Vakantie Beoordelingen Igé Bourgogne vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Igé

26 mei 2012

Wijnproeven Chateau de la Bruyere

Beoordelingen Igé

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Igé. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Igé. Ben je zelf op vakantie geweest naar Igé? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Igé scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast en 1 Hotel in Igé. Op Zoover vind je bovendien 12 vakantiefoto's van Igé. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Igé. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne.

4 beoordelingen over Igé

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Een klein, rustiek wijndorp"
linda_fivie
5-5-2012 Ige is een Frans dorp dat stil heeft gestaan. Een kerk, dorpskroeg en kleine straatjes. Druiven en wijn staan centraal in het bestaan van de inwoners.

Familie
"Echt schitterend wijndorp! "
akkermans
Omgeving
25-10-2008 Met ons gezin waren we in Igé, een klein dorpje bij stad Macon in de Bourgogne. Het is een echt Frans dorpje zeer schilderachtig, mooie oude gebouwen en het prachtig bergachtig landschap. Er is veel in de buurt te doen/ bekijken, je hoeft niet ver weg met de auto. Het dorp kent een bakker/supermarkt, een kerk, 7 wijnhuizen waar je gastvrij kunt wijnproeven, een tabac, taverne, pizzaria, streekgerechten restaurant (prima!), hotel/restaurant met nominatie voor een michelin ster, kapper , garage . De meeste benodigdheden zijn er te verkrijgen, en de stad Macon ligt op 12km. afstand.
In combinatie met chambre d'hotes "Le Clos Domange" is Igé een heerlijk dorp voor een prima vakantie!!

Familie, Juni 2008
"De juiste mensen, de juiste plek, alles klopt!"
Janette en Fredde F...
Omgeving
20-8-2008 Het was gewoon genieten bij Martin en Irma. Niets was te veel, de gastvrijheid was enorm en de gezelligheid eveneens.
Een prachtige omgeving en een schitterende locatie zorgden voor een onvergetelijke vakantie.
Wij komen terug!

Inge Meijer
Omgeving
4-3-2008 Wij hebben onze vakantie doorgebracht in Igé, een klein dorpje dichtbij de stad Macon in de Bourgogne. Het dorpje geeft een schilderachtige indruk, en er zijn mooie gebouwen en landschappen te bekijken in de omgeving. Het dorp kent een bakker met een buurt supermarkt, een kerk, tabac, taverne, pizzaria, restaurant, hotel/restaurant met nominatie voor een michelin ster, kapper , garage en maar liefst 7 wijnhuizen. De meeste benodigdheden zijn er te verkrijgen, en de stad Macon ligt op 12km. afstand.
Kortom, Igé is een leuk dorpje voor een heerlijke vakantie!!