Camping Domaine des Ormes**** in Dol-de-Bretagne Frankrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Domaine des Ormes****

6,7

28 mei 2012

Bar/Cafe (met WiFi)

Beoordelingen Camping Domaine des Ormes****

Les Ormes - Epiniac, 35120, Dol-de-Bretagne
Camping Domaine des Ormes scoort een 7,9 uit 10, op basis van 121 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Domaine des Ormes****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Domaine des Ormes**** in Dol-de-Bretagne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 121 vakantiefoto's van Camping Domaine des Ormes**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bretagne. Vergelijk Camping Domaine des Ormes**** met andere accommodaties in Dol-de-Bretagne.

116 beoordelingen over Domaine des Ormes****

met partner, Apr. 2012
"Zeer grote camping"
Hannekes
20-5-2012 Deze camping is ideaal voor mensen met kinderen, zowel groot als klein. Er is van alles te doen.
De camping ligt in een prachtige omgeving.
Er zijn ook boomhutten en rondavels te huur.
Wij hadden een oudere stacaravan gekregen. Omdat er maar één kachel in zat en het weer erg koud was, was het bijna niet warm te krijgen. We hebben 's-nachts nog extra dekens over het bed gelegd om warm te worden.
Door de grootte van de camping en het vroege seizoen kregen we de indruk dat we als nummer behandeld werden. Er was totaal geen persoonlijk contact mogelijk.
Er zijn veel Engelse bezoekers; ook veel groepen.
De camping beschikt over een groot binnenzwembad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Aanrader !"
Rein Brands
31-8-2011 Wij hadden een stacaravan geboekt via een touroperator. Domaine Des Ormes is een prachtige camping, erg schoon. Medewerkers doen er alles aan om het naar je zin te maken en praten allemaal goed Engels. Er is op Des Ormes van alles te doen voor alle leeftijden. Kortom een aanrader.

"Leuke camping voor het gezin!"
Robert
16-8-2011 Leuke camping waar voor het gezin met kinderen genoeg te beleven valt. Alleen voor vele activiteiten moet wel betaald worden (waaronder ook soccer station: voetbalclinic).
Stacaravans voldoen, maar vertonen (bij onze touroperator) wel kleine gebreken. Ondanks dat je weet dat je kampeert, mis je wel waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron. Veel Engelsen, maar hier geen last van. Wel is alles, maar dan ook echt alles op Engelsen gericht. Weinig tot geen Nederlands sprekenden bij receptie of kinderactiviteiten (gemiste kans!).
Omgeving is prachtig met uitstapjes naar St. Malo, Mont St. Michel, Rennes, Dinan, Kasteel van Fougeres ook aanrader!
Strand op 20 minuten met auto is goed te doen.
Grote supermarkt op 10 minuten (vooraan op industrieterrein in Combourg).
Het weer was helaas spelbreker in Bretagne, dus blij met lange broeken en vesten.

"Prachtige locatie en omgeving"
Blommesteijn
6-9-2011 Net 3dagen terug na 3weken op des ormes te zijn geweest. Vonden het allemaal super (3kids van 5jr 3jr 1jr). Kids vonden vooral het zwembad en het paardrijden geweldig. Geen gebruik van kidsclub gemaakt. Het is een zeer grote camping maar daar merk je echt niets van. Sta caravan groot en heel veel bergruimte (wat erg fijn is met 5personen). plekken goed, jammer alleen dat de stacaravens achter (| | |) ipv naast elkaar (- - -) stonden. Douchen wat zo'n succes erg heet of koud maar mag de pret niet drukken. Bedden waren beter dan verwacht (had recensies gelezen) maar goed geen enkel bed slaapt zo lekker als thuis toch. Omgeving prachtig veel gezien. Komen zeker terug naar deze camping en omgeving.

"Leuke en gezellige familie camping"
Familie van Dijk
19-8-2011 Camping Domaine des Ormes is een gezellige camping voor het hele gezin. Wij zijn net een dag terug, maar hadden zeker nog een week daar willen blijven. We zaten in een ruime stacaravan (Superior) van E.C., welke van alle gemakken voorzien was en met m'n lengte van bijna 2 meter kon ik in de caravan overal goed rechtop staan. De sta-plekken zijn erg ruim. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Animatie-teams doen elke dag vanaf 's morgens vroeg erg hun best om de kids te vermaken. Onze kids (8 en 11 jaar) hebben zich dan ook elke dag prima vermaakt. De kabelbaan was erg favoriet evenals de zwembaden. Medewerkers van E.C. waren erg vriendelijk en behulpzaam. Eetgelegenheden zijn redelijk, maar niet bijzonder. Campingwinkel (Spar) is redelijk duur (maar op welke camping niet). Vele bezienswaardigheden in de buurt waaronder Mont St. Michel, St. Malo, Dinard, Cap Fréhel. Bretagne is een erg mooie streek. Prachtig park, veel gewandeld. Les Ormes draagt de naam "domein" terecht !!

