99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 156 bezoekers online
Home > Europa > Frankrijk > Auvergne > Sazeret (Allier) > Camping La Petite Valette

Beoordelingen La Petite Valette

20 maart 2010

Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Petite Valette? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Petite Valette in Sazeret (Allier), geschreven door andere reizigers.
  • Weer

1 2 3 4 volgende

37 beoordelingen van La Petite Valette

NL (37)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (4)
Fam. met oudere kinderen (1)
Fam. met jonge kinderen (9)
Vrienden (1)
Alleen reizend (1)
Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 familie oerzanger, 7-9-2009
Top Camping!!
hallo,

wij hebben deze zomer 2weken doorgebracht op de camping. Het is een prima camping waar genoeg te doen was voor onze kinderen. Onze kinderen van 4 en 7 gingen met veel tegen zin weg( dus compliment voor het animatie team!).

we zijn vroeg in de zomervakantie gegaan. Ook hebben we noodweer meegemaakt waarbij vaker de stoppen uitviellen, Maar dit was geen probleem want 5seconden later hadden we weer stroom. De eigenaar heeft die nacht buiten rondgelopen om te kijken of iedereen veilig was en te kijken of iedereen stroom had. De mensen die zich niet veilig voelde mochten in het restaurant waar het animatie team hun luchtbedden ter beschikking hadden gesteld.

over gastvrijheid niks te klagen!!

ook hebben we heerlijk gegeten in het restaurantje. Men kon ook afhaal maaltijden bestellen wat uit hetzelfde menu bestond als wat ze in het restaurant maakte.

Prima Camping als je met kinderen bent.

Met vriendelijke groet,

Familie Oerzanger

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 fam van wanrooij, 4-9-2009
Algemene indruk
echte leuke kindercamping, klein maar ideaal
Wij zijn twee weken geweest op de camping en het is voorbij gevlogen. Echt super. Vooral de kinderen konden doen wat ze wilden, skelteren, zwemmen, spelen. Kleine camping, dus super om je eigen kinderen vrij te laten. Overal hadden ze vriendjes...Jammer dat het animatie al voorbij was toen wij kwamen (laat in het hoogseizoen). Eventueel toch wat "kleine activiteiten" was ook leuk geweest! Maar ondanks dat toch super! Het zwembad is heerlijk relaxen, restaurantje ideaal als je een keer niet zoekt te koken. Hans, Kim en Ellen waren vriendelijk en stonden altijd voor ons klaar en niet te vergeten Boy en Rene....de helden van onze kids.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Marij Debie, 28-8-2009
puur.!
Wat een verassing,je komt aanrijden en je vraagt je af of je de camping nog wel tegenkomt en dan rij je het terrein op en denk je JA dit is het dan.Wat een ontzettende leuke uitstraling en wat een open en vriendelijke sfeer.Kinderen worden er kostelijk vermaakt en de BBQ op woensdag is gewoon top.De ligging van de camping is echt landelijk en leent zich voor het maken van leuke dagtripjes,kastelen en autenthieke dorpjes. tot volgend jaar!!!!!
fam Debie

Met partner, Aug. 2009 fam. Huveneers , 27-8-2009
Wat een rust!
Net terug van weer een heerlijke vakantie op de camping, je komt hier echt tot rust.
Op het einde van het hoogseizoen is het heerlijk rustig op de camping, maar als je wat vroeger gaat is het een familiecamping waar de kinderen zich uitstekend vermaken.
Toen de nieuwe eigenaren het vorig jaar overnamen was de camping wat verouderd maar we stonden er van versteld wat er sinds vorig jaar mei al verbeterd was, en er waren nog veel meer plannen!
We hebben heerlijk gegeten in het restaurant (varkenshaas , biefstuk en pizza allemaal even lekker)
Ook het sanitair werd heel goed onderhouden hiervoor willen we Piet en Agaat bedanken.
De eigenaren waren heel behulpzaam , ondanks dat ze na een heel druk seizoen moe waren was niks hun teveel om het de gasten naar de zin te maken.
Na een dagje de omgeving verkennen is het heerlijk afkoelen in het lekkere zwembad. We kijken alweer uit naar een volgende vakantie op de camping.

