Bed and Breakfast Champeaux**** in Ronnet (Allier) Frankrijk beoordelingen 9.8 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Champeaux****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Champeaux**** in Ronnet (Allier), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42
vakantiefoto's
van Bed and Breakfast Champeaux**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(1)
met jonge kinderen
(9)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(22)
ALL
met partner, Mei 2012
"In één woord 'GEWELDIG' !!"
Bas en Jolanda Prin...
15-5-2012
Bij aankomst allereerst een warm en vriendelijk onthaal waarna de gastvrijheid al direct voelbaar is. De kamers zijn allemaal even prachtig, heel groot en ruim opgezet waarin je je 'bijzonder' voelt, de aankleding is warm en straalt gezelligheid uit. Ook het sanitair is prachtig en ruim geplaatst. Als je aanschuift 's avonds bij het eten dan word je overladen met heerlijkheden en een ruime keuze uit diverse gerechten, werkelijk formidabel !! Een super kokkin !! Ook het ontbijt is voortreffelijk waarbij alles op tafel staat wat je maar kunt bedenken. Karin en Louis zijn de perfecte gastheer en gastvrouw waarbij niets teveel is !!
met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijk, gezellig en prachtig"
Ellen
5-5-2012
Zeer gastvrij, je voelt je meteen thuis en je komt volledig tot rust. De kinderen genieten volop. Prachtig uitzicht vanaf het huis over de heuvels. Ook heerlijk wandelen (of rennen voor de sportievelingen) in de directe omgeving.
"Aanrader!!"
Nicole Vreeling
18-10-2011
Bij toeval kwamen we hier afgelopen zomer 4 dagen te logeren. We zijn helemaal tot rust gekomen en hebben een heerlijk verblijf gehad met onze kleine kinderen (0 en 2 jaar). De gastheer en gastvrouw (Karin en Louis) zijn zeer vriendelijk en gezellig en doen er alles aan om je verblijf tot een succes te maken.
De kamers zijn heel mooi en zeer schoon. Maak zeker gebruik van de mogelijkheid om mee te eten, want het is echt heel erg lekker. Ook het ontbijt is zeer goed geregeld.
"Super! Heerlijk! Gastvrij!"
Familie Gabriël
27-8-2011
Een top Chambre D'Hote! Op weg naar het zuiden hebben we hier een dag en een nacht doorgebracht. Supermooie omgeving. Geweldig uitzicht, mooie én grote kamers, heeeerlijk eten, erg kindvriendelijk!
Karin en Louis zijn jonge energieke en positieve mensen. Geen mopperkonten die Nederland de rug toegekeerd hebben. Echt een aanrader!!
"Niet meer normaal!!!"
Tayfun, Monique, Li...
11-8-2011
Na een aantal b&b's en een aantal vrienden bezoeken reisden wij terug richting het noorden via ons b&b boekje al bellend vanuit de auto. Na vele telefoontjes (het hoogseizoen is niet zo geschikt om op 'de bonnefooi' te gaan) troffen wij een direct herkenbare Brabantse accent en kregen wij zonder maar iets gezien te hebben een prettige indruk. Al in de auto werd er druk gespeculeerd over hoe het wel niet zou zijn maar onze fantasieen hadden ons ver achtergelaten in hetgeen wij troffen bij Karin en Louis. Bij het bijna arriveren langs de vele prachtige kronkelwegen kwamen wij een leuk bordenspel tegen langs de weg, een ober (als bord) wat bewegwijzering en ik weet nog dat ik dacht 'he dat ziet er gezellig uit!' Later bleken deze gelukkig van Champeaux te zijn. Dat begon al goed. Nu in een vogelvlucht... Een mega warm onthaal, een lekker bakkie, zeer prettige mensen, therapeutisch gezellig, geweldige hond, PRACHTIGE KAMERS, kampvuur en... krokedillentranen van verdriet bij vertrek, WAUW!!
