Gasthof Onze Drôme in St. Prix en Morvan Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Gasthof Onze Drôme St. Prix en Morvan

Beoordelingen Gasthof Onze Drôme

71990 , St. Prix en Morvan
Gasthof Onze Drôme scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Onze Drôme? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Onze Drôme in St. Prix en Morvan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Gasthof Onze Drôme vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Gasthof Onze Drôme met andere accommodaties in St. Prix en Morvan.

3 beoordelingen over Onze Drôme

"Fantastisch"
Y Boma
19-11-2009 Heerlijk rustig, prachtig uitzicht vanaf het zwembad. Veel privacy. Culturele uitstapjes aanwezig, mooi wandelgebied.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
bertus,yvonne en fe...
19-8-2009 zeer gastvrije bewoners, het huisje is gezellig en je hebt een eigen entree.
het zwembad is zeer aangenaam en erg schoon. over inlichtingen over de omgeving kun je altijd terecht bij joka en koen en die geven het ook graag. er zijn ook twee hele lieve honden aanwezig kanjer en joekel en een hele lieve kat kobus.
al met al een hele geslaagde vakantie. een aanrader

met partner, Juli 2009
"Mooie, rustige vakantieplek met zwembad"
barbara
25-5-2010 Op een geweldig mooie plek ligt dit vakantie huis met zwembad , waar we veel hebben gewandeld in een prachtige heuvelachtige omgeving. De eigenaren hebben veel leuke tips over activiteiten in de buurt: wijnproeverijen, (en slakken!) golfen, paardrijden etc. Een heerlijke relaxte vakantie tegen een zeer schappelijke prijs! Ook leuk dat het aan de voet van de plek ligt waar de strip Asterix en Obelix op is gebaseerd, een oude Romeinse vesting. De Fransen zijn er zeer trots op. Wij komen wel terug!