"Erg leuk"
Jill
18-8-2011 mooie camping met leuk aanbod. Wij hadden geboekt via een touroperator en dit is ons goed bevallen. kids club van de touroperator was erg leuk en nog gratis ook. Oke de meiden spraken engels maar ja we zitten tenslotte niet in Nederland. Ons zoontje van 4 jaar vond een andere taal wel spannend; zwembaden waren lekker warm. Eten in de pizzeria was prima. Het zijn geen cullinaire hoogstandjes maar de prijs is er ook na. Staat van sanitair was in sommige gebouwen wat verouderd maar was verder wel schoon. Iedere avond was er tot 23.00 uur animatie met o.a quiz avond, karaoke, circus en é keer live shows; Via de touroperator kon je ook meedoen met kano tochten. Ook dit was bij de prijs inbegrepen. Kortom voor herhaling vatbaar

"Mooie camping"
Marieke
7-9-2011 In augustus 12 dagen op deze camping geweest, via de touroperator geboekt. Caravan was ruim en redelijk schoon bij aankomst. Super mooie, ruime plek! prachtige speeltuin + voetbalveld voor de kids! Veel Engelsen aanwezig, animatie was ook m.n. in het engels. Kidsclub vond ik matig. De kids hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad (mooi golfslagbad!) en activiteiten gedaan als trampoline springen en ponyrijden, en natuurlijk de kabelbaan af. Erg leuk dat al die activiteiten er zijn..want het weer was niet alle dagen mooi! Uitstapjes naar Dinan, st Michel en natuurlijk st Malo. Mooie camping in een mooie omgeving!

"Tegenvaller"
Caroline
14-8-2011 Karavan erg klein en ongezellig ingericht. Bedden veel te klein en na 2 dagen erg last van onze rug. Bediening van de restaurants erg onvriendelijk of is het gewoon iets Frans. Bij de pizzeria kwakte ze het eten voor je neus zonder woorden. Toen deel 2 kwam heb ik ze allervriendelijks bedankt. Andere restaurant waren ze wel vriendelijker, stond op de kaart een gerecht waar 220 gr vlees stond. Ze bedoelde eigenlijk 110 gr vlees en 110 gr vet. Bij het aanspreken ervan werd er niet op gereageerd. Mede camping bewoners erg schuw. Gelukkig 1 leuk stel met kinderen ontmoet. Manege personeel ook al niet vriendelijk en vraag me af hoe die paarden worden behandeld. Buitenbad met de zwembaden niet verwarmd maar wel leuk. Omgeving erg mooi en lekker eten. Dol de Bretagne de kebab zaak is een aanrader. Kanos niet gezien en discotheken niet geluidsdicht maar niet heel veel last van. Speelweide is leuk. Beetje veel reisorganisaties actief. Volgend jaar een betere camping zoeken. Aanrader oudere kids

met oudere kinderen, Juli 2011
"Echte een aanrader!"
Margriet
10-8-2011 Een heerlijke vakantie gehad. Dit park een camping noemen is echt een understatement.....het is echt een mooi landgoed met daarop appartementen, huisjes (de gites; direct te boeken; echt frans sfeertje; grote tuin, open haard, wasmachine en vaatwasser!), stacaravans, tenten en een hotel.
Op verschillende plaatsen zwembaden aanwezig en een als het ware een gezellig centrum waar 's avonds de mensen zich verzamelen voor een borreltje, disco, wandeling of andere activiteit.
Wij waren met twee jongens van 15 jaar en een dochter van 11 jaar en zij hebben zich prima vermaakt!
Daarbij een erg goede service van het personeel. Onze boodschappen haalden we bij de super U ( in dol de bretagne; een leuk plaatsje overigens). Verder hebben we St Malo en Mont St Michel bezocht; de moeite waard, maar de verdere omgeving is ook prachtig en ligt de camping mooi centraal!!
Wij hebben overigens wel geboft met het weer 24-25 graden gehad!
Wanneer je naar Bretagne wil is dit echt een aanrader!

"Erg mooi paradijsje"
kamaron
16-8-2011 Supermooie camping waar werkelijk alles op zit, het is bijna een compleet dorpje.
Alleen savonds is er niets leuks te doen, geen leuke animatie alleen disco.
Verder zou het er om 11 uur savonds rustig moeten worden nou tot 23oo was het rustig dan begon de herrie van de muziek pas...jammer....
Wat ook erg jammer is dat de wifi die ze aanbieden totaal niet werkt..om de 30 sec val je weg of je pagina laaaaadddddd heeeeeeellll traaggg.
Het weer is er wisselvallig maar goed het is dan ok Bretagne.