Bed and Breakfast Le Clos Domange*** in Igé Frankrijk beoordelingen 8.8 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.603 bezoekers online
Home > Frankrijk > Bourgogne > Igé > Bed and Breakfast Le Clos Domange***

Beoordelingen Bed and Breakfast Le Clos Domange***

-5  °C

4 februari 2012

Chateau de La Bruyere

Bed and Breakfast Le Clos Domange scoort een 8,8 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Le Clos Domange***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Le Clos Domange*** in Igé, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Le Clos Domange*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Bed and Breakfast Le Clos Domange*** met andere accommodaties in Igé.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Le Clos Domange***

Een aanrader
Ton en Bernadette
31-7-2011 We hebben 2 dagen overnacht in Le Clos Domange. We sliepen in kamer Chez Lucette: apart gelegen van het hoofdgebouw, gezellig ingericht en heerlijk rustig. De B&B is heel sfeervol en je voelt je meteen thuis. Martin en Irma weten veel te vertellen over het pand, het dorp en de omgeving en geven volop tips. Het is een prachtige streek, die zeker de moeite waard is om er langer te vertoeven dan alleen voor de doorreis naar het Zuiden (en dat geldt ook voor Le Clos Domange).

Het is hier fantastisch!
fam. Meter
15-8-2011 Le Clos Domange is de ideale plek om te overnachten op reis naar het zonninge zuiden, maar is ook zeer geschikt voor een langer verblijf. Je komt hier meteen heerlijk tot rust in een prachtige omgeving.
Onder het genot van een lekker glaasje wijn is het erg gezellig tot in de late uurtjes.
Heerlijke bbq op vrijdag en leuke uitstapjes in de omgeving.
Martin, Irma en kinderen bedankt voor jullie gastvrijheid.

Heerlijke plek met oprecht gastvrije eigenaren!
Jeroen
24-7-2011 Ongedwongen sfeer, alles mag, niets moet. Gezelligheid kun je opzoeken, maar ook de rust voor een goed boek in de immense tuin, met zicht op de druiven. Met kinderen zeker de familiekamer of 1 van de appartementen boeken. Schappelijke prijzen voor de consumpties, heel veel informatie over activiteiten in de regio. Ondanks tegenvallend weer, toch 3 heerlijke nachten gehad in Le Clos Domange. Niet verder vertellen, want het zou maar zo kunnen dat we hier volgend jaar willen komen....

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Le Clos Domange...

Professioneel en gastvrij
Rogier en Yvonne
31-7-2011 Voordat we er naar toe gingen kregen we al een professionele indruk, toen we daar aankwamen werden we zo gastvrij ontvangen dat we niet meer doorhadden dat deze mensen hard werken om het ons naar de zin te maken. Lekker uitgebreid onbijt. Leuke persoonlijke tips om iets te doen in de omgeving. Jammer dat ze liever geen table d'hote doen.

Prima
Berna
22-6-2011 Wat deze mensen in 4 jaar voor elkaar hebben gekregen, doen wij ze niet na. Ze hebben hard gewerkt en al een goed lopend bedrijf opgebouwd.
LCD ligt in een prachtige omgeving en op doorreis zeker de moeite waard.

met jonge kinderen, Mei 2011
Kindvriendelijk en gezellig
linda_fivie
29-7-2011 Samen met ons zoontje van 2,5 twee nachten bij familie De Vries gelogeerd. Vriendelijk ontvangst na een lange autorit en heerlijk geslapen. Ons zoontje heeft zich goed vermaakt in de prachtige tuin met trampoline en speelhuisje. De kamers zijn prachtig opgeknapt. Ontbijt heerlijk.

met oudere kinderen, Mei 2011
Het vakantieplekje
Gezin met 2 oudere ...
11-5-2011 De familie de Vries zorgt ervoor dat aan niets ontbreekt. Zij staan altijd voor je klaar met advies over bezienswaardigheden en leuke uitstapjes. Ontbijt is uitgebreid en de BBQ op vrijdag moet niet gemist worden.

Geweldige ambiance en service
Rik Beumer
9-3-2011 Deze mensen zorgen er echt voor dat je helemaal in de watten word gelegd. Perfecte uitleg lokale bezienswaardigheden, en bovenal gezelligheid

met partner, Sept. 2010
Mooi, rustiek, gastvrij en gemoedelijk
Sandra ten Cate en ...
21-9-2010 Le Clos Domange in Ige heeft de sfeer van het gemoedelijke franse platteland. Het is rustiek en heeft veel historische details. Het was een feest om 's ochtends buiten te ontbijten met uitzicht op de wijngaarden (glooiend en zonnig). De tuin van de Domange is ruim en heeft voor ieder gast een eigen plekje. De eigenaren (Irma en Martin) zijn heel gastvrij en toegewijd. Sfeer van mi casa es su casa. Ons appartament was ruim, netjes en schoon.
Ige ligt in het zuiden van de Bourgogne vlakbij Macon. Er is veel te zien en te proeven (wijnen, cultureel, culinair). Met behulp van Irma en Martin kom je ook op verassende plekken. Een verblijf in Le Clos Domange was een toegevoegde waarde aan onze vakantie in Frankrijk.

met partner, Sept. 2010
Een plek die je eigenlijk geheim zou moet houden
Henk de Steur
1-10-2010 Irma en Martin zijn gastvrij en attent, waarschijnlijk kunnen ze dat overal. Maar deze schitternde plek helpt er zeker bij. Je voelt je thuis tussen de druiven!

alleenreizend (2)

1 2 3 4 5 6 volgende