Beoordelingen Camping La Grande Métairie****

6,6

23 mei 2013

La Grande Métairie****
Beoordelingen Camping La Grande Métairie****
Route des Alignements de Kermario, Kerlescan, BP85, F-56342, Carnac/Carnac-Plage
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping La Grande Métairie**** in Carnac/Carnac-Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping La Grande Métairie**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping La Grande Métairie scoort een 7,8 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping La Grande Métairie**** in Carnac/Carnac-Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping La Grande Métairie****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping La Grande Métairie**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping La Grande Métairie**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bretagne. Vergelijk Camping La Grande Métairie**** met andere accommodaties in Carnac/Carnac-Plage.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over La Grande Métairie****

6,6
met oudere kinderen, 2012
"Prachtige, gezellige camping"
Jolanda
26-8-2012 Mooie camping, grote stacaravans. Nog nooit zo'n ruime stacaravan gehad .Stonden achterin het park. Lekker rustig. Veel engelsen maar erg beleefd en rustig. Het weer was prachtig maar het kan ook tegenvallen en dan moet je ander vertier zoeken. Als we meer weerzekerheid hadden zouden we volgend jaar zo weer gaan. Mooi zwembad en vriendelijk personeel. Kinderen willen wel weer terug.

Jolanda

met jonge kinderen, Juli 2012
"Goede camping, prima vakantie gehad."
Ilse verbakel
15-8-2012 Op zich een mooie camping. Wij hadden een prima plek (D38), stacaravan geboekt rechtstreeks via camping. Deze caravans staan echt wat ruimer opgesteld. Alle caravans hebben een eigen stenen barbecue. Wij stonden naast het meer, maar konden het meer alleen zien als we op het terras gingen staan. Wat voor ons (onze kinderen) tegenviel, was dat er bijna geen Nederlanders waren, alleen maar Fransen en Engelsen. Mooi zwembad! Er wordt bijna niet gevoetbald, het voetbalveld is veel te groot en ligt in de zon. Ieder weekend staat er een circus op het voetbalveld, 2 dagen lang! Wel wordt er veel gepingpongd; mooie tafels, 3 buiten en 4 binnen. Speeltuin is 's avonds een leuke hangplek voor de jeugd. Verder veel te doen op camping, maar voor alles moet je betalen, zelfs voor de springkussens op de tennisbaan (4 euro voor 20 minuten!). In omgeving van alles te zien, leuke plaatsen. Carnac zelf wel erg toeristisch. Wij zijn 2 dagen eerder vertrokken, maar dat was omdat het weer slecht werd.

"Prima vakantiebestemming!"
S. Oldenburger
23-8-2012 Mooie camping, fraaie zwembaden (ook binnenzwembad aanwezig) met toezicht door badmeesters, modern en goed onderhouden sanitair, gevarieerd aanbod aan activiteiten, leuke omgeving. De beide zondagen was er een circus aanwezig, leuk om met het gezin heen te gaan. Op de camping was een klimparcours uitgezet door een organisatie die ca 5 km. bij de camping vandaan ook nog een groter klimbos heeft; een aanrader om heen te gaan met kinderen (geschikt voor groot EN klein!). Het is een grote camping (500+ 'staplaatsen') met ca. 80% mobilhomes/ stacaravans (en zelfs boomhutten en Pipo-wagens!) die aangeboden worden door diverse touroperators (ook rechtstreeks bij de camping zelf te boeken). De rest vd plekken is bestemd voor tenten/ caravans, waarbij de plekken verspreid liggen tussen de stacaravans. Veel Engelsen en Ieren, maar dat is in de hele regio het geval. Wij hadden op onze (luxe) staplaats semi-schaduw met water aan en afvoer, koelkast, BBQ, tafel, 6 stoelen, 2 ligbedden en parasol.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping La Grande Métairie**** bi...

met jonge kinderen, Juli 2012
"Grote toch rustige camping maar weinig te beleven"
anoniem
21-7-2012 Deze camping heeft mooi buitenzwembad en ligt op groot domein, maar daar blijft het dan bij. Het meer waarover sprake ligt niet op de camping, maar moet je stuk langs de straat om er te geraken, winkel is vrij beperkt, animatie kan véél beter ... maar als je voor de rust gaat, zeker aan te bevelen.

