20-5-2012
Een goede ontvangst. Er was een medewerkster die Nederlands spreekt en ons te woord stond.
De caravan was aan de kleine kant. Er was voor 4 personen een vaste slaapplek (2 kamers), maar de woonruimte was aan de krappe kant als je er met 4 volwassenen in zou moeten.
De matrassen waren fantastisch. Men had ook een verpakte, nieuwe matrasbeschermer neergelegd. Dat voelt toch heel prettig qua hygiëne.
Er was voldoende verwarming.
De camping had erg te lijden onder het slechte weer. Niet overal konden de auto's bij de caravan staan i.v.m. modder en overstroming.
Je kon gratis gebruik maken van Wifi, echter alleen rond de receptie (picknickbank buiten) en in de wasserette (tafel en stoeltje binnen).
Wij hadden
29-8-2011
De camping, ach wat kan ik zeggen... 80% is mobile home, wij hadden een standplaats voor onze grote tent. Veel geld moeten betalen voor stroom, maar eenmaal op het plaatsje aangekomen, geen stroom, de mobile homes hadden dit ingepikt. Plaats zelf was een gatenkaas. Deze vakantie bij touroperator geboekt, waarschijnlijk is het erg lang geleden dat ze er zelf zijn geweest, want dit ben ik niet van ze gewend. Sanitair werd wel 5x per dag schoongemaakt, beter gezegt, de toiletten een borstel doorheen en de vloer dweilen. Het was gewoon erg vies. Douchen was ook geen pretje, water is 1x 25 graden geweest en we hebben toen een vreugde dansje gemaakt, andere dagen haalde het de 20 graden niet. Dit gold ook voor het afwas water, dus elke keer water moeten koken om een beetje normaal af te wassen. Touroperator geeft aan dat het een 4 sterren camping is, maar dit is waarschijnlijk gebaseerd op 20 jaar geleden. De winkeltjes waren ook op de meest rare tijden dicht. Advies zoek verder
7-8-2011
Met onze mobilhome was niets mis. Deze was zelfs dik in orde. Nieuw en van alle gemakken voorzien. Let op: er zijn ook nog oude mobilhomes, hier wil je absoluut niet in zitten. deze zijn volledig afgeschreven. check dit dus eerst voordat je vertrekt. Als het hier mooi weer is, dan is dit een prima plek voor een leuke vakantie. Dan kun je lekker buiten zitten voor je caravan, voldoende ruimte. prima. Bij slecht weer! en dat hadden wij! is hier geen ene klap aan! wij hadden een mobilhome voor 2 weken maar zijn na 4 dgn vertrokken! savonds verwarming aan in de caravan! dat is geen zomer. wij hebben dan ook nog een kleinte van 8maanden dus dan wordt t echt wel afzien!
Qua zandstrand viel het ook tegen. bij hoogwatr blijft er geen zand over waar je dan nog kunt liggen. Je moet dus echt de auto pakken wil je naar betere stranden toe. Ook ontbrak het ons aan een boulevard. Persoonlijk verkies ik toch de wat grilligere noordkust van Bretagne. >Voor de zon moet je niet naar Bretagne.