Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)** in Treteau Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)**

_
Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)** Treteau

Beoordelingen Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)**

Chambre d'Hotes - Route de Boucé, 03220, Treteau
Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)** in Treteau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Camping Domaine Sainte Marie(+ B&B)** met andere accommodaties in Treteau.

17 beoordelingen over Domaine Sainte Marie(+ B&B)**

met partner, 2012
"Mooie, ruime camping"
Ingrid
24-5-2012 Zeer ruim opgezette camping. Leuk zwembad, mooi restaurant met heerlijk eten! Prachtige hotelkamers

alleenreizend, Mei 2012
"Helemaal geweldig, wil er wel blijven wonen"
Remco de Vries
10-5-2012 voor ieder wat wils, rust, kroeg, restaurant, hele mooie kamers en lekke ruime tenten. top.

"Heerlijke plek om met de kids op vakantie te gaan!"
Gerard Jasperse
28-8-2011 Wat een zalige plek, zo bij Peter en Marga. vorig jaar een paar dagen op doorreis geweest maar nu heerlijk 2 weken in de Auvergne op Domaine sainte marie verbleven. We hadden de Gite gehuurd en die beviel ons geweldig, doordat we onze eigen plek met tuin hadden maar toch ook heerlijk op de camping leefde. Wederom zalig bij ze gegeten met een heerlijk en uitgebreid menu (van spareribs! tot aan mosselen) veel te doen in de omgeving; Le pal (erg leuk en groot pretpark hele dag plezier voor de hele familie), boomtoppen klimmen, karpervissen bij Anton (zie foto) maar ook lekker aan het zwembad op de camping of een rondje golf op de aanwezige Pitch & putt baan. Al met al 2 heerlijke weken gehad en bedankt voor alle goede zorgen en gezelligheid!

"Absolute aanrader!!"
jeroen en esther
11-8-2011 gezellige camping!!!. bij aankomst heerlijk gegeten op het gezellige terras. voor een lekker hapje,drankje,ijsje of iets dergelijks kun je de hele dag en avond aan de bar of op het terras terecht. alles keurig schoon, van het zwembad tot aan de plaatsen en het sanitair aan toe. de plaatsen zijn er enorm groot. (te vergelijken met ongeveer drie plaatsen waar je normaal mee moet doen) echt een aanrader dus! groetjes esther en jeroen

"Supercamping!"
Fam Hink
28-8-2011 Na een jaar mochten we eindelijk terug naar deze gezellige kleine familiecamping! Vorig jaar op doorreis 3 dagen gepland en 5 dagen gebleven. Dit jaar konden we lekker 2 hele weken blijven. Ook dit jaar zie ik weer met veel plezier hoe de kinderen zich weten te vermaken op zo'n kleine camping. Trampoline, zwembad, pingpongtafel, golfbaan, jeu de boulebaan en dozen vol spelletjes is genoeg plezier voor onze kinderen van 8 en 11.
Om het echte vakantiegevoel te ervaren is het heerlijk om regelmatig in de buitenbar een hapje te eten. Als je een keer van Marga haar kookkunst hebt geproefd wil je het daar niet bij laten.... Wij hebben het gelukkig getroffen met het weer en veel buiten kunnen zitten, maar als het een dag wat minder weer is kun je ook lekker in de binnenbar zitten en lekker lezen of spelletjes doen. In de omgeving zijn veel leuke dingen te doen. Parc Le PAl, bomen klimmen, kanoen, winkelen of markt in Moulin of Vichy. Al met al een supervakantie gehad, een echte aanrader.

"Leuke overzichtelijke camping"
jelle
20-11-2011 leuke knusse camping
omgeving is mooi en veel leuke dingen in de buurt
erg leuke en gezellige eigenaren.
leuk voor kleine kinderen omdat het overzichtelijk is.
eten op de camping is erg goed en betaalbaar.

