2-9-2011
We hebben het erg naar ons zin gehad, we hebben op deze camping 7 weken lang gestaan. Wel lekker om weer thuis te zijn maar ook jammer! :'( Marga kan héél lekker koken want er zijn ook heerlijke spareribs en biefstukreepjes :) Ik heb geholpen in de bediening, erg leuke stageplek!! Er is ook een leuk, klein zwembad om even lekker af te koelen. Je kan naar een leuk pretpark, boomtoppen, kanoën, er is een hele mooie omgeving er is een hoop te doen! Er is verder een mooi sanitair, een gezellige binnen/buitenbar :) We hadden elke dag vers brood, heerlijk :D we hebben verschillende soorten fruit geplukt en Appeltaart gemaakt. We hebben ook een paar avonden kampvuur gehad zaten we met ze alle rondom het vuur en gezellig muziek luisteren. We hebben op 14-08 een hééééél leuk zeskamp gehad waarbij hele leuke spelletjes waren en die werden heel fanatiek meegedaan. Daarna hadden we met ze alle een bbq gehad, het was erg gezellig, we hebben het naar ons zin gehad :) Groetjes Ramona.
14-8-2011
Wat een super leuke vakantie hebben we gehad bij Peter er Marja!
We werden ontvangen met een zonnetje en een heerlijk glaasje koud drinken :-)
Daarna werd onze stacaravan aangewezen. Deze was een beetje verouderd , maar verder keurig schoon.
Het eten is verrukkelijk en Peter en Marja doen er alles aan om je op je gemak te voelen. En dat lukt daar wel, wat een ambiance !!!
Voor de kinderen is er een leuke trampoline, zwembad, tafeltennis, volleybalnet. Maar er is daar in de buurt ook van alles te doen en te zien: Wij zijn naar de stad Vichy geweest, pretpark, fietstreintje, kastelen bezocht en naar het paardrennen in Vichy geweest ( = aanrader ! ).
Kortom een SUPER vakantie gehad, bedankt Peter en Marja voor jullie goede zorgen en gastvrijheid, geeft Dooley ook een dikke knuffel van ons ! Grtz Axel Isis en Vera
25-7-2011
De eigenaren Peter & Marga doen er alles aan om het drukke en haastige leven in Nederland even te laten vergeten. Met hun heerlijke eten, een lekker flesje wijn en een goed en gezellig gesprek is het goed toeven op deze bed & breakfast / camping.
Na een vlucht (eur 125,- p.p.) van Amsterdam naar Lyon en zo'n 2,5 uur rijden kwamen we aan in onze voor 7 dagen geboekte kamer - met massage-douche en ligbad. Het zag er schoon en verzorgd uit.
Een auto is wel een aanrader, daar er mooie (middeleeuwse) dorpen in de buurt zijn. De omgeving is dan ook idyllisch met oude boerderijen, chateaus en landschappen waar je uren doorheen kunt rijden.
Daarnaast hebben wij ook een aantal dagen lekker in de relaxstoelen bij het zwembad in de zon gelegen. Er is daar genoeg te doen om de tijd daar door te brengen: spelletjes ten overvloede, trampolines..
Conclusie: we komen zeker nog een keer terug en nemen dan wellicht de geweldige gite met prive-tuin of de safari-tent.