Appartement Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden)*** in Levernois Frankrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden)***

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden)***

Lieu dit Les Curtilles, 21200, Levernois
Appartement Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden) scoort een 8,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden)*** in Levernois, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Appartement Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden)*** met andere accommodaties in Levernois.

9 beoordelingen over Residence Les Allées du Green (vh Golf Garden)***

"Prettig appartement"
nicoletpostel
18-8-2011 we waren op doorreis naar het zuiden en zijn slechts twee nachten gebleven, maar dit is zeker een aanrader. Mooi appartement, ligt rustig in het mooie, nette Levernois. Een bezoekje aan de dichtbijgelegen stad Beaune is zeker een aanrader. Het appartement is keurig en het complex ligt heel vrij, het uitzicht is dan ook erg mooi. Het binnenbad stelt niet zo veel voor maar voor een frisse duik volstaat het prima. Ligt gunstig t.o.v. de snelwegen, parkeren kan voor de deur.

"Ideaal voor de doorreis"
Jeroen
17-8-2011 Ook wij verbleven hier 1 nachtje op onze doorreis naar het zuiden. Met jonge kinderen waren de appartementen ideaal buiten kunnen ze ook even lekker uitwaaien. Het hotel ligt een paar min. van de snelweg. Het ontbijt is redelijk wel wat karig maar hierna kan men meteen weer verder met de reis.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super hotelappartement voor de doorreis"
Marleen van den Ber...
23-7-2010 Wij hebben op weg naar het zuiden hier een tussenstop gemaakt om te overnachten. De ligging is zeer rustig en mooi. Het was een keurig appartement met moderne keuken incl. afwasmachine. Heerlijk om even af te koelen in het kleine zwembad, ook leuk voor de kids na een lange autoreis. Prima bedden en badkamer. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Een aanrader dus!!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Residence Les Allées ...

Familie
"Prima overnachtingsadres"
J. Dongstra
29-7-2008 Hotel op korte afstand van Beaune in het plaatsje Levernois.
Prima overnachtingsadres in klein appartement met keuken, etc.
Prima ontbijt.
Klein zwembad voor de kleintjes.

Iris
25-9-2007 Wij verbleven twee nachten met onze hond. Dit als tussenstop terug naar Nederland.

Heerlijk hotel, rustig en mooi. In het dorp waar dit hotel ligt is niks te doen, behalve golf en wandelen. Echter in Beaune op 3 km afstand, alles bij de hand. Echt SUPER mooi en levendig stadje!

Volgende keer in Frankrijk zullen we hier weer stoppen.

Familie
Yvonne
5-9-2007 wij hebben hier 1 nacht geslapen als overnachtingsadres naar het zuiden. Hiervoor is het echt perfect,4 km van de snelweg maar geheel vrij gelegen met uiticht op de golfbaan. 3 verdiepingen hoog en prima 2 en 3 kamer appartementen, goeie inrichting(vrij nieuw)met volledige keuken. Je kan ook beneden ontbijten. Wij sliepen met onze 2 kinderen in een 2 kamer app. waarbij wij een aparte slaapkamer hadden en de kinderen een aparte kamer met stapelbed. Als je met je kinderen niet in een gewoon hotel wilt slapen, is dit echt een prima alternatief!

met partner, Sept. 2007
iris
25-9-2007 Wij verbleven met z'n tweetjes in een 2 persoonsappartement voor max 4 personen. Wij hadden onze hond bij ons.

Heerlijk hotel, rustig en qua kwaliteit heel wat beter dan wat we tot dan toe in frankrijk hadden meegemaakt. Schoon, netjes en modern. Ruim vierkant balkon. Goede bedden. Ontbijt is duur (10 euro pp), aangezien je alles lekker uitgebreid in je eigen apartement zelf kan klaarmaken voor heel wat minder en dan krijg je een NL groot ontbijt.
In het dorp Levernois is behalve golf en grote villa's kijken niks te doen. 3 KM verder is het echter super levendig (beaune). Heel mooi centrum en erg gezellig!

Het hotel biedt ook arrangementen naar diverse activiteiten.

Volgende tussenstop in frankrijk zal zeker Golf Garden zijn.

met partner, Juli 2007
M. van Kerkhof
5-8-2007 Jammer dat er niks te doen rondom het appartement en dat je voor brood of andere boodschappen minimaal 5 km moet rijden.

Familie, Mei 2007
Jeanine
17-5-2007 Bourgondische gastvrijheid ten top!
Voor ons was dit appartementenhotel een tussenstop voor de rit naar en van ZuidFrankrijk, maar het is ook een prima uitvalsbasis voor een paar dagen Bourgogne per auto - de prachtige stad Beaune en wijnhuizen in de regio. Golf Garden ligt landelijk op maar een paar km van de snelweg (AR du Soleil).
Onze 2 appartementen waren schoon, comfortabel met keuken,aparte slaap- en badkamer(s!), balkon of terras. Alleen de bedden waren voor ons aan de harde kant. Het complex heeft een klein intern zwembad (was geweldig voor de kinderen) en ligt naast de golfcourse.We waren vooral onder de indruk van de vriendelijke, behulpzame ontvangst en service aan de receptie. Tijdens de beperkte openingsuren (8-8) nemen ze de Bourgondische gastvrijheid heel serieus! Als extra bestelden we de eerste ochtend ontbijt en dit was uitgebreid, kakelvers en absoluut waar voor ons geld. Voor ons als gezin met vrij jonge kinderen was dit een prima alternatief voor 2 hotelkamers.