Kasteel Château de Burnand in Burnand Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.985 bezoekers online
Home > Frankrijk > Bourgogne > Burnand > Kasteel Château de Burnand

Beoordelingen Kasteel Château de Burnand

-7  °C

7 februari 2012

9,6
9,5
Kasteel Château de Burnand Burnand

Kasteel Château de Burnand scoort een 9,1 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Château de Burnand? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Château de Burnand in Burnand, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Kasteel Château de Burnand vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Kasteel Château de Burnand met andere accommodaties in Burnand.

31 beoordelingen over Château de Burnand

Bourgondisch verblijf in een sfeerrijk kasteel
Hans Westerveld
27-9-2011 Briljante authentieke locatie. Uitstekende gastvrijheid. Een mooi verblijf waar wij volgende keer langer zullen verblijven!

met vrienden, Sept. 2011
Geweldige ervaring
linda Kremer
6-10-2011 Twee nachten geslapen. Wat een geweldige plek en een warm ontvangst. Heerlijk gegeten en geslapen, kom hier zeker nog een keer terug.

Waan je in een andere wereld ......!!!
Esmeralda
28-9-2011 met een overnachting in dit kasteel. Het was in één (?) woord fantastisch.
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit fantastische kasteel in deze fantastische omgeving. Je wordt vrolijk van het enthousiasme van kasteelheer Geert en kasteeldame Mieke (bewondering voor het harde werk). Er heerst een gezellige en relaxte sfeer. Een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Kasteel Château de Burnand bij:

met jonge kinderen, 2011
Rectificatie
Esther
6-9-2011 Op 13-08 heb ik een stukje geplaatst over dit prachtige kasteeltje.
Achteraf bekeken waren de welkomstdrankjes wel gratis, maar stonden ze met 100% korting op de factuur, vandaar de verwarring.
Mieke heeft mij hierop attent gemaakt en vandaar deze terechte rectificatie.

Een echt sprookje!
Dennis & Elles
20-8-2011 Een dag van te voren nog voor een week kunnen boeken. Vele verblijven hier slechts één nachtje, voor ons was dit echter de eindbestemming. En daar waren we blij om! Verrassend mooi kasteel met prachtig uitzicht op het dal. Erg gastvrij, heerlijk gegeten en leuke mensen ontmoet. We raden iedereen aan om net als ons een sprookje te beleven.

Dennis & Elles

Wat een gastvrijheid, wat een sfeer
Rene Jansen (MeerBu...
8-8-2011 Voor de tweede keer alweer in Chateau Burnand geweest, wat een geweldige gastvrijheid en prachtige sfeer in een authentiek kasteel door een Nederlands echtpaar (Mieke, Katrijn en Geert) gerund. Prachige kamers, heerlijk ontbijt, super diner met veel gezelligheid, bijzondere locatie. Wij adviseren iedereen dit te reserveren. Het is een geweldige ervaring en een positieve invulling aan us vakantie.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Een leuke ervaring, zeer gastvrij.
Fam. Vullings
4-9-2011 Chateau Burnand is een erg mooi kasteel, met een oorspronkelijke inrichting.
De uitbaters zijn heel erg gastvrij, echt een aanrader!

Voor herhaling vatbaar
Fam.Veuger
18-8-2011 Een superadres, niet alleen voor je doorreis naar het zuiden maar ook een adres om een paar dagen te verblijven. Hartelijke ontvangst door Geert en Mieke, romantische kamers, badkamer moet je delen met andere gasten maar dat vonden wij geen probleem. Genieten van een geweldig diner bereid door Mieke. Hebben een doorreisarrangement gehad. Goed begin van de vakantie met een goede afsluiting met dank aan Geert, Mieke en Katrijn.

Kasteelovernachting als tussenstop
Esther
13-8-2011 Op doorreis naar Zuid-Frankrijk 1 nacht op dit prachtige kasteel doorgebracht.
Leuk om andere NL gezinnen te ontmoeten die ook op doorreis zijn.
Voor kinderen ook heel bijzonder, m'n dochter van 5 in prinsessenjurk (van Mieke) gehesen en pas weer uit gedaan vlak voor ons vertrek.
Het diner (start 20:30, te laat voor onze kinderen van 7+5) was voortreffelijk (meloen met ham, canard uit de oven en een heeeerlijk toetje) en heel gezellig met de andere gasten. Na het toetje (22:30) direkt naar bed, maar het feest ging nog vrolijk verder. Uitgebreid ontbijten voor ons vertrek was ook super, dankzij de keurige verzorging van Geert en Mieke. De gezamenlijke wc/badkamer was prachtig en niet storend om op je beurt te wachten, maar het water had een roest kleurtje.
Pers.minpuntje: nergens hangt een prijskaart, de welkomstdrankjes stonden bij vertrek gewoon op de rekening, dan is het toch geen welkomstdrankje?
Voor herhaling vatbaar, mits het diner wat vroeger zou starten voor de kinderen.

met een groep, Juli 2011
Doen,doen,doen Oh-Oh-Chateau geweldig
Ben Hilgers
20-7-2011 Uniek gastheerschap in midden Bourgogne.
Je dochter weggeven in de trekker van Geert de berg op is een eenmalige, doch unieke ervaring.
Voor alles is een oplossing op het Chateau, en dat is gastvrijheid ten top.
Locatie, service, kwaliteit, en eten, alles is goed, en in deskundige handen.
Mieke,Geert en andere teamgenoten Oh,Oh Chapeau Chateau.
Veel dank ( Ben Hilgers, vader van bruid Laura )

9,6
9,5