11-9-2011
Deze camping is uniek. Je hebt hier uitzicht op het meer, een strandje, een speeltuintje, zeer modern sanitairgebouw, sfeervol restaurant met een heel gezellig terras, leuk dorpje, dat alles in de serene, rustgevende omgeving van de Morvan. Wij hebben op veel campings gestaan in Frankrijk, maar dit is weer heel anders. Echt een aanrader. Wij zaten iedere avond lekker lang op het terras van onze safaritent te genieten van het uitzicht. Deze ervaring moet je een keer beleven.
4-9-2011
Wij gingen voor het eerst een weekje (Glamerous) kamperen (Glamping). Helaas was het weer slecht waardoor het 's nachts erg koud werd, alles vochtig en we naast de tent een soort van beerput hadden wat overstroomde met de regen. Hierdoor ontstond een onwelriekende lucht. De matrassen waren erg hard en i.c.m. het slechte weer zeer slechte nachten gehad. Ondanks het mooie uitzicht op het meer, na drie nachten de camping verlaten en een chambre d'hotes opgezocht. Voor ons geen glamping meer. Wellicht voor meer ervaren kampeerders wel een optie.
7-8-2011
Sfeervolle, rustige gezinscamping met charme en voldoende faciliteiten.Zwembad ontbreekt maar wel een heel kindvriendelijk meertje met zandstrandje. In de omgeving is voldoende te doen wanneer je even de tijd neemt om dat uit te zoeken. Of je vraagt het aan de zeer gastvriendelijke campingbeheerder, die je altijd verder zal helpen. Wij verbleven in een luxe villatent, dat is goed bevallen.