Landhuis La Cour Neuve in Saint Leopardin d'Augy Frankrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Landhuis La Cour Neuve

27 mei 2012

Het landhuis vanaf het water gezien

Beoordelingen Landhuis La Cour Neuve

Les Liteaux, 03160, Saint Leopardin d'Augy
Landhuis La Cour Neuve scoort een 8,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis La Cour Neuve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis La Cour Neuve in Saint Leopardin d'Augy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Landhuis La Cour Neuve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Landhuis La Cour Neuve met andere accommodaties in Saint Leopardin d'Augy.

10 beoordelingen over La Cour Neuve

"TOP!!!"
WD
18-8-2011 Wij hebben twee nachten bij Ria en Arie geslapen en het was heerlijk. Onze dochter van 2 voelde zich meteen op haar gemak bij hen en heeft heerlijk gegeten. De kamer was mooi, ruim en erg schoon. Arie en Ria zorgen ervoor dat je je erg welkom voelt en je voelt je geen enkele keer bezwaard om iets te vragen, niets is teveel. Het huis en de tuin zijn erg mooi, er zijn kippen en konijnen en een vijver met vissen, erg leuk voor kinderen. Ook het bootje dat op het meertje ligt kun je zo pakken om even te varen. Kortom, dikke aanrader!

"Een aanrader"
Henk
8-8-2011 Wij hebben hier een overnachting doorgebracht op onze doorreis naar Zuid-Frankrijk. Het is ons heel goed bevallen. De gastvrouw en gastheer zijn erg vriendelijk. Het huis en het landgoed zijn prachtig. Het eten (zowel diner als ontbijt) is geweldig. Alle groenten komen van eigen tuin. En er was genoeg voor iederen. Ook de keuze was goed. Wij sliepen op de 'roze kamer'. Uiteraard vond onze dochter dat geweldig. De inrichting is klassiek wat helemaal past bij de woning. Er is een visvijver, speelweide, er zijn paarden en andere kleine dieren. Kortom er is van alles te zien en te doen. Wij vinden het een echte aanrader. Volgende keer misschien een extra nachtje erbij...

met jonge kinderen, Juni 2011
"Het voelt als thuiskomen maar dan nog beter"
Gravesteijn
7-7-2011 Dit was ons tweede bezoek aan La Cour Neuve. De kamer en het sanitair zijn erg netjes, ademen een franse sfeer, maar zijn "nederlands"netjes!
Voor onze kinderen (1 en 4 jaar oud) is er een speeltoestel, speelgoed voor in het water en Hugo de hond, een echte kindervriend.

Het eten is vers en voor een groot deel uit eigen tuin, zeer divers en erg lekker.
Voor de kinderen werd het menu desgewenst aangepast zodat er altijd voor elk wat wils is.

We hebben wederom genoten van de gastvrijheid en de mooie omgeving. Het voelde als thuiskomen maar dan nog beter!

De beste prijzen en lastminutes voor Landhuis La Cour Neuve bij:

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Geweldige rustige plek"
nicoentirtsa
3-8-2010 Na een heerlijke warme vakantie in Zuid-Frankrijk en Spanje bij Ria en Arie overnacht. Aangekomen, onverwacht en heerlijke mee kunnen eten van echte "home made cooking". Lekker en gezond, de kinderen hebben heerlijk gegeten. Gezellig met de andere gasten nog een drankje gedronken en de volgende dag weer verder met de reis. Wij komen zeker terug, wat een heerlijke omgeving.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een geweldig begin van onze vakantie in Frankrijk"
M. de Graaff
6-9-2010 Wij hebben hier twee nachten doorgebracht als tussenbestemming voor ons uiteindelijke doel in Zuid-Frankrijk en om de zwarte zaterdag te mijden. Vanuit Nederland was ons dit ver genoeg voor een eerste reisdag.
Een schot in de roos! De kinderen hadden alle ruimte en waren gek op de hond Hugo, net zoals onze jongste zoon heet. Prachtige omgeving en grote visvijver met joekels van steuren en karpers. Zaterdag hebben we het fort in Bourbon-l'Archambault bezocht, erg leuk en speciaal ook voor de kids.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Nooit meer"
Fam van der Meer
26-7-2010 Wij zijn hier 9 juli aangekomen met 4 volwassenen en 2 pubers.
Voor 17,50 pp kregen wij een salade,lasagna en een spinazie schotel.Alles vers maar wat eentonig en totaal niet in verhouding qua prijs.
Drankjes zijn in rekening gebracht die mijn kinderen niet hebben gebruikt.
Bij het ontbijt stokbrood (wat je steeds moest bijvragen) en koffie en thee.
Wat beleg en voila7,50 pp afrekenen.
Iedereen rept over de sfeer maar toen ik mijn klacht doorgaf gaf Ria aan dat ze ook nog naar onze verhalen hebben geluisterd, nooit meer dus.
Eentonig eten en een kater achteraf

met partner, Juli 2010
"Fantastische plek"
Familie Simons
30-7-2010 Wat een geweldige locatie, wat een lieve mensen zijn Arie en Ria. Wat héérlijk dat we 's ochtends en 's avonds zo aan tafel konden schuiven en genieten van het heerlijke ontbijt en avondeten!! Dit is zo'n geweldige plek!! Wij hebben het aan al onze familie, vrienden en kenissen aangeraden en wij gaan zéker weer terug! En dan ook langer!! Wij konden vanwege een andere afspraak helaas niet langer blijven!! Maar dit is wat er bedoeld wordt met "leven als God in Frankrijk"!! Arie en Ria doen echt álles om het hun gasten naar de zin te maken!! Een dikke voldoende is dus echt terecht!!

met partner, Sept. 2009
"Ontvangst natuur enz..."
Dobbelaere Erik
11-10-2009 Prachtig domein,zeer goede ontvangst wij voelden ons direkt thuis.
Het avondmaal + ontbijt was voor ons een eerste klasse restaurant.
Wij komen terug

met een groep, Juli 2007
Daisy & Fabian
27-7-2007 Wij zijn pas terug. Het was de 2de keer dat we er verbleven. Alles (weeral) prima in orde ! Lekker eten, gemoedelijke sfeer, totale rust... Kortom een aanrader wie er eens tussenuit wil en wil genieten van al het groen en de rust.
Ria en Arie zijn gewoonweg super en heel erg begaan met hun gasten : niets is hen teveel ! Vraag en je krijgt het !
Veel liefs vanwege Daisy, Fabian en de rest van de 'clan'.

met partner, Juni 2007
verkley
26-6-2007 wij hebben 3 nachten gelogeerd op la cour neuve en hebben het heel erg naar ons zin gehad, lekker gewandeld en gevist in de vijver, zijn vreselijk verwend met taarten en het onbijt en diner waren met zorg bereid en was heerlijk, de omgeving is erg mooi en rustig. ria en arie jullie zijn toppers
veel succes nog met jullie "la cour neuve" wij komen zeker nog eens terug