"Gastvrij, Vriendelijk, Schoon, Gezellig"
Astrid
10-8-2011
Wil je motorrijden op mooie nieuwe wegen, door bergen en mooie, schone & authentieke plaatsjes. Wil je raften en zwemmen.
Wil je wandelingen maken, met een gedetailleerde kaart, 's avonds in het donker met zaklamp door bos en velden. Wil je even uitrusten in de tuin. Wil je verwend worden met lekker en goed eten. Houdt je van gezellige, blije, gastvrije en vriendelijke mensen. Wil je je geen zorgen maken over schone bedden en douches.
Heb je lieve mensen nodig en allerlei speelgerei voor kinderen. Houdt je van rust in een heerlijk frisse natuur..... Kies dan voor Champeaux, ik weet zeker dat u een hele fijne tussenstop op doorreis heeft of een langer verblijf !! Karin & Louis ontvangen u graag !! En zullen er alles aan doen u een fijne tijd te geven !!
Echt een aanrader !!
"Geweldige mensen...thuiskomen in frankrijk"
Irma
27-7-2011
Deze keer op doorreis naar het zuiden verbleven op deze prachtige plek maar een volgende keer blijven we een paar dagen om uitgebreid te genieten van wijn, artisanale biertjes en lekker eten.
"Topper"
Fam.Louwers
3-8-2011
Wij waren op doorreis naar het zuiden, om de lange reis te breken kwamen wij bij Louis en Karin terrecht, echt een dikke 10 en ook wij wilden daar graag langer blijven. Wat de verdere beoordelingen betreft niets is gelogen, het is er echt top een aanrader voor iedereen.
Dus ben je op doorreis en wil je je trip breken ga dan naar Louis en Karin, 1 aanrader blijf als je kunt langer dan 1 nacht je krijgt er spijt van?
"Ben je op doorreis, dan begint hier je vakantie!"
Sebastian
30-7-2011
Op doorreis naar de Languedoc hebben we een (geplande) tussenstop gemaakt bij Karin en Louis in Ronnet. Gevonden via internet, snel contact en snel geboekt. Bij aankomst luid begroet door hond Toby, erg speels, vriendelijk en enthousiast. Gevolgd door Louis, die snel voor wat drankjes en versnaperingen zorgde. Karin schudde even snel de hand, ze was druk met het voorbereiden van het eten. Louis leidde ons even rond (de kids speelden met de hond) en we waren erg onder de indruk. Ruime kamers, authentiek, maar van alle gemakken voorzien. Dat Karin slechts even snel een hand kwam geven hebben we later geweten. Wat zette zij een heerlijke maaltijd op tafel. Zeer smaakvol, overvloedig en met een lekker wijntje erbij een waar feestmaal. De nacht was heerlijk rustig en stil. Het ontbijt de volgende ochtend weer overvloedig en bijzonder gezellig. Na gezellig natafelen en een koffietje afscheid genomen.
Louis en Karin (en Toby): wat een bijzondere Brabantse gastvrijheid. Dank en tot ziens!
"Genieten"
Fam.Sloterwijk
10-7-2011
Wij gaan nu voor de 5e maal naar Karin en Louis als we op doorreis zijn naar Z Frankrijk of Spanje.Elke keer is het weer heerlijk.De gastvrijheid is buitengewoon.Wij hebben inmiddels in verschillende kamers geslapen,alles is even schoon en mooi ingericht,de bedden zijn perfect .Heel fijn is ook dat er de mogenlijkheid is om warm mee te eten .De kookkunst van Karin is heel goed.Het ontbijt is in overvloed. Ook onze kinderen 7 en 13 hebben het er erg naar hun zin.Kortom een echte AANRADER.
volgende
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Informatie over Ronnet (Allier)
Weer Ronnet (Allier)
Kaart Ronnet (Allier)
Foto's Ronnet (Allier)
Video's Ronnet (Allier)
Vraag en Antwoord Ronnet (Allier)
Italië
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie