Camping Le Grand Large**** in Fouesnant Frankrijk beoordelingen 6.3 | Zoover

de grote glijbaan

Beoordelingen Camping Le Grand Large****

Pointe de Mousterlin, 29170, Fouesnant
Camping Le Grand Large scoort een 6,3 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Grand Large****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Grand Large**** in Fouesnant, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Camping Le Grand Large**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bretagne. Vergelijk Camping Le Grand Large**** met andere accommodaties in Fouesnant.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Le Grand Large****

6,1
met partner, Mei 2012
"Direct aan zee"
Hannekes
20-5-2012 Een goede ontvangst. Er was een medewerkster die Nederlands spreekt en ons te woord stond.
De caravan was aan de kleine kant. Er was voor 4 personen een vaste slaapplek (2 kamers), maar de woonruimte was aan de krappe kant als je er met 4 volwassenen in zou moeten.
De matrassen waren fantastisch. Men had ook een verpakte, nieuwe matrasbeschermer neergelegd. Dat voelt toch heel prettig qua hygiëne.
Er was voldoende verwarming.
De camping had erg te lijden onder het slechte weer. Niet overal konden de auto's bij de caravan staan i.v.m. modder en overstroming.
Je kon gratis gebruik maken van Wifi, echter alleen rond de receptie (picknickbank buiten) en in de wasserette (tafel en stoeltje binnen).
Wij hadden

"NOOIT MEER"
S
29-8-2011 De camping, ach wat kan ik zeggen... 80% is mobile home, wij hadden een standplaats voor onze grote tent. Veel geld moeten betalen voor stroom, maar eenmaal op het plaatsje aangekomen, geen stroom, de mobile homes hadden dit ingepikt. Plaats zelf was een gatenkaas. Deze vakantie bij touroperator geboekt, waarschijnlijk is het erg lang geleden dat ze er zelf zijn geweest, want dit ben ik niet van ze gewend. Sanitair werd wel 5x per dag schoongemaakt, beter gezegt, de toiletten een borstel doorheen en de vloer dweilen. Het was gewoon erg vies. Douchen was ook geen pretje, water is 1x 25 graden geweest en we hebben toen een vreugde dansje gemaakt, andere dagen haalde het de 20 graden niet. Dit gold ook voor het afwas water, dus elke keer water moeten koken om een beetje normaal af te wassen. Touroperator geeft aan dat het een 4 sterren camping is, maar dit is waarschijnlijk gebaseerd op 20 jaar geleden. De winkeltjes waren ook op de meest rare tijden dicht. Advies zoek verder

"Redelijke camping, afgelegen, strandlocatie slecht"
HB
7-8-2011 Met onze mobilhome was niets mis. Deze was zelfs dik in orde. Nieuw en van alle gemakken voorzien. Let op: er zijn ook nog oude mobilhomes, hier wil je absoluut niet in zitten. deze zijn volledig afgeschreven. check dit dus eerst voordat je vertrekt. Als het hier mooi weer is, dan is dit een prima plek voor een leuke vakantie. Dan kun je lekker buiten zitten voor je caravan, voldoende ruimte. prima. Bij slecht weer! en dat hadden wij! is hier geen ene klap aan! wij hadden een mobilhome voor 2 weken maar zijn na 4 dgn vertrokken! savonds verwarming aan in de caravan! dat is geen zomer. wij hebben dan ook nog een kleinte van 8maanden dus dan wordt t echt wel afzien!

Qua zandstrand viel het ook tegen. bij hoogwatr blijft er geen zand over waar je dan nog kunt liggen. Je moet dus echt de auto pakken wil je naar betere stranden toe. Ook ontbrak het ons aan een boulevard. Persoonlijk verkies ik toch de wat grilligere noordkust van Bretagne. >Voor de zon moet je niet naar Bretagne.

"Stacaravans zijn goed, maar wel een uithoek"
Jaap Voets
3-8-2011 2 weken in een 6 persoons stacaravan op deze camping. de eerste 10 dagen regen, wind en slecht weer, dan is er zo goed als niks te doen.
de caravans zijn netjes en ruim voorzien, van al het bestek meer dan voldoende aanwezig, veranda en zelfs een vaatwasser. 2 persoons bed is aan de krappe kant voor lange nederlanders.

de camping zelf ligt in mousterlin, je moet 20 minuten rijden voordat je in fouesnant bent.

het strand bij de camping is erg dichtbij, maar ligt vol met rottend zeewier, iets verderop is dat minder. het plaatsje Benodet op 8km heeft wel mooi strand met boulevard.
er is 1 restaurant bij de camping met goed eten, voor iets anders moet je weer minstens een half uur rijden. beide zwembaden waren goed verwarmd (tussen de 26 en 30 graden). de zee was 14 graden en daarmee veel te koud om te zwemmen.
80% van de camping bestaat uit mobilhomes met parkeerplek naast je caravan.
door afgelegen ligging is iedere bezienswaardigheid minstens 1 uur rijden

