Vakantie Beoordelingen Chalon-sur-Saône Bourgogne vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Chalon-sur-Saône

6,6

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Chalon-sur-Saône

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Chalon-sur-Saône. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Chalon-sur-Saône. Ben je zelf op vakantie geweest naar Chalon-sur-Saône? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Chalon-sur-Saône scoort een 7,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Aparthotel, 1 Bed and Breakfast, 1 Camping en 15 Hotels in Chalon-sur-Saône. Op Zoover vind je bovendien 14 vakantiefoto's van Chalon-sur-Saône. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Chalon-sur-Saône. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne.

5 beoordelingen over Chalon-sur-Saône

6,6
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuk stadje voor een tussenstop"
sylviaW
Sfeer
30-8-2011 wij hadden een hotelletje in het centrum en hebben er een leuke middag en avond doorgebracht, net even leuker dan zo'n piepklein stil dorpje aan de route du soleil.

met een groep, 2010
"Jolie"
Cecile
Sfeer
13-7-2010 Leuk stadje in hartje Bourgogne. Ik kom er al 10 jaar en ik heb me nog niet verveeld. Voor 14 Juillet en Chalon dans la Rue (kunstfestval) zijn aanraders!

xxxxxxxx
15-1-2008 leuke provincie stad om dag te winkelen
op grote plein kun je leuk eten
stadswandeling maken

Nancy Coster
Omgeving
7-8-2004 Het is er wel aardig, het riviertje is wel erg pittoresk met zijn schattige huizen erlangs. Verder kan ik er niet zo heel veel over zeggen, ik ben altijd meer te spreken geweest over andere plaatsen. Maar dit is ook zeker leuk, goed voor een dagje shoppen en terrasje pakken.

met partner, Mei 1996
"Pittoresk bourgondisch stadje"
George
Sfeer
12-6-2011 Leuk stadje, een wandeling door het centrum is zeker de moeite waard. Voor de rest stelt het niet veel voor.