12-8-2011
Wij zijn er 10 dagen geweest met onze 2 kinderen (6 en 8) en hebben veel geluk gehad met het weer.
Het binnenbad is goed te doen om in te zwemmen maar het buitenbad is echt te koud. De stacaravan type Fort is niet ruim en het 2-persoonsbed is echt klein voor 2 lange volwassenen.
Verder hebben wij een super vakantie gehad op La Plage
Een groot pluspunt is dat er aan de receptie 2 personen die Nederlands spreken. Een heel groot minpunt is de eetgelegenheid en de campingwinkel. Maar er is een Lids en een Intermarche in de buurt.
31-7-2011
Leuke camping, aan het strand maar: de allerkleinste kunnen hier niet veel doen, vooral niet als het regent. Geen binnen om te spelen, zwembad is veel te koud voor kleintjes (heb er tijdens de vakantie, ook zonnige dagen niemand in gezien). Bij mooi weer, heerlijke plek, bij slechter weer niet veel te doen, jammer! Het overdekte zwembad is ook niet verwarmd maar is wel leuk. Alle animatie is in het Frans, maar 1 Nl. meisje bij het animatieteam. Wordt ook weinig moeite gedaan om Engels te praten. Kortom, aardig maar niet voor herhaling vatbaar.
5-8-2011
wij zijn hier vanaf 25-07 tot 5-08 verbeleven.
super mooi weer gehad op twee dagen na, de aankomst dag en vetrekdag verder lkkr in de zon kunnnen genieten, lkkr gezwommen gegeten en gedronken.
de omgeving was mooi, niet heel veel activiteiten voor kleine kinderen in de buurt, je moest dan ruim 2/3 uur rijden om echt wat te beleven.
maar wij hebebn ons op de camping en het strand in de plaatsjes in de buurt erg goed vermaakt, en onze dochter van 2 heeft zich ook prima vermaakt!!!
echte aanrader, sanitair was netjes, en schoon.
huisje zelf zag erg goed verzorgd uit, wel niet zo groot maar alles wat je nodig had had je
we hadden het type les flots
judith
4-8-2011
Camping La Plage is een camping waar steeds meer Nederlanders komen. Op de receptie 2 personen die zelfs Nederlands spreken. Animatie voor de kleine kinderen is ook in het Nederlands. Voor de oudere meestal alleen in het Frans (toen we weggingen hoorden we ook dat er Nederlands/ Engels werd gesproken bij animatie voor ouderen!).
Campingplaatsen zijn goed, er is veel te doen op de camping, maar ook te bezichtigen in de buurt. We hebben van de 15 dagen 4 dagen wat minder weer gehad> rest mooi zonnig weer (zelfs erg verbrand!)
Problemen worden netjes meteen verholpen. Er zijn skelters te huur. Prijzen van consumpties (bv. ijsjes, drinken) zijn wel wat duur. In bar en wasserette gratis WIFI.