17-8-2010
Wij zijn nu voor de 2e keer geweest, de 1e keer was 4 jaar geleden en de laatste keer een week geleden. Maar wat een fantastische plek is dit. Een pracht-uitzicht, mooie camping, ruime plekken, geweldig sanitair wat goed schoon is. Mooi nieuw zwembad voor de kinderen. Heerlijke speelplek onder de eik. Boerderijdiertjes die rond je tent lopen. Wij hebben ook nog het feest van de eik meegemaakt en dat was helemaal geweldig. De ontvangst en service van Gijs&Irma (met de hulp van o.a. Theo en Marjan) is heel erg hartelijk, je voelt je echt welkom. En de kookkunsten van Irma zijn ook super. Wij komen zeer zeker nog een keer terug, en nu waarschijnlijk wel sneller dan over 4 jaar!
8-8-2009
De camping heeft grote plekken voor eigen tenten, verhuur van de Waard tenten, 2 gite's. De ontvangst door Gijs en Irma is hartelijk, de plek is met zorg gekozen afgestemd op de wensen (als je reserveert)
Meerdere keren per week kun je eten afhalen bij de keuken of mee-eten in de Table 'd hote, dit is een aanrader. Groente uit de moestuin, kleine vergeten boodschappen, het is mogelijk om dit te halen bij Gijs en Irma.
Het zwembad is er ter verkoeling en schoon en prima voor jonge kinderen, maar mét toezicht van de ouders.
Sanitair is schoon, gratis warm douchen én afwassen! Voor kinderen genoeg te spelen: schommel, zandbak, wipwap én de boerderij dieren voeren.
Daarnaast bij iedere kampeerplek een eigen picknick tafel mét parasol: service.
In de omgeving: kasteel Veauce; Vichy, kasteel Chouvigny, de rivier de Sioule met kiezelstrandjes, lac Servant en lac Peyrousse om te zwemmen.
Service is hoog en je voelt je heel erg welkom op dit terrein!
6-8-2009
Alle ingredienten voor een heerlijk verblijf aanwezig. Gastvrijheid en klantgerichtheid is groots.