Beoordelingen Bed and Breakfast La Montagne

20 juni 2013

La Montagne
Beoordelingen Bed and Breakfast La Montagne
L'Ormeteau, 71700, Tournus
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast La Montagne in Tournus, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast La Montagne zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast La Montagne scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast La Montagne in Tournus, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast La Montagne, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast La Montagne de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Bed and Breakfast La Montagne vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Bed and Breakfast La Montagne met andere accommodaties in Tournus.

4 beoordelingen over La Montagne

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Heerlijk adres"
Edwin en Linda
22-9-2012 Wij hebben hier 1 nacht overnacht op doorreis naar het zuiden en het is ons erg goed bevallen, heerlijk rustig gelegen, maar toch dicht bij de snelweg. Mooie grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en de dieren vonden ze prachtig. De kamers waren erg netjes en ook zeer schoon en het ontbijt was ook heerlijk. Kortom, wij hopen hier volgend jaar weer te kunnen overnachten.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Prima locatie voor een tussenstop"
J.van der Werf
13-8-2012 Wij hebben hier overnacht op doorreis naar zuid-Frankrijk. Ligt dichtbij de snelweg maar toch heerlijk rustig. Deze B&B wordt gerund door een nederlands echtpaar.We werden vriendelijk ontvangen door de vrouw des huizes en de twee labradors. Wij hadden kamer ROOS,een ruime kamer met een schitterend uitzicht. Het ontbijt was prima en uitgebreid, verzorgd door de heer des huizes met warme croissantjes en hollands beleg! Alleen de ontbijttafel is te klein om er met twee gezinnen aan te eten.We konden heerlijk bijkomen van de reis in de hangmatten en tuinstoelen die her en der staan en de twee honden weken bijna niet van de zijde van onze twee dochters die dit natuurlijk schitterend vonden! Hier zullen wij zeker weer overnachten als we richting zuid-Frankrijk reizen!

met vrienden, Juli 2011
"Pracht omgeving om te mountainbiken"
Bikers
7-7-2011 We hebben hier 4 dagen gefiets waarvan 2 in het jura gebergte( 1,5 uur rijden)
super gaaf en zwaar. Mooie Gite, heerlijk weer, enz.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast La Montagne bij...

met vrienden, Jan. 2011
"Een lang weekend heerlijk uitgerust!"
Bart de Jongh
12-3-2011 La Montagne Bourgogne ligt op een hele mooie plek, zeer goed bereikbaar maar ook heerlijk rustig. 5 minuten van de snelweg en het mooie oude plaatsje Tournus.
Tournus heeft mooie oude gebouwen die een bezoek waard zijn en de week markt met lokale producten vond ik ( zelfs in Januari ) een aanrader.
We hebben gewandeld tussen de wijngaarden, door de bossen en in een steengroeve, heerlijk rustig, met mooie uitzichten. Over uitzicht gesproken, bij helder weer is de Mont Blanc te zien, schitterend bij zon opgang!! Het huis (voormalig wijn landgoed) heeft mooie grote kamers en prima voorzieningen.
De service en het eten was uitstekend. Al met al reden genoeg om weer eens naar terug te gaan ( dus deze zomer (2011) alvast 2 weken gereserveerd !)

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?