"Ontspannen!"
Twan Peters
19-10-2011 De gezellige, grote kampeerplaats tussen de bomen, de mogelijkheden om te zwemmen, trampoline te springen, te tafeltennissen, jeux de boules, etc. maken deze camping echt meer dan de moeite waard. De prima staat van de sanitaire voorzieningen is ook een groot pluspunt. Tenslotte hebben we echt met volle teugen genoten van de gezellige avonden in de binnen- en de buitenbar en het buitenleven in het algemeen.

Succes en wellicht weer tot snel.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Rustige caming."
Ramona.
2-9-2011 We hebben het erg naar ons zin gehad, we hebben op deze camping 7 weken lang gestaan. Wel lekker om weer thuis te zijn maar ook jammer! :'( Marga kan héél lekker koken want er zijn ook heerlijke spareribs en biefstukreepjes :) Ik heb geholpen in de bediening, erg leuke stageplek!! Er is ook een leuk, klein zwembad om even lekker af te koelen. Je kan naar een leuk pretpark, boomtoppen, kanoën, er is een hele mooie omgeving er is een hoop te doen! Er is verder een mooi sanitair, een gezellige binnen/buitenbar :) We hadden elke dag vers brood, heerlijk :D we hebben verschillende soorten fruit geplukt en Appeltaart gemaakt. We hebben ook een paar avonden kampvuur gehad zaten we met ze alle rondom het vuur en gezellig muziek luisteren. We hebben op 14-08 een hééééél leuk zeskamp gehad waarbij hele leuke spelletjes waren en die werden heel fanatiek meegedaan. Daarna hadden we met ze alle een bbq gehad, het was erg gezellig, we hebben het naar ons zin gehad :) Groetjes Ramona.

"Gewelige camping !"
Fa. Eeuwes/Strous
14-8-2011 Wat een super leuke vakantie hebben we gehad bij Peter er Marja!
We werden ontvangen met een zonnetje en een heerlijk glaasje koud drinken :-)
Daarna werd onze stacaravan aangewezen. Deze was een beetje verouderd , maar verder keurig schoon.
Het eten is verrukkelijk en Peter en Marja doen er alles aan om je op je gemak te voelen. En dat lukt daar wel, wat een ambiance !!!
Voor de kinderen is er een leuke trampoline, zwembad, tafeltennis, volleybalnet. Maar er is daar in de buurt ook van alles te doen en te zien: Wij zijn naar de stad Vichy geweest, pretpark, fietstreintje, kastelen bezocht en naar het paardrennen in Vichy geweest ( = aanrader ! ).
Kortom een SUPER vakantie gehad, bedankt Peter en Marja voor jullie goede zorgen en gastvrijheid, geeft Dooley ook een dikke knuffel van ons ! Grtz Axel Isis en Vera

"Heerlijke plek om te relaxen en verwend te worden!"
Marijke en Mirella
25-7-2011 De eigenaren Peter & Marga doen er alles aan om het drukke en haastige leven in Nederland even te laten vergeten. Met hun heerlijke eten, een lekker flesje wijn en een goed en gezellig gesprek is het goed toeven op deze bed & breakfast / camping.

Na een vlucht (eur 125,- p.p.) van Amsterdam naar Lyon en zo'n 2,5 uur rijden kwamen we aan in onze voor 7 dagen geboekte kamer - met massage-douche en ligbad. Het zag er schoon en verzorgd uit.

Een auto is wel een aanrader, daar er mooie (middeleeuwse) dorpen in de buurt zijn. De omgeving is dan ook idyllisch met oude boerderijen, chateaus en landschappen waar je uren doorheen kunt rijden.

Daarnaast hebben wij ook een aantal dagen lekker in de relaxstoelen bij het zwembad in de zon gelegen. Er is daar genoeg te doen om de tijd daar door te brengen: spelletjes ten overvloede, trampolines..

Conclusie: we komen zeker nog een keer terug en nemen dan wellicht de geweldige gite met prive-tuin of de safari-tent.