"Wennen"
sabine denolf
22-7-2012 weinig privacy, huisjes degelijk en goed geëcipeerd. Camping goed georganiseerd. Men verkocht wifi kaarten die dan niet te gebruiken waren vanuit het huisje. Dit mocht wel even vermeld worden voor de aankoop.

"Mooi!!"
ludo meeuws
12-9-2012 dit is een goeie camping met de gemiddelde activiteiten.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Fantastische plek voor Britten en Ieren..."
Prims
28-6-2012 De website van de camping + die van touroperator spreken vol lof over deze camping, maar niets is minder waar. De eetgelegenheden zijn meer gesloten dan open en is vooral duur en gebaseerd op de eetgewoontes van de Britten = vettige hamburgers, chicken nuggets... Om de baby's te verschonen is er 1 enkele plek in het sanitaire gebouw voorzien, maar niet aan het zwembad bvb. Er is geen toezicht aan het zwembad, wat toch aan te raden is als er zo veel kleine kinderen in het water zitten. De kinderboerderij zijn enkele geitjes en ganzen... Wat wel verzorgd is is de stacaravan die we gehuurd hebben via touroperator. Animatie is er ook niet echt vanuit de camping zelf. Ons zien ze hier niet meer terug!

"Mooi, maar je bent wel afhankelijk van weer"
Roel
13-9-2011 In de meeste dingen van voorgangers kunnen we ons wel in vinden.
Een paar toevoegingen:
We hadden geboekt via touroperator. Je komt dan in het gedeelte van Al Fresco. De 2 beheerders voor dit gedeelte doen uitstekend hun werk. Ze hadden zelfs onze was binnen gehangen toen het ging regenen ! Zwembad is mooi, maar als het maar 19 C is, moet je toch gaan zoeken naar bezigheden.
Pony rijden voor de kids is ook leuk.
Op ca. 40 km is een super mooie (ruime)dierentuin. Echt top!

Eten in park is matig, maar in Carnac Plage (10 min rijden) heb je echt heel veel eettentjes liggen. 's Avonds is er ook vanalles te doen.
In het park is 's avonds ook vanalles te doen bij de bar. Van kinderdisco tot bingo.

WiFi kost 25 euro voor een week. Bij de bar is dit goed te ontvangen. In ons gedeelte was de ontvangst matig.

Wij hebben een redelijke vakantie gehad, maar dat kwam meer door het weer, dan door de camping. De weersvoorspellingen zijn zelfs op de dag zelf niet te vertrouwen. Je kunt er niks mee

"Mooie (wel grote) camping, maar niet hutje-mudje"
Garritsen
15-8-2011 Grote camping met ruime plaatsen (veel stacaravans), veel groen. Tijdens ons verblijf m.n. Engelsen en Ieren. Alhoewel we op een relatief rustig plekje stonden (R) is er tot 's nachts geluid/muziek vanuit de bar hoorbaar, ookal geldt er "nachtstilte" vanaf 23.30... Elke avond muziek in de bar/amfitheater. Veel te doen, maar voor veel moet extra worden betaald (boomparcours, segways, ponyrijden, springkussen(!), bungeetramp etc. Sanitair is goed schoon. Vriendelijk personeel dat naast Frans ook goed Engels spreekt. Eigen personeel krijgt voorrang bij take-away-counter of campingwinkel :-(
In de omgeving veel te zien en leuke uitstapjes te maken (prehistorische megalieten rondom Carnac), Citadel in Port-Louis, 15e-eeuwse binnenstad van Vannes, oesterteelt, pleziervaart etc.
Wij zijn 14 dagen geweest (stacaravan, via camping zelf geboekt) waarvan 2,5 dag wat minder goed weer. Stacaravans via grotere TO's staan schijnbaar dichter op elkaar dan die van de camping zelf

"Super plek"
Fam. Brabander
22-7-2011 Een hele mooie omgeving en dito camping.
Echt een aanrader, wel een van de duurdere maar daar krijg je ook wat voor terug.
Verder ook een minpunt: de eetgelegenheid (den) zijn karig, is zeker voor verbetering vatbaar, verder niets dan lof.

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit