooie en nette camping. voor de kinderen heel de dag wat te doen springkussen voetbal/baskebal veldje of zwembad en de animatie groep en in de avond(behalve zaterdags) altijd wat in de bar te doen voor jong en oud. camping winkel aardige mensen en lekker brood en genoeg spullentjes om te kopen en op de receptie waren ze alijd zeer vriendelijk. zwembad was bij ons wel schoon en netjes. ruimte van de plaatsen waren ook goed alleen jammer dat we allemaal zo dicht bij elkaar gezet werden terwijl er nog genoeg ruimte over was. omgeving erg mooi en leuk om er op uit te trekken alleen het weer is hier wel heel erg wisselvallig(geen regen) maar niet zo heel erg veel zon en tempratuur ligt hier rond de 20 graden.