Vakantie Beoordelingen Fouesnant Bretagne vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Fouesnant

4,7
6,6

27 mei 2012

Fouesnant

Beoordelingen Fouesnant

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Fouesnant. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Fouesnant. Ben je zelf op vakantie geweest naar Fouesnant? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Fouesnant scoort een 6,2 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 16 Campings, 3 Vakantiehuizen en 7 Hotels in Fouesnant. Op Zoover vind je bovendien 10 vakantiefoto's van Fouesnant. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Fouesnant. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bretagne.

8 beoordelingen over Fouesnant

12-2-2012 Het was goed. Maar uitgaan kon je niet echt

"Nooit meer"
Tope
Sfeer
2-7-2011 Zeer onvriendelijke ontvangst door een oudere mevrouw aan de receptie.
Gore stacaravan, vies bestek, stofnesten aan ventilatieroosters, brrrrrr.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastische omgeving"
A. Rademaker
Sfeer
6-8-2010 prachtige vakantiebestemming voor gezinnen met tieners; veel entertainment op de camping; echter 's-avonds nogal roemoerig.

met jonge kinderen
"Zeer mooie omgeving"
van kalkeren
Omgeving
8-7-2010 Vorig jaar zomer op een camping gestaan in fouesnant het weer is helaas erg wisselvallig wat wel minder veel regendagen gehad maar eenmaal zon is ook gelijk strandweer, zeer mooie stranden ideaal voor kinderen in de buurt veel leuke dorpjes en stadjes om te bezoeken denk vooral aan concarneau. Fietsen is aan te raden maar wel met versnellingen. Zeker de moeite om naar toe te gaan maar niet als je een zon aanbidder bent.

"Beetje saai"
Karin
Omgeving
20-8-2009 De camping ligt idd niet in Fouesnant zelf. Wanneer je geen auto bij je hebt, kun je hier echt nergens heen. Er is geen dorp op loopafstand. Concarneau is een leuk dorp, maar ik vond eienlijk alle omliggende dorpjes niet echt bruisend. Voor lekker een drankje te drinken 's avonds, moet je hier zeker niet naartoe.

Qua cultuur heb ik de Menhirs gezien en een boottochtje gemaakt naar grotten, en uiteraard de kerkjes in de verschillende dorpen.

De mensen zjin niet echt aardig en spreken geen enkel woord engels (of doen of ze je niet horen/verstaan).

Strand was prima, je moet wel een heel stuk doorlopen om bij het brede strand te komen (om te voorkomen dat je inh et water ligt bij vloed). 0p sommige plaatsen ligt veel zeewier. Daar heb je erg veel last van vliegen.

Familie, Juli 2008
Fam. Dekker
Omgeving
18-8-2008 Camping Le Grand Large in Bretagne in de plaats Mousterlin.
Zeer leuke camping met mooie staanplaatsen. Leuke activiteiten voor de kinderen. Leuke plaatsjes in de omgeving. Het wier op het strand kan soms stinken maar een stuk verderop heb je daar geen last van. De camping heeft 2 zwembaden waarvan 1 met een heerlijke temparatuur. Wij zijn een gezin van met 2 kinderen van 11 en 14 jaar. Mijn oudste zoon heb ik de hele vakantie niet gezien. Er waren veel nederlandse jonges en meisjes op de camping en die trokken de hele dag met elkaar op. Wij hebben on prima vermaakt.

P. van Beelen
Omgeving
3-9-2007 De camping Le Grand Large ligt eigenlijk in Mousterlin, ongeveer 20 minuutjes rijden van Fouesnant. Fouesnant zelf is niet zo bijzonder, maar er zijn leuke dorpjes in de omgeving zoals Concarneau, met de oude stad alla Mont San Michel qua sfeer. Het strand,direkt bij de camping, is maar klein bij eb,maar even verder zijn de stranden schoon en lang (13 km).De hele omgeving vonden wij schitterend, over het uitgaansleven hebben wij geen mening.

Familie, Aug. 2007
A. van den Dool
Omgeving
13-8-2007 Prachtige natuur, helaas voor de kids (3 en 9 jaar) geen pretpark o.d. in de omgeving.