Pension Le Clou (+ Vak.huis) in Thiézac (Cantal) Frankrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Pension Le Clou (+ Vak.huis)

9,6

27 mei 2012

Pension Le Clou (+ Vak.huis) Thiézac (Cantal)

Beoordelingen Pension Le Clou (+ Vak.huis)

Le Clou, 15800, Thiézac (Cantal)
Pension Le Clou (+ Vak.huis) scoort een 9,2 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Le Clou (+ Vak.huis)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Le Clou (+ Vak.huis) in Thiézac (Cantal), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Pension Le Clou (+ Vak.huis) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Pension Le Clou (+ Vak.huis) met andere accommodaties in Thiézac (Cantal).

30 beoordelingen over Le Clou (+ Vak.huis)

9,5
met partner, Mei 2012
"Geweldig"
Paul
20-5-2012 We zijn nu voor de derde keer in Le Clou geweest en het was weer geweldig. De service en het eten blijft op een hoog niveau.

met partner, 2012
"Toplocatie in de prachtige cantalstreek"
ingrid
30-4-2012 Het was een fantastische afsluiting van onze vakantie. Le Clou ligt mooi gelegen met prachtig uitzicht naar de bergen. De kamer was met smaak ingericht en zeer schoon. Slapen is fantastisch want er is geen geluid op een fluitend vogeltje na.
Ideale locatie voor wandelaars en mensen die van rust houden.

"Een aanrader"
Anja en Joop van La...
13-9-2011 Een aanrader eerste klas. De ligging, de sfeer, de gastvrijheid. Dat alles is een "must" om het meegemaakt te hebben. Trijnie en Jan doen er alles aan om het de gasten zo aaangenaam en plezierig mogelijk te maken en zijn behulpzaam in alles wat er wordt gevraagd. En als het gezelschap dat er op hetzelfde moment ook is een extra dimensie toevoegt en het weer is zoals wij dat hadden gehoopt dan kijk je terug op een zeer geslaagde vakantie. Wij vertellen het door aan al onze vrienden. Trijnie en Jan, dank jullie wel!

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Le Clou (+ Vak.huis) bij:

"Prima locatie, rustgevend"
Cock en Elly Molle
7-9-2011 Wij, Cock en Elly, hebben het hier enorm naar ons zin gehad, helaas kon het maar 4 dagen duren maar heeft niet aan ons gelegen maar aan het feit dat Jan en Trijnie een korte en terechte break hadden verdiend.
Dankzij hen zijn wij hierna op een al even mooie en bijzondere plek terechtgekomen.

Jan en Trijnie, bedankt voor de gastvrijheid, het was super!!!

"We komen er graag weer terug!"
Marieke en Hans van...
19-10-2011 Warme ontvangst, erg professioneel opgezet.
Gezellige sfeer en je voelt je er meteen thuis. De omgeving biedt voor iedere wandelaar mogelijkheden.

met vrienden, Aug. 2011
"Middenin in de bergen met 'a vieuw to kill...'"
van hove peter
5-9-2011 een prachtige locatie om tot jezelf te komen en met de natuur.Voor de stappers is het een ideale uitvalsbasis.Voor ons hadden we een racefietstochten gepland in de streek.De weg naar de B and B is pittig maar voor een geoefende fietser moet het te doen zijn.De streek is er prachtig om te fietsen,hou er wel rekening mee dat het het een bergachtige streek is.Er zijn veel fietsvriendelijke routes uit te stippelen in deze buurt.Een aanrader!

"Wandelen++, Bergpension ++. Heerlijk."
Ria en Wim
15-8-2011 Wij, actieve 50+ers hadden een heerlijke week, helemaal naar onze zin in de Cantal en zeker in le Clou. Na prettige, pittige wandelingen is het heerlijk uitrusten in de tuin met een glaasje bier, wijn en een boek genieten van het mooie uitzicht , en dan wachten op het diner dat door Trijnie voortreffelijk wordt gekookt. Jan die belangstellend vraagt hoe het is gegaan en tips geeft over wandelingen. De kamer, helemaal goed, wat vooral opviel dat het 's nachts zo lekker stil was en dat je geen geluidsoverlast hebt van andere kamers. Goed ontbijt, mogelijkheid om lunchpakket te maken prima, de lekkere dingetjes die er als extra bij worden gegeven maken de rustpauzes tijdens de wandelingen tot een feestje. Tijdens ons verblijf was het redelijk tot goed weer, we hebben een paar keer buiten op het terras met zijn allen kunnen eten en dat maakt het vakantiegevoel, 'als God in Frankrijk' helemaal top. Wij kunnen dit verblijf aanraden aan mensen die houden van natuur, rust en gezelligheid. Dank

"Gezellig pension en ideale ligging"
Pedro en Isabelle
17-8-2011 Wij hebben er een vijfdaagse trekking met bagagevervoer gedaan met als vertrek en eindpunt le clou. Dit is ons enorm goed bevallen! We werden goed onthaald en kregen een goede uitleg over de wandelingen en de te volgen route. Mooie omgeving en weg van de drukte.

"Prachtige omgeving!"
jong echtpaar Belgi...
16-8-2011 Le Clou is prachtig gelegen! Zeer leuke 3 daagse wandelvakantie gehad. Voor mensen die houden van rust en natuur een echte aanrader! Lekker ontbijt en avond eten en héérlijke nachtrust!

met vrienden, Juli 2011
"Dit is echt genieten"
frans vervoort
15-8-2011 Le Clou was voor ons een openbaring. Prachtig gelegen boven de vallei en met een uitzicht dat uitstekend is. Wij hebben met zijn allen genoten van de dagen in Le Clou.
Elke dag ontbijten en 's avonds dineren op het terras. Goddelijk.
Lekker eten en een overheerlijk wijntje.
Een huis waar je u onmiddellijk thuis voelt. Een dikke pluim voor Jan en Trijnie die heel begaan zijn met hun gasten. Trijnie die zorgt voor een overheerlijke tafel met lekkere gerechten. Jan die bezorgd is voor zijn gasten en dan vooral voor zijn tips bij het wandelen. Ik heb ervan genoten dat Jan 's avonds bij aan tafel kwam zitten om de wandeling van de volgende dag uit te stippelen en goede raad te geven.
Wij hebben ook met glans de overtocht gemaakt van Le Clou naar Prat Niau. Een stevige benenknijper. Hier en daar wat moeten zoeken maar al bij al een ferme wandeling.
Je kan alleen maar reclame maken voor Le Clou. Een aanrader voor iedereen.
Jan en Trijnie, oprecht dank voor de vriendelijke begroeting.