"Fantastische ligging en vrolijke camping"
IZ
21-7-2011 Geweldige ligging in de punt van de baai Mousterlin. Dichterbij de Bretonse zee kan bijna niet. Kwaliteit/prijs verhouding uitstekend, prima betaalbare huisjes voor een dergelijke lokatie. De commentaren hieronder vind ik niet helemaal terecht. Mensen die richting Bretagne afreizen verdiepen zich denk ik niet allemaal van te voren in de regio, de natuur en het klimaat. Hoewel het soms regent en er zeewier in de baaien kan liggen bij eb (het verschil in eb en vloed is in deze regio heel groot), is dit kenmerkend voor de natuur in deze streek. Voor strandliefhebbers zijn er in de regio meer dan genoeg mogelijkheden voor een stranddag. Wat eten & drinken betreft idem. Toplokatie! Bretagne is gewoon een mooie regio.

met partner, Mei 2011
"Beetje een teleurstelling."
sharesome
27-6-2011 Wij (stel dertigers zonder kinderen) zijn hier onlangs een week geweest. Helaas hele vakantie alleen maar regen gehad, dus dat viel flink tegen.
De 4 persoons stacaravan was echt afzien. Kleine ruimte, als je in bed lag voelde je gewoon de spiralen door de matras heen prikken. Geen enkele ruimte in de slaapkamers om naast het bed te staan. Vieze oude muffige dekens. Keukentje was ook erg klein en onlogisch ingedeeld. Borg koste 280,- dat is wel heel veel. Stacaravans staan ook erg dicht op elkaar, en je hebt inkijk bij de buren.
Omgeving vonden we niet fantastisch (kwam wellicht ook door het weer) nergens een gezellige boulevard of restaurantje. Bar en winkeltje bij de camping zijn erg ouderwets en ook wat smoezelig, nodigde iig niet uit om daar wat te eten of te drinken.

Wat wel een groot voordeel was: gratis wifi! en mooie stadjes in de omgeving (concarneau)

Verder denk ik niet dat we hier ooit nog weer terug gaan komen of bij deze organisatie gaan boeken.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Gewoon een super locatie"
familie Robinet&The...
6-6-2011 Wij zijn geweest in augustus . Op de 16 dagen waren er 4 dagen minder weer waarvan 2 dagen regen en voor de rest was het super mooi weer , dus 12 dagen stralende zon . De streek is meer dan de moeite , in cap-coz hebben we in een resto gegeten aan het strand met de zee als decor ( gewoon zalig ). Als wij terug gaan naar Bretaigne zal deze camping opnieuw onze bestemming zijn . Zijn ligging is super , vooral als men op het terras iets eet of drinkt met een uitzicht op de zee .
Een minpuntje was dat het grote zwembad niet verwarmd was , en de kinderen hebben er zich super kunnen uitleven . Met andere woorden een plaats om niet meer te vergeten .

met jonge kinderen, Juli 2010
"Camping aan "vies" strand"
marcel
25-7-2010 Dit is absoluut GEEN 4 sterren camping. Het strand op 200 meter van de camping en zat vol zeewier. Hierdoor zijn we met mooi weer naar Beg Meil gereden. Daar was één strand wel fantastisch. Mooi helder water, geen zeewier, veel stenen waardoor de kinderen bij eb krabbetjes en zeesterren konden zoeken. Er zijn weinig plekken op de camping om je bij slecht weer te vermaken. De stacaravan staan dicht op elkaar en geen beschutte plekken. Ook zijn er gezamelijke barbeque plekken. Echt niet prettig naast je terras. Hierdoor weinig privacy. In het zwembad zijn shorts ECHT "verboden". Broodjes moest je de vorige dag voor 4 uur bestellen anders had je pech. Verder moest je armbandjes in het zwembad dragen. Het tennisveld kon je wel voor 5 euro per uur huren incl. tennisrackets en ballen. Verder was er een basketbal/voetbalveld van asfalt, een luchtkasteel en een mooie "Harry Potter" kasteel. Daar waren onze kinderen vaak te vinden. In Bernodet kan je echt ongekend HEERLIJK ijs kopen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Bretagne mooi maar niet daar"
wim
2-8-2010 je boekt aan de kust maar je stelt je er iets anders bij voor, verder ligt het een beetje op een dood punt, maar de camping zelf is voor kinderen toch wel verschrikkelijk leuk en het huisje was ook in prima staat.

"Mooie omgeving"
van santvliet
25-7-2010 juist terug van onze 14 dagen vakantie.We hebben het reuze gehad,na al de negatieve beoordelingen stonden we verbaast hoe leuk het daar was.
mooie camping en verzorgd.2 mooie zwembaden ,waterglijbanen echt iets voor gezinnen met kinderen. Het was de eerste maal dat we op kamping gingen en cottage was mooi en proper . In de buurt waren er ook leuke marktjes en mooie dorpjes en leuke strandjes. Voor ons was het top.

1 2 3 4 5 volgende