Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday in St Agnan Frankrijk beoordelingen 8.0 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.187 bezoekers online
Home > Frankrijk > Bourgogne > St Agnan > Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday

Beoordelingen Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday

23 februari 2012

Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday St Agnan

Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday scoort een 8,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday in St Agnan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Vakantiehuis Take Your Dogs On Holiday met andere accommodaties in St Agnan.

11 beoordelingen over Take Your Dogs On Holiday

Hele fijne plek, we komen graag nog eens terug.
Cor en Mieke
19-9-2011 Heel fijn dat de tuin goed omheind is waardoor je echt op je gemak buiten zit. Helaas moesten we eerder terug omdat onze oude hond ziek werd en het voor hem wat te stijl was. Maar we komen zeker nog eens terug want het is een heerlijke plek om te wandelen. Het meer is prachtig!! Echt een hondenparadijs. Dus we hebben het samen met onze 9 honden prima naar ons zin gehad!

met partner, 2011
Genieten bij God in Frankrijk
ad en jopie
15-9-2011 Erg leuke vakantie gehad in Le Blanc. Echt een aanrader voor iedereen die van rust, lekker eten, lekker drinken, ontspanning en van de natuur houdt.
Fantastische omgeving in een leuk huis met een geweldige tuin.
Met een gerust hart buiten zittten in de omheinde tuin. Super.
Oftewel: genieten bij God in Frankrijk !!!

Zeker weer voor herhaling vatbaar
Elly & Rob van Heer...
23-8-2011 Man, vrouw plus 6 honden hebben zich 4 weken kostelijk vermaakt

Mooie plek voor honden
philip modijefsky
20-8-2011 De lokatie is prima, veel wandelmogelijkhedenin de nabije omgeving en een mooi (zwem) meer, ook voor de honden.
Interieur was gedateerd, bedde goed.
Het geheel was erg vuil en veel stof en vuil onder de bedden.
Eigenaar Betty, 26-8-2011
Eigenaar zegt:  Het verbaast ons niet meer dat wanneer mensen worden aangesproken op het zeer vuil achterlaten van het huisje (incl een niet schoongemaakt toilet), om dan te horen te krijgen dat het huisje al vuil was. Jammer dat men dan niet het fatsoen heeft om dit te melden tijdens de vakantie (we wonen er naast) of bij het weggaan. Maar in plaats daarvan onder een gefingeerde naam slechte beoordelingen te plaatsen. Wat er onder gedateerde inrichting verstaan wordt is ons een raadsel (ook hierover heeft men niets tegenover ons gezegd), het is geen landau greenpark maar een Frans Campagnehuisje. Maar oordeelt u zelf adn van interieur foto's....

met partner, Jan. 2011
Gaan vast nog een keer.
A. de Haas.
29-8-2011 Zijn de eerste week van januari 2011 daar geweest. Wij en onze 3 honden hebben heerlijk wandelingen gemaakt in vrieskou. De omgeving is schitterend en veel wandelmogelijkheden. Het huisje was prima ingericht , zelfs nog veel dvd's en tijdschriften of boeken. Hebben wij dus geen tijd voor gehad om te bekijken of lezen.

met partner, Sept. 2010
Was heel gezellig met onze 2 honden.
Theijsmeijer
24-8-2011 Geweldige omgeving en wij vinden Quarré les Tombes een heel leuk plaatsje.

Hondenparadijs op vakantie
Fred de Jong
22-8-2011 Wat een heerlijk plekje, een grote prive tuin, leuk huisje, schitterende omgeving. En zelfs met onze 8 honden waren we welkom en hoefden we niets extra te betalen.

met partner, Sept. 2010
Heerlijke ruimte voor de honden!
Anja de Vries
12-9-2011 Geweldige tuin, helemaal omheind, de honden hebben zo genoten en wij ook. Prachtige omgeving, zo rustig om te wandelen. We komen zeker terug.

met partner, Juni 2010
Ideaal voor vakantie met honden
Alexandra
21-8-2011 super......honden happy; wij happy......rust en privacy!

met partner, Juni 2010
Paradijs voor hond en baas
Yannis
20-8-2011 Wij (man, vrouw en 4 honden) zijn in juni 2010 naar dit leuke vakantiehuis in de schitterende Morvan geweest. Twee heerlijke weken. Veel wandelmogelijkheden, leuke dorpjes en een lekker vakantiehuisje. De omheinde tuin die bij het huisje hoort, is ideaal. We gaan zeker nog een keer!