Fam. met jonge kinderen, Juli 2008 Coenen, 25-8-2009
Algemene indruk
zeer zeker de moeite waard
deze camping is een waar paradijs voor kinderen. Onze kinderen Karin van 4 en Sander van 6 hebben genoten van de gratis skelters en de vrijheid die ze hier op de camping hadden. Vooral onze Sander die het een hele sport vondt om de ene na de andere vis uit de vijver te vangen was er gewoon niet weg te slaan en mijn man vanzelf ook niet.Animatie was precies goed.Sanitair was altijd schoon en goed heet water. Italiaanse avond in het restaurant was een toppie lekkere pizza's een aanrader!!!! Tot volgend jaar
Fam Coenen

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Fam Zoetemeyer, 22-8-2009
Algemene indruk
De kids vonden het er fantastisch!
Echte "hollandse" camping met veel Nederlanders. Gezellig, ruime plaatsen, veel gras en zeer groen. Onze kinderen van 4 en 7 jaar vonden het er fantastisch. Alles klein en overzichtelijk, een knutselclub, spooktocht (echt eng!) en ook een BBQ, er werd van alles georganiseerd. Hierdoor hebben wij het er ook prima naar ons zin gehad. Heerlijk tot rust gekomen en boekjes kunnen lezen. Wij zaten in een stacaravan die prima was dus het sanitair kan ik niet beoordelen. Zwembadje zag er wat verouderd uit maar mijn dochter heeft er een aantal dagen heerlijk in gezwommen. We hebben er een week gestaan op terugreis naar Nederland en ik zou het zo weer doen!

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Fam. Leeflang, 14-8-2009
Ontzettende leuke kindercamping
Deze camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 10. Een aanrader als je van kleine, gezellige en overzichtelijke campings houdt. Wij hebben hier 9 dagen gestaan en komen zeker nog een keer terug. Favoriet waren de skelters waar iedereen de hele dag gratis gebruik van kan maken. Ook zijn de eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam, niets is hun teveel. Niet te veel animatie, precies goed, vooral de spooktocht en vossenjacht waren erg leuk.

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 familie de Jong, 6-8-2009
prima kinder camping
We zijn 11 nachten op de camping gebleven en hebben het prima naar onze zin gehad. 4 jaar geleden waren we ook op de camping geweest (bij de oude eigenaren) en toen zag de camping er meer verzorgt uit. De nieuwe eigenaar heeft wel de snoeischaar te hand genomen (wat echt nodig was!) maar vergeet wel onderhoud te plegen aan de camping:
- lamme douche koppen, defecte toiletdeurslot, vies voetenbadje bij het zwembad en na dagen werd de stop bij de electra aansluiting pas gerepareerd.

De pizza is een diepvriesbodem met tomatenpuree en dan de vulling naar keuze wat ham, ananas, salami of kaas. En dat voor minimaal 7 euro. Tip: bij de carrefour staat een prima pizza car met goede pizza's!

Er word ruim voldoende georganiseerd voor de kinderen en dat zit ook aardig in elkaar.
Brood moet besteld worden, en dat vergaten wij nog wel eens. Dan dus 20 minuten heen en weer rijden voor vers brood, maar dat brood smaakt wel beter.

Prima camping dus voor een paar dagen, maar dat is het ook wel.

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 paul, 27-7-2009
Heerlijke kleinschallige camping
Heerlijke camping met net genoeg plaatsen. wij stonden op plek 28 heerlijk ruime plek op een ruim veld. Het animatie team voor de kinderen is top. Ik ben zelf totaal geen persoon van animatie teams maar dit is echt leuk. Kleinschalig met vol passie storten de jongens en meiden zich op de kinderen. Niets moet alles mag.

Wij zijn 2 weken geweest in de zomervakantie. wel jammer dat er zoveel doortrekers op de camping zijn. dat maakt het een beetje druk.

Vissen kan je er ook. En je vangt van alles, snoek, karpers, klein grut voor de kinderen.

De omgeving is redelijk, een klein dorpje op 10 minuten van de camping. De snelweg hoor je redelijk goed maar de sjeer op de camping maakt dat zeker goed.

Wij hebben niet vaak dat we met pijn in het hart vertrekken, maar zeker door de hartelijkheid van de jongens en meiden van het animatie team wilde we eigelijk langer blijven. tipje voor de eigenaren neem iets meer van die hartelijkheid over.

Een echte aanrader.......

Fam. met jonge kinderen, Juni 2009 Lowyck Guy en Fabienne , 19-6-2009
Algemene indruk
Een super leuke camping zeker met kinderen!!
camping le petit valette, is een camping uit de duizend, zeker een vakantiebezoek waard!

1 2 3 4 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?