Bed and Breakfast Les Deux H's in La Racineuse Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 8.261 bezoekers online
Home > Frankrijk > Bourgogne > La Racineuse > Bed and Breakfast Les Deux H's

Beoordelingen Bed and Breakfast Les Deux H's

_
Les Deux H's

Bed and Breakfast Les Deux H's scoort een 9,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Les Deux H's? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Les Deux H's in La Racineuse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Les Deux H's vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Bed and Breakfast Les Deux H's met andere accommodaties in La Racineuse.

15 beoordelingen over Les Deux H's

Voor herhaling vatbaar!!
Pim Houtzager
7-10-2011 Prima accomodatie, lekker ruim, ver boven onze verwachting!
Uitzicht prachtig, Heerlijke rustige omgeving. Ook perfect voor gezin met kinderen.

met vrienden, 2011
Een plek om minimaal 1 keer per jaar te vertoeven
Aad en Regina Tuk
6-10-2011 Het is een fantastische plaats om bij te komen van het jachtige leven in Nederland, er zijn vele mogelijkheden in de directe omgeving zoals de Jura waar je heerlijk kunt wandelen. De kamers zijn comfortabel en een fijne badkamer.
Het uitzicht over de korenvelden is rustgevend verder kun je genieten van de kippen en schapen.
Het dorp is heel rustig waar je s 'avonds nog een heerlijke wandeling kunt maken.

met jonge kinderen, 2011
Hond
Jacobs Ilse
6-10-2011 Pas op voor de hond! Hij beet onze dochter terwijl ze hem streelde. Voor haar was de lol eraf.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Les Deux H's bi...

Onvergeetlijk
Nancy De Keyser
6-10-2011 Vriendelijke ontvangst.
Nederlanders en belgen die goed samen gaan.
Heerlijke gesprekken en een boeuf bourginion die we nooit zullen vergeten

Villa Felderhof gevoel
Diana
6-10-2011 Zowel vorig jaar als dit jaar in de periode mei/juni op de heen- en terugreis van onze vakantie gelogeerd bij Les Deux H's. De gastvrijheid en warmte waarmee wij zijn ontvangen is fantastisch. Het voelde dit jaar dan ook als thuiskomen. De kamers zijn zeer schoon. Het eten is om je vingers bij af te likken. Wij hopen dan ook zeker nogmaals te mogen logeren bij Herman en Helga. Kortom een aanrader! Diana, Joseph en Ria

Goede tussenstop
Ineke
13-9-2011 Op doorreis naar het zuiden zijn wij gestopt bij de 2 H's (van te voren wel gereserveerd) Het is zeer goed toeven bij Les Deux H's Zeker een aanrader. Wij weten voor de rest niet hoe of de omgeving is. Maar deze zal ongetwijfeld ook zeer mooi zijn zoals heel Frankrijk
W. en I uit het Westland

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prima overnachtingsadres !
j grul
15-10-2011 Op weg naar Zuid Frankrijk overnacht bij 'La Racineuse'. wat een vriendelijke en gezellige ontvangst ! Een heerlijk plekje tussen de appelbomen en weilanden in een klein liefelijk dorpje. maar vooral de grote gastvrijheid, het heerlijke eten in de tuin (Zelfs onze kritische pubers aten hun bord helemaal leeg !), de schone kamers, de stilte en de omgeving hebben ervoor gezorgd dat zij in de top van onze overnachtings adressen zijn komen te staan !

met oudere kinderen, Aug. 2011
Zeker een aanrader
ruiter
6-10-2011 Op de heen en terugreis naar en van het zuiden van Frankrijk hebben we hier een overnachting gehad. Het was zeer goed, Heerlijk gegeten goede service en fijne kamers. Ook in de tuin is het heerlijk zitten.

Aanrader
Paul Stumpel
6-10-2011 in juni naar Zuid Frankrijk geweest en zowel op de heen als de terug reis hier overnacht. Het is ons heel goed bevallen. Lekker rustig en landelijk. En heel erg lekker eten. een aanrader.

Echte aanbeveling
Andre en Petra Oost...
19-6-2011 Rustige locatie, zeer gastvrij, schoon en super bed. Ook zeer geschikt als overnachting naar het zuiden lees terugreis. Prijs/kwaliteit is erg goed. Wij hebben Les Deux H's gebruikt als overnachting naar het zuiden, qua omgeving kunnen wij niks melden.