5-9-2011
Wij hebben 2 weken op deze camping gekampeerd en hebben het prima naar onze zin gehad. De campingeigenaren Pien en Perry zijn hele aardige mensen. Ze gaven tips voor leuke uitjes in de omgeving. De camping ligt in een prachtig natuurgebied: de Morvan. Bosrijk, heuvel/bergachtig, kleine riviertjes, watervallen en leuke dorpjes. Je kunt leuke wandeltochten in dit gebied maken. Je kunt ook leuk toeren met de auto in de omgeving. Het stadje Autun ligt op zo'n 10 km afstand van de camping en heeft leuke bezienswaardigheden: oude Romeinse overblijfselen en een prachtige kathedraal. In Autun genoeg supermarkten voor de boodschappen. Op de camping kun je 's morgens brood afhalen en je kunt er lekkere ijsjes krijgen. Onze kinderen van 6 en 9 hebben zich prima vermaakt (ze wilden niet elke dag de camping af!): in het zwembad, bij de schommels en de tafeltennistafel. Paar keer per week discozwemmen en stuivertje duiken en 1 keer per week kampvuur. Ook nog bramen plukken. Voor herhaling vatbaar!
18-8-2011
Perry en Pien hebben het prima georganiseerd. Gezellige camping met leuke activiteiten voor de kinderen. Ruime plaatsen en creatieve camping eigenaren. Dikke pluim. Leuke omgeving voor uitstapjes.
Advies maak 1 plaats vrij aan de rivier als speelplaats voor kinderen die niet aan de rivier zitten met hun tent.
4-8-2011
Wij waren aan de cote d'azur en wilde nog een weekje binnenland van Frankrijk zien. Gebeld met de eigenaar van de camping en deze zorgde voor een plekje op de camping. Doordat het zo'n lage prijs was, hadden wij geen hoge verwachtingen. Aangekomen werden wij hartelijk begroet en werd ons het een en ander verteld over de camping. De plaatsen waren zeer ruim en schoon en we stonden echt pal aan het water.Ook een leuk zwembad was er aanwezig. Voor de kinderen is er een speelveldje in het midden van het veld en er werden leuke dingen voor de kids georganiseerd zoals stuivertje duiken, over een touwbrug heen wandelen over het water en een kampvuur waar ze marsmallows in konden hangen. Toen we weg gingen, liep de eigenaar nog achter onze auto om ons een hand te geven, nou als dat geen service is... sanitair was prima in orde, alleen hadden we na 20.30 wat koud water, maar wij douchten gewoon voor die tijd. De eigenaar is in april begonnen en had zijn zaakjes toch goed op orde.